Căutare Live

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019. Pești, șansa banilor e de partea voastră!

Horoscopul zilnic din 12 iulie 2019 aduce vești noi despre nativii Zodiacului. Banii sunt de partea Peștilor, Vărsătorii se află la momentul adevărului, Racii obțin avzi favorabil doleanțelor materiale pe care le au. Află pe a1.ro horoscopul zilei de vineri, 12 iulie 2019. 

horoscop vineri, 12 iulie 2019

Horoscopul zilnic din 12 iulie 2019 aduce vești noi despre nativii Zodiacului. Banii sunt de partea Peștilor, Vărsătorii se află la momentul adevărului, Racii obțin avzi favorabil doleanțelor materiale pe care le au. Află pe a1.ro horoscopul zilei de vineri, 12 iulie 2019.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Berbec

Berbecii sunt mânați de avânt şi de ambiţie în abordarea unor dorinţe, planuri, scopuri sau idealuri de progres şi afirmare în plan profesional sau social. Atenţie însă la responsabilităţile părinteşti sau la satisfacerea unor plăceri care îi pot face pe nativi să cheltuiască mult peste puterile lor financiare, de unde şi nevoia de a recurge la artificii sau la împrumuturi şi artificii în vederea obţinerii sumelor necesare. De asemenea, Berbecii pot înceapă să facă investiții pe termen lung, cu sprijinul partenerului de viață.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Taur

Taurii n-au scăpat de predispoziția pe care o au pentru scandal. Vor să tranșeze odată pentru totdeauna o situație care le-a provocat amar și încurcătură în ce privește relațiile profesionale. Horoscopul zileu de 12 iulie le recomandă să nu se lase mânați de orgoliu, deoarece pot rupe rupe relații vechi și pot fi puși într-o lumină nefavorabilă. Cuadratura Uranus- Marte le va aduce surprize de proporții și răsturnări de situație la care nu se așteptau. Succesul în negocieri, dr și ân plan sentimental se lasă așteptat.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Gemeni

Gemenii au ocazia acum mai mult ca niciodată să-și rezolve problemele financiare acumulate în ultima perioadă. S-ar putea să vi se propună asocierea într-o afacere. Puteţi să vă consolidaţi relaţiile şi să legaţi noi prietenii. De asemenea, se conturează ipostaze oficiale sau implicaţii juridice de genul: anchete, depoziţii, procese, litigii cu instituţiile statului. Încercați să nu-i priviți pe ceilalți de ”sus” pentru a nu crea o imagine greșită în ochii celorlalți.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Rac

Racii vor putea să abordeze o chestiune salarială, de legalitate, de relaţie contractuală. Chiar dacă au mare dreptate în tot ceea ce solicită, rezolvarea nu va veni prea curând. Astfel că, negocierile, banii vor veni abia după 23 iulie sau după data de 15 august. Pe de altă parte, în relația amoroasă totul merge strună. Sunteţi în formă maximă și începeți noi activităţi în cămin. Partenerul de viaţă vă sprijină în toate demersurile.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Leu

Horoscopul zilei de 12 iulie le aduce în atenție nativilor din zodia Leu cuadratura Uranus/ Marte, care, pe direcţia Taur/Leu, s-a produs ultima dată în august 1940. Leii sunt puși pe excursii și relaxare, după o perioadă extrem de solicitantă. Sorele apare pe strada Leilor, astfel că urmează o perioadă încărcată cu evenimente plăcute și de succes.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Fecioară

Fecioarele sunt preocupate de chestiuni ce țin de regimul juridic al unui bun patrimonial, care poate angaja participarea la decizie a unei rude, a unui părinte, a întregii familii din care provine nativul. Pe de altă parte, Fecioarele sunt tentate să-și schime acum locuința sau să facă renovări masive. Posibilitățile materiale nu sunt foarte mari, așadar rămâne la latitudinea lor dacă vor accepta un împrumut financiar sau se pot descurca cu resursele pe care le au deja.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Balanță

Balanțele au succes în afaceri, astfel că acum încep să culeagă primele roade. Prin încredere tot mai mare în forțele proprii și își iau inima în dinți să rezolve chestiuni importante de natură juridică. Deplasări în scop de serviciu, scurte călătorii în ţară sau în străinătate. Nimic nou la orizont în relația de dragoste.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Scorpion

Din 12 iulie, după ora 18:05’, pentru nativii zodiei Scorpion intră în calcul chestiuni băneşti cu tentă oficială prin conţinut (facturi, contracte) sau prin relaţia pe care nativii o vor stabili cu instituţiile statului. Pe de altă part, se întrevede posibilitatea de a porni o afacere, de a cere bani de la o rudă mai înstărită. Urmează o perioadă în care vă veți pune pe picioare!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Săgetător

Din 12 iulie, după ora 18:05’, Luna îşi va începe tranzitul în sectorul zodiacal natal şi le va da Săgetătorilor un sprijin util prin energie, vitalitate şi optimism. Este momentul să primiţi un ajutor financiar nesperat şi să reuşiţi să începeţi o activitate laborioasă, la care visați de mult. Persoana iubită devine cam cicălitiare și nu vă susține ideile. Atenție la escaladarea conflictelor.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Capricorn

Din 12 iulie, după ora 18:05’, nativii zodiei Capricorn simt nevoia de a şti „pe ce se bazează” în această etapă de viaţă. Atenţie însă la tot ce se întâmplă vineri, 12 iulie 2019, în planul relaţiilor dintre părinţi şi copii, cu consecinţe băneşti sau materiale: cu cât copiii sunt mai mari sau sunt maturi cu atât mai complicat va fi de trăit şi rezolvat momentul de către părinţii în vârstă. Pe de altă parte, o persoană pe care o cunoaşteţi întâmplător vă dezvăluie câteva din secretele sale de afaceri şi vă stimulează să porniţi o mică afacere. E momentul să puneți în practică tot cea ți acumulat până acum!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Vărsător

Din 12 iulie, după ora 18:05’, se poate pune o problemă de moralitate, de onestitate sau de corectitudine în relaţiile Vărsătorilor cu prietenii. Cei care sunt trași la răspundere pentru acțiuni mai vechi au acum ocazia de spune franc și răspicat adevărul. Pe de altă parte, Vărsătorii vor fi cei care vor pune la zid oameni și vor cere explicații pertinente. Este momentul adevărului de toate părțile, indiferent de consecințe!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 12 iulie 2019 Pești

Din 12 iulie, după ora 18:05’, Peștii pun accent pe accent pe carieră, iar interesul nativilor va fi sporit pentru imagine, succes, ascensiune profesională. Sunteţi hotărâti să începeţi o viaţă nouă şi să intraţi afaceri. Rămâne de văzut dacă pe cont propriu sau alături de cineva pe care îl/o consideră de încredere. Șansa banilor e de partea nativilor din zodia Pești.

Citește și:

Mercur Retrograd în Leu și Rac: ce se întâmplă cu zodiile până pe 1 august

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei 11 iulie 2019. Racii își vor schimba viața radical, căsătorie pentru Gemeni... Pasărea care îți protejează destinul în funcție de luna în care te-ai născut! Porumbelul apără luna iunie, iar bufnița.....
Parteneri
Bulion de roșii cu ardei capia copți
Catine.ro
Ultimele știri
x