Horoscopul zilei 14 martie 2021. Informațiile momentului pentru zodii

Pentru majoritatea zodiilor, ziua de duminică va fi una liniștită, potrivită pentru relaxarea de care au nevoie și momente petrecute alături de cei dragi. Alți nativi vor fi în continuare frământați de obstacolele pe care le întâmpină la locul de muncă.

Horoscopul zilei 14 martie 2021

profimedia

Horoscop zilnic 14 martie pentru fiecare zodie în parte

Află ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop zilnic 14 martie 2021 Berbec

Este posibil să fi mai sensibil în acest weekend și să ai impresia că tot ce se întâmplă are legătură cu tine. Uniunea dintre Soare și Neptun îți va schimba starea. Trebuie să ai totuși grijă cum te vei purta cu apropiații pentru că tot ce spui ar putea fi folosit împotriva ta. Încearcă să vezi partea bună a lucrurilor.

Horoscop zilnic 14 martie 2021 Taur

Trebuie să accepți faptul că nu toată lumea este ca tine și nu toți sunt dispuși să lupte pentru aceleași cause ca și tine. Cu toate acestea, cei din jur te respectă pentru alegerile tale. Aceștia s-a putea îndoi de metodele pe care le folosești pentru a fi eficient la locul de muncă.

Horoscop zilnic 14 martie 2021 Gemeni

Astăzi este mai bine să eviți disputele cu alții, deși ai putea crede că ai motive întemeiate să te răzvrătești. Nu îi vei putea convinge să vadă lucrurile din perspectiva ta.

Citește și: Legile atracției, cu Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Ce atragem în viața noastră în funcție de zodie

Horoscop zilnic 14 martie 2021 Rac

Se pare că tot cei care au muncit mai puțin decât tine sunt lăudați de superiori și asta te face să te îndoiești de aptitudinile tale. Nu ai motive să te îngrijorezi pentru că ești o persoană puternică și îți poți croi propriul drum.

Horoscop zilnic 14 martie 2021 Leu

Astăzi vei fi tentat să ascunzi unele informații de o anumită persoană care te-a trădat în trecut și cu siguranță ești îndreptățit să o faci. Cel mai sănătos ar fi să ierți și să uiți incidentul pentru a primi fericirea în viața ta.

Horoscop zilnic 14 martie 2021 Fecioară

Nu te îngrijora dacă simți că îți e greu să îți exprimi sentimentele. Apropiații tăi vor știi ce simți pentru ei și fără să o spui.

Horoscop zilnic 14 martie 2021 Balanță

În ciuda fricilor tale, ai multe motive pentru a te focusa pe planurile de viitor. Așadar, lasă pesimismul și luptă pentru scopul tău.

Horoscop zilnic 14 martie 2021 Scorpion

Un eveniment pe care îl așteptai de mai mult timp este amânat. Cu toate acestea, nu ar trebui să te descurajezi pentru că ai și alte metode de relaxare weekend-ul acesta.

Citește și: Horoscop martie 2021: dragoste, bani, carieră. Ce zodii vor excela pe toate planurile

Horoscop zilnic 14 martie 2021 Săgetător

Chiar dacă rivalii tăi merită să le plătești cu aceeași monedă, astrele te sfătuiesc să rămâi calm. Va fi nevoie să faci compromisuri de dragul liniștii tale. Nu intra în discuții care s-ar putea transforma în ceartă.

Horoscop zilnic 14 martie 2021 Capricorn

Chiar dacă, de regulă, îți asumi tot ceea ce faci, weekend-ul acesta vei fugi de responsabilități. Nu te simți vinovat pentru că nu ai cum să îi ajuți mereu pe toți cei din jur. Fii sincer cu tine și fă doar ceea ce poți.

Horoscop zilnic 14 martie 2021 Vărsător

Pare că cele mai de preț visuri și speranțe ale tale s-au dus pe apa sâmbetei. Planetele de sub semnul tău te fac să aștepți foarte mult timp până la îndeplinirea scopurilor tale, dar trebuie să ai răbdare. Atunci când vei reuși, vei aprecia și mai mult așteptarea.

Horoscop zilnic 14 martie 2021 Pești

Nu ai o stare prea bună și crezi că șirul de evenimente negative nu se mai termină. Nu te mai teme de schimbare și îmbrățișeaz-o. Acceptă realitatea așa cum e și focusează-te pe prezent.

Ultimele știri