Live acumObservator 06
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Eclipsă parțială de Lună 16-17 iulie 2019: Cum este afectată fiecare zodie

Eclipsă parțială de Lună 16-17 iulie 2019: Cum este afectată fiecare zodie. Eclipsa parțială de Lună începe în 16 iulie, ora 21:44 4 când Luna se află aproape de orizontul de sud-est, iar momentul maxim se produce la ora 00:21, iar la ora la ora 3:18 eclipsa se termină. Află cum este afectată fiecare zodie 

eclipsa partiala de luna

Eclipsa parțială de Lună începe în 16 iulie, ora 21:44, când Luna se află aproape de orizontul de sud-est, iar momentul maxim se produce la ora 00:21, iar la ora la ora 3:18 eclipsa se termină. Află cum este afectată fiecare zodie de Luna plină în Capricorn

Eclipsa parțială de Lună este fenomenul care se produce în noaptea în noaptea de 16 spre 17 iulie 2019. Reamintim că pe 16 iulie 2019 se împlinesc 50 de ani de la lansarea misiunii Apollo 11, în data de 16 iulie 1969. Așadar, Luna va oferi astăzi spectacolul unei eclipse parţiale care va putea fi admirată din majoritatea regiunilor Terrei.

Citește și: Aselenizarea: Teoriile conspirației legate de primul drum pe Lună​

Cine a fost primul pământean care a făcut... pipi pe Lună? Misterul a fost dezvăluit chiar de autorul momentului istoric: „I-am luat fața lui Neil!”​

Cum miroase Luna și de ce a fost Neil Armstrong oprit la vamă, la aterizarea pe Pământ? Lucruri inedite despre misiunea Apollo 11

Este totul o minciună? A existat călătoria pe Lună? Miturile și adevărurile din spatele primei aselenizări!

Unul dintre primele sentimente pe care le-am dus pe Lună a fost invidia! Sabotajul prin care omenirea a fost făcută de rușine. „NASA a ținut totul secret”

Eclipsa parțială de Lună va fi vizibilă în totalitate din țara noastră, dacă cerul este senin sau printre nori. Fenomenul debutează la ora 21:44. Potrivit astro-urseanu.ro, schimbări pe discul selenar se vor putea vedea atunci când Luna intră în umbra Pământului, începând cu ora 23. Atunci partea din dreapta a discului va începe să fie mai puțin strălucitoare, iar Luna se va tot înspre sud-est.

Eclipsă parțială de Lună 16-17 iulie 2019: Cum este afectată fiecare zodiesursa foto: astro-urseanu.ro

Momentul de intesitate maximă al Eclipsei parțiale de Lună se va produce 00:21. Astronomii indică faptul că, dacă privim Luna la ora de intesitate maximă, se poate observa cum partea de sus a discului este mai roșie decât partea de jos. Explicația este aceea că mai mult de 50% din discul selenar se află în umbra Pământului, în timp ce partea de jos a discului se află în penumbră și are o strălucire mai mare. Potrivit astronomilor, Luna va ieși din umbră la ora 2, iar la ora 3:18 eclipsa se termină. Cea mai spectaculoasă parte a fenomenului se va produce între ora 23 și 2.

Pe tot parcursul fenomenului, în dreapta Lunii se va afla planeta Saturn și o constelație în formă de casă, constelația Sagittarius.

Eclipsă parțială de Lună 16-17 iulie 2019: Cum este afectată fiecare zodie

Din punct de vedere astrologic, fenomenul este denumit Eclipsa parțială de Luna plină în Capricorn și are mare impact asupra fiecărei zodii. Această eclipsă îi determină pe nativii fiecărie zodii să facă lucrurile pe care le doresc în viață, să-și construiască destinul mult visat, amintindu-și de scopul lor pe acest Pământ.

Influența pe care fiecare eclipsă o are asupra zodiilor este aceea de reevaluare a intențiilor și planurilor setate de la bun început, a gândului primar asupra proiecției vieții noastre.

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn afectează așadar fiecare zodie, într-un sens pozitiv, împingându-le de la spate să acționeze, să ceară, să îndrăznească acel ceva important după care au tânjit, dar l-au reprimat cu fiecare gând, acțiune, în sensuri greșite.

Cum influențează Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn fiecare zodie

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn - Berbec

E momentul să creșteți, să evoluați pe scara socio-profesională. Înainte însă de a vă asuma noi provocări în viață, este bine să reflectați mult la scopul și locul unde vreți să ajungeți. Atenție însă la relația cu mentorul sau cu figura paternă din voastră.

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn - Taur

Proceduri sau cursuri universitare care se încheie acum. Urmează reînnoirea permiselor (vize, rezidență, licențe) și recunoașterea lucrărilor publicate. O trezire spirituală, motivată de întâlnirea cu o persoană care are rol de ghid în viața voastră.

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn - Gemeni

Gemenii vor crește încrederea în sânul familiei lor, evitând astfel dezamăgirile, în special în cazul celor care dețin bunuri comune cu ceilalți membri sau a celor care au o legătură de dependență economică. Renunțați la iluzia de control!

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn - Rac

Decizie definitivă care implică viitorul unei relații sau o problemă de natură juridică. Nativul va avea opțiunea de a căuta ajutor (sau sfaturi) sau de a soluționa situația el însuși și din inițiativă proprie. Nu-i lăsați pe ceilalți să decidă în locul vostru și nici nu vă dezvăluiți planurile.

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn - Leu

Leii simt nevoia mai mult ca oricând să facă o schimbare în mediul de lucru, (nu înseamnă neapărat abandonarea locului de muncă actual). Atenție la evaluările medicale care au fost amânate pentru o lungă perioadă de timp. Trebuie să vă investigați sănătatea.

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn - Fecioară

Pentru a sparge rutina, impasul și lipsa de inspirație, trebuie să ieșiți din propria matcă și să să vă conectați cu oameni noi. Lăsați la o parte teama de a vă distra!

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn - Balanță

Preocupari care implică relația cu figura paternă sau cu cea autoritară din familie. Căutați un spațiu nou (doriți să vă mutați) care vă ajută să vă atingeți obiectivele și vă produce o mai mare pace interioară. E momentul să spuneți ”la revedere” vechilor certuri și probleme familiale.

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn - Scorpion

Rezolvarea neînțelegerilor cu vecinii. Rezolvați acele divergențe în relațiile cu ceilalți și reușiți să beneficiați de pacea dorită. Dialogul va fi unul fructuos și totul va ieși în favoarea voastră!

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn - Săgetător

Identificarea blocajelor care vă subminează valoarea personală și succesul financiar. Cultivați iubirea de sine și totul va înflori în jurul vostru!

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn - Capricorn

Dacă vă agățați de trecut, nu veți avea șansa de a vedea clar viitorul. Sunteți mult mai mult decât vechile realizări și fapte, și aveți ceea ce este necesar pentru a atinge obiective noi! Așadar, evitați confuzia lui ”a fi” cu "a face"!

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn - Vărsător

Situațiile din trecut care s-au tot repetat nu sunt o pedeapsă divină, ci sunt menite să vă arate diferența dintre ceea ce sunteți și ceea ce ați fost odată. Sunteți pe calea cea bună de progres!

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn - Pești

În momente de dificultate puteți recunoaște prietenii adevărați. Fiți mulțumiți de compania voastră, în loc să vă concentrați asupra celor care vă țin la distanță și să vă necăjiți din cauza lor. Vorba-aceea: ”Lume multă, oameni puțini!”

Citește și:

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 iulie 2019 - Despărțire pentru Fecioară​

Horoscop săptămânal 15- 21 iulie 2019: Ce aduce Luna Plină în Capricorn pentru zodii

Recomandari