Antena Căutare

Horoscopul lunii decembrie 2020. Află ce-ți rezervă astrele pe plan amoros și financiar

Anul 2020 a început ca o explozie, dar se apropie de sfârșit. Vom avea parte de multe schimbări în luna Decembrie, după cum spune eclipsa de lună în Gemeni și eclipsa de soare în Săgetător.

Horoscopul lunii decembrie 2020. Află ce-ți rezervă astrele pe plan amoros și financiar
Horoscopul lunii decembrie 2020. Află ce-ți rezervă astrele pe plan amoros și financiar

Mercur și Venus își vor schimba zodia și vor intra în Săgetător. Jupiter și Saturn părăsesc semnul Capricornului și intră în Vărsător. O să existe multe evenimente astrologice în aceasta iarnă, iar astrele pregătesc o mulțime de suprize anul acesta.

Horoscopul lunii decembrie 2020

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ești împins de luna decembrie să uiți totul și să vezi viața cu alți ochi, cu mai multă curiozitate și o dorință mai mare de a greși. Doar așa poți găsi o cale pentru a învăta și a crește. Evită să te mai îndoiești de tine și să fii egoist, sigur vor apărea și lucruri bune în viața ta. Vrei să vezi o schimbare în lume? fii tu schimbarea pe care o aștepți.

Articolul continuă după reclamă

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Deși este important să trăiești cu propriile convingeri, decembrie te va provoca să renunți la resentimente, sentimente îngropate și încurcături emoționale care încă te țin blocat. Nu este ușor să renunțăm la lucrurile dragi din viața noastra, însă sunt momente când ar trebui să facem acest lucru pentru a putea trăi și prospera în continuare. Nu cereți mai mult de la viața, cereți mai bine.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este posibil să încheiați un parteneriat important, pentru că astrele vă pregătesc alte surprize ce vă pot bucura sufletul mai mult. Este posibil să întâlniți un nou partener care să vă sprijine în tot ceea ce faceți. Nu lăsați teama de eșec să vă încetinească planurile și aveți încredere în intuiția voastră. Aveți mai multe decât credeți.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Dacă nu ați crezut până acum în talentele și abilitățile voastre, luna decembrie vă îndeamnă să aveți curaj și să vă dezvoltați din punct de vedere profesional sau financiar. De asemnea, ar trebui să acordați mai multă atenție sănătății și bunăstării voastre în această ultimă lună din an.

Leu (23 iulie - 22 august)

În luna decembrie viața ta amoroasă este mai activă, cineva special poate intra în viața ta sau poți lega o conexiune importanta cu o persoană pe care deja o cunoști. Adevărul și rațiunea sunt cei mai puternici aliați ai inimii tale. Între timp, o oportunitate creativă îți poate fi oferită.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioarele vor avea parte de căteva surprize plăcute de sărbători. Casa și familia sunt cele mai importante lucuri, pentru că este posibil să primească un nou membru în familie, poate chiar un prieten blănos. Este posibil că în decembrie să vă mutați într-o altă casă sau să vă cumpărați una nouă. Indiferent de modul în care se desfășoară lucrurile, stabilitatea și împlinirea sunt temele generale. Fecioarele au oportunitatea de a se angaja sau de a avansa la locul de muncă. Acordați mai multă atenție echilibrului dintre viața profesională și cea privată.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Este timpul să faceți un pas înapoi și să reflectați la toate lucrurile de până acum. S-ar putea să credeți că dacă rămâneți concentrați pe anumite lucruri din viața voastra sunteți cu un pas înainte, dar nu este adevărat. Este timpul să explorați mai mult și să vă asumați anumite riscuri. Credeți în talentele voastre, ceea ce nu știți, puteți învăța.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este posibil să renunți la locul de muncă, însă nu îți face prea multe probleme, decembrie te va surprinde. Se pare că îți dorești de foarte mult timp să încerci lucruri noi și să faci altceva. Dacă nu aveți încă un job este posibil să primiți o veste bună, dar acest lucru depinde de capacitatea voastră.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Trebuie să vă pregătiți pentru momentul pe care îl așteptați de la începutul anului 2020. Dacă te-ai simțit blocat, fii pregătit să o iei de la capăt. Trebuie să ai mai multă grijă și intenție la modul prin care faci toate lucrurile în viață, aveți răbdare cu ceilalți din jur și acordațile atenție.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este indicat ca în luna decembrie să fiți mai atenți la ceea ce vă doriți și la persoanele din jurul vostru. Este posibil ca dorințele sau gândurile pe care le aveți să devină realitate, iar acest lucru nu este întotdeuna unul bun. Dacă ați eliminat pe cineva sau ceva din viața voastră lăsați-l să plece, aveți încredere că o să vină ceva mai bun și lucrurile bune vor ajunge la voi.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Norocul vă găsește în decembrie fie prin oamenii care vă cunosc sau prin calitățile voastre care vă deosebesc de mulțime. E important să aveți încredere în voi și să nu mai faceți atât de mult bine celorlalți. Pentru a fi un șef, trebuie să te comporți ca unul.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Sunteti pe cale să vă construiți o carieră de succes și să aveți parte de noi realizări care vă vor bucura sufletul. Indiferent de ceea ce se va întâmpla, este important să aveți încredere în voi și să vă îndepliniți obiectivele. De asemenea, nu uita că ești stăpânul vieții tale.

Cifra destinului în căsătorie. Marele eveniment, planificat în funcție de data nașterii... Horoscopul iubirii pentru luna decembrie 2020. Momente de răsfăț pentru Scorpioni, vezi ce se întâmplă cu Berbecii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x