Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie 2019. Săgetătorii află că au fost înșelați

Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie 2019, aduce vești noi pentru fiecare zodie. Află ce îți prezic astrele.

Horoscop 8 noiembrie 2019

Este o zi a demascărilor și a adevărurilor dureroase pentru multe zodii. Horoscopul de vineri,8 noiembrie, vine cu vești proaste pentru Săgetător. Această zodie are probleme gave în dragoste, este posibil să afle că a fost înșelat.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie 2019 Berbec

Privești foarte serios problema pe care o analizezi azi cu imparțialitate și atenție, spre deosebire de cei din jur care iau totul în joaca. Nu e de glumit cu răspunsul pe care trebuie să îl dai, pentru că ți se cere concentrare și capacitatea de a înțelege situația pe toate fetele cu corectitudine, pentru a te asigura că nu ai scapăt nimic din vedere

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie 2019 Taur

Este posibil să nu vă puteți îndeplini toate promisiunile, astăzi. Vă dedicați aproape tot timpul chestiunilor personale, ceea ce e foarte bine, având în vedere multiplelor solicitărilor la care ați fost supuși în ultimul timp.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie 2019 Gemeni

Nu vă mai înțelegeți prea bine cu amicii. Bârfele vă enervează (mai ales că sunteți în centrul atenției anturajului). Nu uitați că și dv. sunteți uneori cam prea arțăgos! Veți primi recompense importante, exact când veți crede că nu mai aveți nevoie de nimic pentru a fi fericiți.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie 2019 Rac

Zi minunată de vineri pentru Rac, din toate punctele de vedere. Primesc unele dintre cele mai bune vești cu privire la viitorul lor profesional, au parte de câstiguri financiare substanțiale și totodată persoana iubită le este alături în orice situație și își arată devotamentul.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie 2019 Leu

Culcați-vă mai devreme, dacă vreți să faceți față noilor dv. obligații profesionale! Este necesar să vă adaptați unui program diferit, vă considerați parcă încă în concediu. După-amiază, se risipesc toate neșansele, iar falșii prieteni sunt în sfârșit demascați de rude.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie 2019 Fecioară

Aveți multe de spus, gânduri asupra cărora ați reflectat și concluzii pertinente la care ați ajuns, încât cu greu vă abțineți să nu deschideți subiecte noi de discuție cu apropiații. Căutați-i pe cei care vi se aseamănă; cu aceștia se poate face schimbul de idei dorit.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie 2019 Balanță

Te bucuri de protecția unei persoane importante și dacă reușești să rămâi favoritul său, ai toate șansele de a-ți împlini un mare țel cu ajutorul acesteia. E o celebritate locală, o personalitate de vază, un nume într-un domeniu în care tu încă mai ai de invățat dar faptul că te acceptă alături, te avantajează.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie 2019 Scorpion

Ocupaţi-vă mai mult de familie! Știți foarte bine că reproșurile pe care le primiți sunt îndreptățite, dar vă încăpățânați să nu schimbați nimic în atitudinea ta. După-amiază, apar persoane noi, total necunoscute, care vă atrag atenția într-o manieră originală, prea interesată.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie 2019 Săgetător

Săgetătorii suferă mult în dragoste din cauza că persoana iubită face o serie de dezvăluiri la care nu se așteptau. Mai precis, nativii acestei zodii au șanse mari să afle că au fost înșelați și să li se năruie întreagă perspectiva amoroasă actuală.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie 2019 Capricorn

Zi destul de obositoare pentru Capricorni vineri însă plină de surprize plăcute! Se pare că începe să le meargă bine pe absolut toate planurile iar acest lucru îi face să fie cât se poate de optimiști, mai ales cau au trecut printr-o perioada de neliniște care nu-i caracterizează.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie 2019 Vărsător

Trebuie să strici ce ai construit până în acest momenţ pentru a o lua de la capăt. A doua oara vă merge mult mai bine, deci nu te teme de astfel de decizii tranșante. Sunt momente în viață când iți dai seama că nu mergi în direcția cea buna, dar poți schimba macazul rapid pentru a nu pierde tot ce ai acumulat până în acel moment.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de vineri, 8 noiembrie 2019 Pești

Cei la care tii au numai de castigat de pe urma acestei abundente de emoții frumoase și gânduri bune pe care le oferi pe tava, pentru că, atât timp cât îi știi pe ei fericiți, că se bucura de ceea ce ai tu de oferiţ tie nu-ți mai trebuie nimic în schimb. Mai pui o cărămidă la relația perfecta la care iți aduci contribuția zi de zi și ești mulțumit de perspectivele promițătoare.

Citește și:

Horoscop weekend 8-10 noiembrie 2019. Peștii stârnesc admirația celor din jur

Horoscopul pozițiilor sexuale: ce ți se potrivește în funcție de zodie

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro