Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Horoscopul zilei 14 februarie 2021. Informațiile momentului pentru zodii

Ziua Îndrăgostiților este una dintre acele zile care pune presiune pe cupluri, ziua în care toată lumea trebuie să fie romantică. De această dată, astrele lucrează în favoarea tuturor, aducând pasiune și iubire în cuplu.

Horoscopul zilei 14 februarie 2021.

profimedia

Indiferent dacă ești sau nu săgetat de cupidon, astrele indică faptul că toți nativii se vor bucura astăzi de o zi excelentă. Luna în Vărsător face ca noaptea să fie mai misterioasă, iar Mercur retrograd, guvernatorul comunicării se aliniază cu Jupiter în Vărsător, oferindu-ne motivația de care avem nevoie pentru a ne exprima sentimentele.

Horoscop 14 februarie 2021 Berbec

Luna care se aliniază cu soarele sub semnul tău te va determina să te concentrezi mai mult pe nevoile tale. E posibil să vrei să îți petreci ziua alături de prietenii cu care nu te-ai mai văzut de ceva timp. Astăzi cea mai impotantă relație e cea pe care o ai cu tine însăți.

Horoscop 14 februarie 2021 Taur

Pentru că anul acesta Mercur, Venus, Jupiter, Saturn și sorele sunt aliniate în semnul de aer de Ziua Îndrăgostiților, e posibil să te concentrezi mai mult pe sectorul profesional. În ziua ta liberă vei fi distras de sarcini și proiecte nefinalizate de la muncă. Pune telefonul pe silențios și oferă-i atenția ta persoanei iubite.

Horoscop 14 februarie 2021 Gemeni

Legătura dintre Mercur retrograd și Jupiter te face să fii cu gândul la o fostă relație. Persoana de care ești îndrăgostită se va deschide în fața ta și va avea pretenția ca și tu să faci la fel. Dacă ai sentimente puternice pentru partenerul tău, e timpul să îi arăți cine ești cu adevărat.

Citește și: Horoscop săptămânal rune, februarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Leii găsesc un partener pasional, află ce se întâmplă cu Racii

Horoscop 14 februarie 2021 Rac

Când vine vorba de dragoste, ești mereu gata să o oferi, punând partenerul pe primul loc. Asigură-te mai întâi dacă persoana iubită te apreciază și ea la rândul ei și îți arată cât te iubește. E posibil ca iubitul tău să îți pregătească o surpriză de proporții astăzi.

Horoscop 14 februarie 2021 Leu

E timpul să găsești cuvintele potrivite pentru a-ți exprima sentimentele, deși poate suna înfricoșător. Persoana iubită așteaptă să faci ceva măreț astăzi și e cazul să nu o dezamăgești.

Horoscop 14 februarie 2021 Fecioară

În loc să plănuiești o seară romantică, mai bine ai pregăti una liniștită. E posibil să fi atât de obosită încât să vrei să te bagi în pat mult mai devreme. Asta nu înseamnă că nu vei petrece timp alături de persoana iubită, dar veți rămâne în confortul casei.

Horoscop 14 februarie 2021 Balanță

Luna în Vărsător îți va influența romantismul, făcându-te nerăbdătoare în ceea ce privește împărtășirea sentimentelor de dragoste. Dacă știi cum să abordezi situația, e posibil să reușești să vorbești cu persoana de care ești îndrăgostită azi, măcar într-o conferință video.

Horoscop 14 februarie 2021 Scorpion

Jupiter și Mercur retrograd se întâlnesc sub semnul tău astăzi, iar acest lucru te va determina să te gândești la greșelile din trecut. Îți vei cere iertare persoanei iubite pentru greșelile pe care le-ai făcut în ultima vreme și vă veți împăca.

Horoscop 14 februarie 2021 Săgetător

Astăzi vrei să ai parte de distracție, chiar dacă nu ești super romantică. Probabil pui la cale niște farse pentru iubitul tău, dar ar fi cazul să nu exagerezi pentru că altfel poți isca conflicte.

Citește și: Horoscopul soacrei! Ce fel de om este în funcție de zodie și de cine trebuie să te ferești

Horoscop 14 februarie 2021 Capricorn

În loc să te focusezi pe alții, astăzi te pui pe tine pe primul plan. Vei fi mai încrezătoare, lucru ce te va face să ai o stare generală foarte bună, cu gânduri pozitive. Răsfață-te așa cum simți nevoia, poate pregătind o masă delicioasă, și continuă să îți cauți sufletul pereche online.

Horoscop 14 februarie 2021 Vărsător

Nu ești genul de persoană cu capul în nori, dar Mercur retrograd te va face să fi romantică astăzi. Prietenii apropiați, familia și persoana iubită vor avea astăzi nevoie de tine. Încearcă să rămâi organizată pentru a putea face astăzi tot ce ți-ai propus.

Horoscop 14 februarie 2021 Pești

Mercur retrograd te face să fi extrem de nostalgică în ceea ce privește fostele relații. E timpul să lași lucrurile din trecut să se stingă și să nu redeschizi capitole ce te-au rănit.

Recomandari