Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 iulie 2019. Săgetătorii își găsesc sufletul pereche

Horoscopul zilnic din 10 iulie 2019 aduce vești noi despre zodii. Săgetătorii își găsec sufletul pereche, Berbecii au spaime din cauza banilor. Ce anunță horoscopul zilei de miercuri, 10 iulie 2019. 

horoscop 10 iulie 2019

Horoscopul zilnic din 10 iulie 2019 aduce vești noi despre zodii. Săgetătorii își găsec sufletul pereche, Berbecii au spaime din cauza banilor. Ce anunță horoscopul zilei de miercuri, 10 iulie 2019.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 iulie 2019 Berbec

Berbecii au parte de revolte și spaime cu gândul că planurile lor legate de bani nu vor fi la înălțimea așteptărilor. Dar, pentru că natura firii lor nu-i lasă să se dea bătuți, parcă vor avea și mai mult avânt și ambiție, dorințe, planuri, scopuri sau idealuri de progres şi afirmare în plan profesional sau social. Atenţie însă la responsabilităţile părinteşti sau la satisfacerea unor plăceri care vă pot face să cheltuiți mult peste puterile voastre financiare.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 iulie 2019 Taur

Taurii se ceartă, au parte de mari dispute și discuții în contradictoriu. Atenție însă, ambiţia sau accesele de mândrie şi orgoliu sunt contraproductive. Din 12 iulie însă, nativii vor depune mare efort ca să aboredeze cât mai corect, din punct de vedere moral, legal sau economic, o chestiune patrimonială. De asemenea, tot din 12 iulie apar schimbări importante în viața personală, pe fondul unei cuadraturi între Uranus şi Marte pe direcţia Taur/Leu, care, pe aceste semne zodiacale, s-a petrecut ultima dată în august 1940.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 iulie 2019 Gemeni

Pot apărea probleme de sănătate, de natură stomatologică sau din cauza altor afecțiuni mai vechi, știute sau neștiute. Se conturează ipostaze oficiale sau implicaţii juridice (anchete, depoziţii, procese, litigii cu instituţiile statului). în preajma zilei de 12 iulie, posibilitatea de a face o “descoperire”, de a afla un aspect de viaţă sau o explicaţie care îi va tulbura sau îi va revolta. Gemenii îi vor trata de sus pe cei din jur.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 iulie 2019 Rac

Racii vor avea parte de numeroase aspecte armonice pe semnele de Apă le oferă nativilor posibilitatea să dezvolte o viaţă afectivă intensă, să trăiască în planul emoţiilor artistice, să se bucure de inspiraţie, subtilitate şi disponibilitate creativă şi interpretativă. Vor atinge perfecțiunea în munca lor, iar răsplata va fi pe măsură.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 iulie 2019 Leu

Leii au parte de stres domestic domestic, familial, îngrijorări sau ameninţări patrimoniale pe fondul unor conflicte şi litigii. Din 12 iulie urmează însă o etapă mai veselă, cu o frumoasă disponibilitate spre relaxare, sport, excursii, petreceri, bucurii fireşti ale vieţii, satisfacţii culturale sau artistice, dată fiind cuadratura Uranus/ Marte, care, pe direcţia Taur/Leu, s-a produs ultima dată în august 1940.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 iulie 2019 Fecioară

Fecioarele au parte de conversaţii bântuite de ironii, sarcasm, iritare. Risc de a face evaluări subiective şi, prin asta, greşite ale unei persoane, ale unei relaţii, ale unei întâmplări. De asemnea, se conturează vești noi legate de regimul juridic și patrimonial, împărțirea unor moșteniri. Soluționări mult așteptate.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 iulie 2019 Balanță

Balanțele se vor dezamăgi din cauza unor încurcături provocate de natură materială sau de felul în care s-au aplicat, în cazul lor, (salariu, plată, indemnizaţii, salarii, burse) măsurile legale. Din 12 iulie, dispoziţie bună pentru a-şi „lua inima în dinţi” şi a se adresa unor instituţii pentru a rezolva o neregulă, pentru a lămuri o chestiune de natură juridică. De asemenea, se întrevăd deplasări în scop de serviciu, scurte călătorii în ţară sau în străinătate.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 iulie 2019 Scorpion

Urmează un val de trăiri, de sentimente acute, de emoţii. Scorpionii vor avea o disponibilitate mentală excepțională, iar norocul le va surânde îndeosebi în chestiunile bănești cu tentă oficială prin conţinut (facturi, contracte) sau prin relaţia pe care nativii o vor stabili cu instituţiile statului.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 iulie 2019 Săgetător

Săgetătorii au parte de frământări interioare stârnite mai ales de ecoul afectiv al evenimentelor curente. Din 12 iulie, Luna îşi va începe tranzitul în sectorul zodiacal natal şi le va da Săgetătorilor un sprijin util prin energie, vitalitate şi optimism. Norocul le va surâde în dragoste și vor simți că și-au găsit sufletul pereche.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 iulie 2019 Capricorn

Capricornii au parte de relaţii mai bune sau mai rele cu prietenii. De ase nevoia de a şti „pe ce se bazează” în această etapă de viaţă. Atenţie la ceea ce se va întâmpla în preajma zilei de 12 iulie, în planul relaţiilor dintre părinţi şi copii, cu consecinţe băneşti sau materiale: cu cât copiii sunt mai mari sau sunt maturi cu atât mai complicat va fi de trăit şi rezolvat momentul de către părinţii în vârstă.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 iulie 2019 Vărsător

Vărsătorii care au funcţie, rang și atribuţii speciale de consolidat vor trece prin momente delicate, de contestare a valorii sau a competenţei lor. Vărsătorii vor simți nevoia de a se apăra convingător şi autoritar. Se poate pune chiar și o problemă de moralitate, de onestitate sau de corectitudine în relaţiile Vărsătorilor cu prietenii.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 10 iulie 2019 Pești

Peștii vor trece printr-un amalgam de stări speciale din categoria celor emoţionale, sufleteşti, spirituale: inspiraţie, telepatie, sensibilitate sporită de presimţiri şi trăiri intense, utile celor care desfăşoară activităţi artistice sau interpretative. Peștii vor pune tot ai mult accentul pe carieră, interes al nativilor sporit pentru imagine, succes, ascensiune profesională.

Citește și:

Mercur Retrograd în Leu și Rac: ce se întâmplă cu zodiile până pe 1 august

Recomandari