Live acumFilm: Regatul secret (SUA 2013)
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Horoscop weekend 8-10 noiembrie 2019. Peștii stârnesc admirația celor din jur

Horoscop weekend 8-10 noiembrie 2019. Este un sfârșit de săptămână interesant pentru majoritatea zodiilor. Peștii stârnesc admirația celor din jur prin senzualitatea și romantismul lor.

Horoscop weekend 8-10 noiembrie 2019

Zodia Gemeni și Zodia Vărsător au un weekend plin. S-au aglomerat cu diverse probleme și responsabilități. Horoscop 8-10 noiembrie 2019.

Horoscop weekend 8-10 noiembrie. Zodia Berbec

Jucaţi rolul unui judecător distant, care nu vrea să audă argumente emoţionale, ci aşteptaţi doar explicaţii logice, la obiect. Veţi oferi un sfat util celui necăjit.

Horoscop weekend 8-10 noiembrie. Zodia Taur

Va fi un weekend în care o să te relaxezi în compania unor persoane foarte dragi. Ați plănuit această ieșire de multă vreme.

Horoscop weekend 8-10 noiembrie. Zodia Gemeni

Ești foarte ocupat și nu o să ai timp nici măcar să îți tragi sufletul. Te-au ajuns din urmă niște sarcini lăsate neterminate și acum trebuie să le rezolvi.

Horoscop weekend 8-10 noiembrie. Zodia Rac

Persoana iubită este înțelegătoare și vă susține toate dorințele, în afară actelor altruiste exagerate. În aceste zile oamenii din jurul vostru pleacă în străinătate să participe la o nuntă, alții încep să aibă tot felul de probleme familiale.

Horoscop weekend 8-10 noiembrie. Zodia Leu

O propunere vă ia prin surprindere și aveți o reacție mai ciudată – plecați de la serviciu fără să anunțați pe nimeni din staff. Este nevoie să dați explicații ori chiar să va cereți scuze.

Horoscop weekend 8-10 noiembrie. Zodia Fecioară

Invidia rudelor, chiar dacă nu este justificată, le împinge să va bârfească și să va critice. Vă manifestați din plin nemulțumirea, iar din punct de vedere sentimental, și nimeni nu vă poate reproșa asta .

Horoscop weekend 8-10 noiembrie. Zodia Balanță

Visați cu ochii deschiși la aventuri sentimentale, însă uitați că deocamdată nu sunteți sigur pe nimic. Optimismul va împiedică să va pierdeți încrederea în viitor.

Horoscop weekend 8-10 noiembrie. Zodia Scorpion

De unde nici nu credeţi, apare o şansă ce vă propulsează direct la ţintă. Un eveniment de zile mari vă are în centrul atenţiei, ca atare, veți simţi fericirea deplină.

Horoscop weekend 8-10 noiembrie. Zodia Săgetător

Mai aveţi multe de învăţat, ca de la un frate mai mare sau un mentor pe care îl ascultaţi orbeşte, va bucuraţi şi de prietenia şi protecţia sa? Sunteţi un om fericit.

Horoscop weekend 8-10 noiembrie. Zodia Capricorn

Se ivește o situație cel puțin ciudată, prin care nu ai mai trecut și ești lăsat fără cuvinte. O să ai nevoie de câteva ore, chiar zile că să îți revii.

Horoscop weekend 8-10 noiembrie. Zodia Vărsător

Te-ai aglomerat cu prea multe evenimente pentru aceste zile și o să fii pe fugă. Te duci la un prieten, stai puțin și fugi la o altă întâlnire.

Horoscop weekend 8-10 noiembrie. Zodia Pești

Mai tandri, dar și mai creativi și senzuali, atrag privirile și nu pot scăpa de admiratori. Celibatarii primesc propuneri serioase de la nativi născuți în alții localități sau țări.

Citește și:

Horoscopul pozițiilor sexuale: ce ți se potrivește în funcție de zodie

Horoscop 2020: Cea mai norocoasă zodie de anul viitor

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro