Antena Căutare

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019. Pești, șansa banilor e de partea voastră!

Horoscopul zilnic din 12 iulie 2019 aduce vești noi despre nativii Zodiacului. Banii sunt de partea Peștilor, Vărsătorii se află la momentul adevărului, Racii obțin avzi favorabil doleanțelor materiale pe care le au. Află pe a1.ro horoscopul zilei de vineri, 12 iulie 2019. 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019. Pești, șansa banilor e de partea voastră!
horoscop vineri, 12 iulie 2019

Horoscopul zilnic din 12 iulie 2019 aduce vești noi despre nativii Zodiacului. Banii sunt de partea Peștilor, Vărsătorii se află la momentul adevărului, Racii obțin avzi favorabil doleanțelor materiale pe care le au. Află pe a1.ro horoscopul zilei de vineri, 12 iulie 2019.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Berbec

Berbecii sunt mânați de avânt şi de ambiţie în abordarea unor dorinţe, planuri, scopuri sau idealuri de progres şi afirmare în plan profesional sau social. Atenţie însă la responsabilităţile părinteşti sau la satisfacerea unor plăceri care îi pot face pe nativi să cheltuiască mult peste puterile lor financiare, de unde şi nevoia de a recurge la artificii sau la împrumuturi şi artificii în vederea obţinerii sumelor necesare. De asemenea, Berbecii pot înceapă să facă investiții pe termen lung, cu sprijinul partenerului de viață.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Taur

Taurii n-au scăpat de predispoziția pe care o au pentru scandal. Vor să tranșeze odată pentru totdeauna o situație care le-a provocat amar și încurcătură în ce privește relațiile profesionale. Horoscopul zileu de 12 iulie le recomandă să nu se lase mânați de orgoliu, deoarece pot rupe rupe relații vechi și pot fi puși într-o lumină nefavorabilă. Cuadratura Uranus- Marte le va aduce surprize de proporții și răsturnări de situație la care nu se așteptau. Succesul în negocieri, dr și ân plan sentimental se lasă așteptat.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Gemeni

Gemenii au ocazia acum mai mult ca niciodată să-și rezolve problemele financiare acumulate în ultima perioadă. S-ar putea să vi se propună asocierea într-o afacere. Puteţi să vă consolidaţi relaţiile şi să legaţi noi prietenii. De asemenea, se conturează ipostaze oficiale sau implicaţii juridice de genul: anchete, depoziţii, procese, litigii cu instituţiile statului. Încercați să nu-i priviți pe ceilalți de ”sus” pentru a nu crea o imagine greșită în ochii celorlalți.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Rac

Racii vor putea să abordeze o chestiune salarială, de legalitate, de relaţie contractuală. Chiar dacă au mare dreptate în tot ceea ce solicită, rezolvarea nu va veni prea curând. Astfel că, negocierile, banii vor veni abia după 23 iulie sau după data de 15 august. Pe de altă parte, în relația amoroasă totul merge strună. Sunteţi în formă maximă și începeți noi activităţi în cămin. Partenerul de viaţă vă sprijină în toate demersurile.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Leu

Horoscopul zilei de 12 iulie le aduce în atenție nativilor din zodia Leu cuadratura Uranus/ Marte, care, pe direcţia Taur/Leu, s-a produs ultima dată în august 1940. Leii sunt puși pe excursii și relaxare, după o perioadă extrem de solicitantă. Sorele apare pe strada Leilor, astfel că urmează o perioadă încărcată cu evenimente plăcute și de succes.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Fecioară

Fecioarele sunt preocupate de chestiuni ce țin de regimul juridic al unui bun patrimonial, care poate angaja participarea la decizie a unei rude, a unui părinte, a întregii familii din care provine nativul. Pe de altă parte, Fecioarele sunt tentate să-și schime acum locuința sau să facă renovări masive. Posibilitățile materiale nu sunt foarte mari, așadar rămâne la latitudinea lor dacă vor accepta un împrumut financiar sau se pot descurca cu resursele pe care le au deja.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Balanță

Balanțele au succes în afaceri, astfel că acum încep să culeagă primele roade. Prin încredere tot mai mare în forțele proprii și își iau inima în dinți să rezolve chestiuni importante de natură juridică. Deplasări în scop de serviciu, scurte călătorii în ţară sau în străinătate. Nimic nou la orizont în relația de dragoste.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Scorpion

Din 12 iulie, după ora 18:05’, pentru nativii zodiei Scorpion intră în calcul chestiuni băneşti cu tentă oficială prin conţinut (facturi, contracte) sau prin relaţia pe care nativii o vor stabili cu instituţiile statului. Pe de altă part, se întrevede posibilitatea de a porni o afacere, de a cere bani de la o rudă mai înstărită. Urmează o perioadă în care vă veți pune pe picioare!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Săgetător

Din 12 iulie, după ora 18:05’, Luna îşi va începe tranzitul în sectorul zodiacal natal şi le va da Săgetătorilor un sprijin util prin energie, vitalitate şi optimism. Este momentul să primiţi un ajutor financiar nesperat şi să reuşiţi să începeţi o activitate laborioasă, la care visați de mult. Persoana iubită devine cam cicălitiare și nu vă susține ideile. Atenție la escaladarea conflictelor.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Capricorn

Din 12 iulie, după ora 18:05’, nativii zodiei Capricorn simt nevoia de a şti „pe ce se bazează” în această etapă de viaţă. Atenţie însă la tot ce se întâmplă vineri, 12 iulie 2019, în planul relaţiilor dintre părinţi şi copii, cu consecinţe băneşti sau materiale: cu cât copiii sunt mai mari sau sunt maturi cu atât mai complicat va fi de trăit şi rezolvat momentul de către părinţii în vârstă. Pe de altă parte, o persoană pe care o cunoaşteţi întâmplător vă dezvăluie câteva din secretele sale de afaceri şi vă stimulează să porniţi o mică afacere. E momentul să puneți în practică tot cea ți acumulat până acum!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Vărsător

Din 12 iulie, după ora 18:05’, se poate pune o problemă de moralitate, de onestitate sau de corectitudine în relaţiile Vărsătorilor cu prietenii. Cei care sunt trași la răspundere pentru acțiuni mai vechi au acum ocazia de spune franc și răspicat adevărul. Pe de altă parte, Vărsătorii vor fi cei care vor pune la zid oameni și vor cere explicații pertinente. Este momentul adevărului de toate părțile, indiferent de consecințe!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Pești

Din 12 iulie, după ora 18:05’, Peștii pun accent pe accent pe carieră, iar interesul nativilor va fi sporit pentru imagine, succes, ascensiune profesională. Sunteţi hotărâti să începeţi o viaţă nouă şi să intraţi afaceri. Rămâne de văzut dacă pe cont propriu sau alături de cineva pe care îl/o consideră de încredere. Șansa banilor e de partea nativilor din zodia Pești.

Citește și:

Mercur Retrograd în Leu și Rac: ce se întâmplă cu zodiile până pe 1 august

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 11 iulie 2019. Racii își vor schimba viața radical, căsătorie pentru Gemeni... Pasărea care îți protejează destinul în funcție de luna în care te-ai născut! Porumbelul apără luna iunie, iar bufnița.....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 25 noiembrie 2023. Roxana Blenche, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au gătit chișăliță domnească
Hello Chef sezonul 6, 25 noiembrie 2023. Roxana Blenche, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au gătit chișăliță domnească Sambata, 25.11.2023, 15:30
Parteneri Pizza cu ciuperci și ardei. Rețetă simplă și delicioasă, de post Pizza cu ciuperci și ardei. Rețetă simplă și delicioasă, de post Catine.ro Cântărețul RBD Christian Chávez recreează look-ul Thaliei din anii '90. Imagini surprinzătoare Cântărețul RBD Christian Chávez recreează look-ul Thaliei din anii '90. Imagini surprinzătoare Happy Channel Un mire și-a ucis mireasa, mai mare cu 15 ani ca el, soacra, cumnata și un invitat, apoi și-a luat viața, chiar în ziua nunții Un mire și-a ucis mireasa, mai mare cu 15 ani ca el, soacra, cumnata și un invitat, apoi și-a luat viața, chiar... Libertatea.ro Ce spun judecătorii care l-au condamnat definitiv pe Cătălin Cherecheș: „Este străin de reperele de onoare și responsabilitate, s-a erijat în postura de victimă” MOTIVARE Ce spun judecătorii care l-au condamnat definitiv pe Cătălin Cherecheș: „Este străin de reperele de onoare... Ziare.com Ion Țiriac a refuzat 12 milioane de euro fără să stea pe gânduri! La ce nu vrea să renunțe miliardarul român Ion Țiriac a refuzat 12 milioane de euro fără să stea pe gânduri! La ce nu vrea să renunțe miliardarul român AntenaSport Răspunsul PERFECT dat de Jennifer Lawrence celor care au acuzat-o că și-a făcut operații estetice. Ce a dezvăluit actrița: „Ei bine, se pare că...” Răspunsul PERFECT dat de Jennifer Lawrence celor care au acuzat-o că și-a făcut operații estetice. Ce a... Elle Ce avea asupra lui Cătălin Cherecheș atunci când a fost prins de polițiștii bavarezi. Primarul din Baia Mare ar fi încercat să fugă de autoritățile din Germania Ce avea asupra lui Cătălin Cherecheș atunci când a fost prins de polițiștii bavarezi. Primarul din Baia Mare ar... Spynews.ro Copilul care a prezis pandemia vine cu profeții pentru 2024. Adolescentul avertizează asupra unor dezastre naturale Copilul care a prezis pandemia vine cu profeții pentru 2024. Adolescentul avertizează asupra unor dezastre naturale BZI Christina Applegate, distrusă de cancer și scleroză multiplă. Kelly din „Familia Bundy” s-a retras din viața publică Christina Applegate, distrusă de cancer și scleroză multiplă. Kelly din „Familia Bundy” s-a retras din viața... BZI Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro Tort cu 12 straturi de ciocolată. Rețeta de care ai nevoie la orice sărbătoare Tort cu 12 straturi de ciocolată. Rețeta de care ai nevoie la orice sărbătoare HelloTaste.ro Prețuri la Târgul de Crăciun 2023. Cât a ajuns să coste un pahar de vin fiert și o porție de mici cu cartofi prăjiți Prețuri la Târgul de Crăciun 2023. Cât a ajuns să coste un pahar de vin fiert și o porție de mici cu cartofi... Antena3.ro Google începe să șteargă conturile săptămâna aceasta. Cum te asiguri că al tău n-o să dispară Google începe să șteargă conturile săptămâna aceasta. Cum te asiguri că al tău n-o să dispară useit Horoscopul zilei de 1 decembrie 2023. Gemenii sut sfătuiți să pună preț pe obiectele personale. Află ce se întâmplă cu zodia ta Horoscopul zilei de 1 decembrie 2023. Gemenii sut sfătuiți să pună preț pe obiectele personale. Află ce se... Catine Evenimente 1 Decembrie: unde mergi dacă vrei să-l întâlnești pe românul din tine, dar și fasolea cu ciolan Evenimente 1 Decembrie: unde mergi dacă vrei să-l întâlnești pe românul din tine, dar și fasolea cu ciolan Wall-Street Tarot online: De ce s-a distanțat de tine? Tarot online: De ce s-a distanțat de tine? Kudika Zodiile protejate de Sfântul Andrei, la final de an. Sunt binecuvântate, au parte numai de lucruri frumoase Zodiile protejate de Sfântul Andrei, la final de an. Sunt binecuvântate, au parte numai de lucruri frumoase Playtech Cum arată locul de vechi al Ronei Hartner din cimitirul Bellu? Acolo se odihnește și tatăl artistei GALERIE FOTO Cum arată locul de vechi al Ronei Hartner din cimitirul Bellu? Acolo se odihnește și tatăl artistei GALERIE FOTO Redactia.ro Cum a fost prins fugarul Cătălin Cherecheș după ce s-a dat de gol. Întreaga sa familie a lucrat din greu pentru a-l scăpa de pușcărie Cum a fost prins fugarul Cătălin Cherecheș după ce s-a dat de gol. Întreaga sa familie a lucrat din greu pentru... Observator Cum poți gestiona consumul de alcool. Metode pentru a evita mahmureala Cum poți gestiona consumul de alcool. Metode pentru a evita mahmureala MediCOOL Top 13 alimente antiinflamatoare pe care să le consumi zilnic Top 13 alimente antiinflamatoare pe care să le consumi zilnic HelloTaste FOTO. Imagini hot cu Miss Univers, soția celebrului milionar român! FOTO. Imagini hot cu Miss Univers, soția celebrului milionar român! ProSport Cum a fost înșelată o femeie din Cluj de un bărbat care a păcălit-o că e prințul Nigeriei. Cine era PRINȚUL, de fapt Cum a fost înșelată o femeie din Cluj de un bărbat care a păcălit-o că e prințul Nigeriei. Cine era PRINȚUL,... Gandul Turist american, șocat când i-a venit nota de plată într-un restaurant din Cluj: 'Jur că n-am mai văzut așa ceva' Turist american, șocat când i-a venit nota de plată într-un restaurant din Cluj: 'Jur că n-am mai văzut așa ceva' CanCan Cele mai eficiente remedii pentru răceala în sarcină Cele mai eficiente remedii pentru răceala în sarcină DeParinti Bigi Jackson a avut o apariție rară într-o librărie. Cum a fost surprins fiul cel mai mic al lui Michael Jackson Bigi Jackson a avut o apariție rară într-o librărie. Cum a fost surprins fiul cel mai mic al lui Michael Jackson ZUTV Cum poți găsi camere ascunse în apartamentul Airbnb închiriat. Trucurile simple care te pot proteja Cum poți găsi camere ascunse în apartamentul Airbnb închiriat. Trucurile simple care te pot proteja UseIT Țara cu cel mai mare consum de unt din lume. De ce este atât de special Țara cu cel mai mare consum de unt din lume. De ce este atât de special Hello Taste
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Video Mireasa sezonul 8, 30 noiembrie 2023. Concurenții au dansat pe o melodie a lui Pepe! Cine a câștigat task-ul Mireasa sezonul 8, 30 noiembrie 2023. Concurenții au dansat pe o melodie a lui Pepe! Cine a câștigat task-ul Joi, 30.11.2023, 15:11
Ultimele știri
x