Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 iulie 2019: Leii fac pace cu trecutul

Horoscop zilnic din 17 iulie aduce schimbări importante pentru zodii: Leii fac pace cu trecutul, Racii se bazează pe forțele proprii și se delimitează de cei care nu le sunt prieteni, Peștii fac curățenie în casă și în viață! Ce anunță horoscopul de miercuri pentru toate zodiile

horoscop zilnic: horoscopul zilei

Horoscop zilnic din 17 iulie aduce schimbări importante pentru zodii: Leii fac pace cu trecutul, Racii se bazează pe forțele proprii și se delimitează de cei care nu le sunt prieteni, Peștii fac curățenie în casă și în viață! Ce anunță horoscopul de miercuri pentru toate zodiile

Citește și: Eclipsă parțială de Lună 16-17 iulie 2019: Cum este afectată fiecare zodie

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 iulie 2019 Berbec

În această zi, vei simți, cu siguranță, cum te bântuie fantomele trecutului. Chiar dacă amintirile sunt frumoase, tot acest proces te consumă psihic. Încearcă să te gândeti cu mai puțină detașare și să mulțumești Universului pentru experiențele prin care ai trecut, deoarece ele te-au creat și te-au dus în punctul unde ești acum. Tot astăzi s eremarcă și un final în plan socio-profesional. Fie alegi alt drum, fie nu mai vrei să faci concesii și compromisuri.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 iulie 2019 Taur

Miercuri, horoscopul spune că te afli într-un moment propice pentru a-ți evalua propriile forțe și resurse, necesare în atingerea scopului propus. Fii deschis și privește bine pe ce și pe cine te poți baza, fără a încerca cu tot dinadinsul să forțezi nota și să controlezi un anumit rezultat. Ai încredere că totul se întâmplă doar pentru Binele tău suprem! Tot astăzi sunt mari șanse să . obții colaborări noi și idei bune pentru ascensiunea ta socio-profesională.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 iulie 2019 Gemeni

Renunți să ai prejudecăți și să crezi că știi totul dinainte despre ceva sau cineva. Asta este foarte bine deoarece doar așa poți fi surprins să ajungi la rezultate pe care nu le anticipai. Horoscopul zilei de miercuri anunță șanse mari de a primi oferte de colaborare din care să obții venituri suplimentare. Te afli, în sfârșit, în cel mai bun moment al vieții tale! Dragostea îți deschide inima și poși face mari planuri cu jumătatea ta!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 iulie 2019 Rac

Ești bun în ceea ce faci și numeni nu trebuie să îți spună acest adevăr deoarece el se află deja în inima ta. Fii încrezător în forțele proprii și în tot ceea ce ai acumulat până acum! Horoscopul zilei de miercuri vine și cu o atenționare pentru tine în raport cu ceilalți. Există distorsiuni în gândire și comunicare, astfel că discuțiile au loc pe tonuri înalte între tine și cei din jur care nu-ți sunt tocmai prieteni. O colaborare veche își poate modifica termenii și condițiile de desfășurare, tu trebuie să fii pregătit pentru orice și cu mintea setată către succesul care stă doar în puterile tale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 iulie 2019 Leu

Rezolvarea unei situații vechi care ți-a dat mari bătăi de cap nu mai depinde acum de tine. Încearcă să nu te mai frustrezi pentru trecut și să lași lucrurile să curgă de la sine. Trebuie să accepți că nu stau toate lucrurile și rezolvările doar în puterea noastră și că, de multe ori, suntem spectatori. Acceptă această poziție, deși una grea pentru un nativ din zodia Leu! Vei vedea că rezultatele pozitive pot apărea din unghiuri în care nu ai privit până acum. Va fi și un final de etapă profesională, fie prin finalizarea unor sarcini de lucru, fie prin schimbări colegiale sau de condiții de muncă și salarizare.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 iulie 2019 Fecioară

Da, a venit vremea să conștientizezi și tu că adevărată putere vine din interiorul tău, și nu din surse exterioare. Nu mai aștepta sfaturi sau confirmări de la cei din jur, deoarece tu te cunoști cel mai bine, în timp ce alții, oricât de bine intenționați ar fi, nu pot pătrunde toate înțelesurile și dedesubturile unei situații cu care te confrunți. Unele relații e posibi să sufere modificări, dar indiferent de rezultat, această se întâmplă pentru binele tău. Horoscopul zilei de miercuri anumță și un final de etapă în plan sentimental, fie că îți modifici tu mentalitatea vizavi de iubire și implicațiile ei, fie că o relație afectivă își modifică termenii și condițiile de desfășurare. Forfotă la muncă!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 iulie 2019 Balanță

Ai grijă la vorbeșe și faptele unora te pot păcăli grav! Horoscopul zilei de miercuri îți recomandă să fii atent la toate “piesele” și circumstanțele date și să le analizezi pe rând. Imaginea de ansamblu, în acest caz, este distorsionată. Detașarea trebuie să fie cuvântul cheie pentru tine în această zi, pentru a avea claritate în tot ceea ce gândești. Încearcă pe cât posibil să eviți conflictele! Se finalizează o etapă familială și domestică importantă, poate te muți în altă casă, poate te desparți de partener, însă momentan există multe necunoscute sau frânturi de informații pe care, cât mai curând, le vei pune cap la cap și vei înțelege ”de ce”.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 iulie 2019 Scorpion

Tu ești cea mai importantă persoană din viața ta, dar chiar în viața tuturor. Așadar, încearcă să te desprinzi de rolul salvatorului pentru că, oricât ai vrea, nu ai toate răspunsurile și nu toți cer să fie salvați. Horoscopul zilei de miercuri te invită la detașare și la autocontrol, deoarece există riscul să spui multe, mărunte și inutile. Și nu este rolul tău acela! Pur și simplu, este vremea să te desprinzi de unele persoane din anturajul apropiat, mai ales de acelea care ți-au tot pus bețe în roate în ultima vreme. Punct, și de la capăt!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 iulie 2019 Săgetător

Ai tot siferit și te-ai învinovățit pentru situații care nu ți-au aparținut în mod direct. Decât să îți mai faci sânge rău, mai degrabă întreabă-te care este beneficiul ascuns în spatele acestor situații, și ce ai de văzut din ele. Evită pe cât posibil discuțiile aprinse, chiar dacă asta înseamnă un schimb de idei și, implicit, aflarea unor informații prețioase. Tensiunile nu îți fac bine în acest moment și nici nu vei putea repara ce nu poate fi reparat.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 iulie 2019 Capricorn

Parcă te tot învârți în cerc, fără a vedea o soluție optimă. Unde mai pui că este în natura ta să negi și sau să fii negativist din orice, fără a vedea adevărata măsură a lucrurilor. Financiar apar noutăți, fie că primești bani în urma depunerii unor eforturi suplimentare la serviciu, fie că cineva din anturajul profesional îți oferă favoruri deosebite. La finalul zilei, încearcă să te mulțumești cu acestea deoarece, știi bine, nemulțumitului i se ia darul!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 iulie 2019 Vărsător

Este o perioadă tensionată, cu multe suișuri și coborâșuri, dar cu puțin efort și bunăvoință poți depăși totul cu bine. Trasează planuri personale și profesionale noi, dar și planuri de cuplu. E momentul ca abundența să vină viața ta și să simți că ai totul. Bucură-te de această senzație unică, deoarece prea puțini o experimentează în această viață!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 iulie 2019 Pești

În această zi vei face puțină “curatenie” în viață și vei renunța la anumite obiceiuri nesănătoase, gânduri legate de trecut și de viitor și chiar vei reuși să te debrasezi și în casă de toate acele obiecte pe care nu le mai folosești. Tot acest spațiu curat pe care îl creezi, te ajută să primești lucruri noi, care îți vor bucură sufletul și te vor aduce la un nivel energetic superior. Cât despre oameni, vei reuși, în sfârșit, să pui capăt relațiilor cu cei care se implică sau s-au implicat nepermis de mult în viața ta!

Citește și:

Horoscop dragoste. Cu ce mesaje îți cucerești perechea, în funcție de zodie