Căutare Live

Horoscop martie 2021: dragoste, bani, carieră. Ce zodii vor excela pe toate planurile

Perioada 1-31 martie 2021 se anunță una promițătoare, iar horoscopul lunii martie 2021 aduce vești bune pentru mai multe zodii. În rândurile următoare vei descoperi previziunile astrologice pentru fiecare semn zodiacal al horoscopului.

Horoscopul pentru luna martie 2021 aduce vești bune pentru mai multe zodii

Shutterstock.com

Dacă luna februarie a fost una grea pentru majoritatea zodiilor, săptămânile ce urmează vor oferi un moment de respiro pentru nativii horoscopului.

Comunicarea va fi eficientă, iar ideile ascultate și exprimate corespunzător. În plus, majoritatea semnelor zodiacale vor fi mai buni ascultători în luna martie 2021, iar certurile mai puține.

În martie, Venus va intra în Pești, eveniment care va scoate în evidență latura sensibilă a fiecărui nativ. Asta înseamnă că s-ar putea să vă simțiți plini de compasiune, chiar simpatici cu ceilalți.

Pe data de 4 martie, Marte intră în Gemeni, ceea ce va aduce toată energia de care aveți nevoie pentru a face față la tot ce urmează să se întâmple. Pe data de 5, Mercur și Jupiter vor amplifica generozitatea, lucru care va face zodiile să fie mai darnice.

Abilitățile artistice vor fi aduse la viață pe 11 martie 2021, întrucât va avea loc asocierea Soare-Neptun și până pe 13, când va fi Lună Nouă, toate zodiile sunt pregătite să facă față la orice.

Horoscopul lunii martie 2021: Ce se întâmplă cu fiecare zodie

Conform horoscopului lunii martie 2021, toate zodiile vor trece prin schimbări benefice. În continuare, vei afla cum vor fi următoarele 31 de zile pentru fiecare semn zodiacal în parte:

Berbec (21 martie- 19 aprilie)

Luna martie 2021 va fi stresantă până în ultima săptămână, când Berbecii se vor simți de parcă Cupidon i-a lovit cu toate săgețile din desagă, permițându-le să experimenteze toate dragostea din lume.

Există șanse mari ca tot stresul prin care trec nativii să fie legat de iubire și de așteptarea unui răspuns din partea persoanei dragi. Marte și Venus sunt în spatele conflictului, ca de obicei.

Din punct de vedere financiar, horoscopul lunii martie 2021 pentru Berbec anunță împliniri profesionale și o sănătate de fier în luna martie.

Taur (20 aprilie- 20 mai)

Martie 2021 va veni la pachet cu un set de obligații sociale și multă distracție pentru Tauri. Dacă sunteți în căutarea dragostei, o veți găsi în primele trei săptămâni ale lunii, în timp ce nativii care sunt implicați într-o relație vor avea o relație mai satisfăcătoare.

S-ar putea ca Taurii să fie preocupați pentru păstrarea actualului loc de muncă, întrucât nu va fi totul roz pe acest plan.

Dacă vă puteți menține pe linia de plutire la locul de muncă și după data de 20, s-ar putea să fiți în siguranță din punct de vedere financiar. Este indicat ca în martie, nativii Berbeci să anticipeze certurile cu membrii familiei pe măsură ce se apropie sfârșitul lunii.

Gemeni (21 mai- 20 iunie)

De îndată ce luna martie ia start, veți începe să simțiți beneficiul influențelor cosmice, mai ales când vine vorba de carieră. Oportunitățile sunt uriașe și cel mai indicat este să rămâneți deschiși, cu ochii în 4.

Pe plan financiar, Gemenii nu vor întâmpina probleme, la fel ca-n ultima perioadă. Venus va favoriza găsirea unei persoane speciale, deși este posibil ca dragostea să nu fie ceea ce vă interesează în acest moment.

Nativii vor excela în relațiile cu ceilalți, căci luna martie le permite să fie un bun comunicator. Cu toate acestea, cel mai bun pariu ar fi să-și mențină drumul fără să le pese ce fac ceilalți pentru a îi împiedica.

Rac (21 iunie- 22 iulie)

Luna aceasta aduce atât aspecte pozitive, cât și negative pentru raci. În dragoste, nativii se vor bucura de succes, însă acest lucru nu este valabil și în cazul vieții sociale.

De cealaltă parte, Racii vor întâmpina probleme în carieră și pe plan financiar. Este unul dintre motivele pentru care astrologii recomandă să nu schimbați locul de muncă în luna martie.

Chiar și problemele de familie se pot dovedi supărătoare și neplăcute, mai ales dacă le provocați. Nu lăsați certurile să vă strice relația cu ceilalți membrii și încearcă să ai grijă de sănătate pentru că stresul își poate pune amprenta asupra sănătății tale.

Leu (23 iulie- 22 august)

Ceea ce trebuie să așteptați cu nerăbdare sunt schimbările pozitive în carieră și asta ar putea înseamna chiar mai puțin timp dedicat sarcinilor de la birou. Acest lucru va fi benefic pentru sănătatea și acuitatea mentală.

Din păcate, în relația cu persoana iubită vor exista momente dificile și veți avea nevoie de bune abilități de comunicare pentru a le depăși. Nici partea financiară nu strălucește, iar viața socială va fi afectată de lipsa banilor.

Problemele nu vă vor urmări chiar pe toate planurile și sănătatea nu va avea de suferit. Ba din contră, corpul vă răsplătește pentru că l-ați îngrijit cum trebuie.

Fecioară (23 august- 22 septembrie)

Nativii Fecioară se plâng rar și în luna martie vor găsi puține lucruri de care să o facă. Nu trebuie să vă mirați dacă primiți o majorare sau o promovare luna aceasta, mai ales dacă este vorba despre o diferență substanțială.

Saturn va juca un rol imens în carieră și vă poate duce acolo unde v-ați dorit întotdeauna: într-o poziție respectată, bine plătită. Cu toate acestea, este posibil să aveți probleme acasă.

Balanță (23 septembrie- 22 octombrie)

Pe parcursul lunii martie, veți putea beneficia de cadrul amoros favorabail creat de Venus și Marte. Aceleași astre vor ajuta nativii Balanță să se simtă în elementul lor, iar energia lui Marte oferă ascensiunea de care aveți nevoie.

Experții recomandă să folosiți toate lecțiile folosite în ultima vreme și să vă focusați pe familie, acolo unde domnește armonia. Nu doar pe plan personal lucrurile decurg bine, ci și sănătatea va fi în perimetri.

Din nefericire, sunt șanse mari să aveți probleme cu banii în primele săptămâni ale lunii, dar vă veți reveni în ultima parte.

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

Pe parcursul lunii martie, viața profesională va cunoaște o ascensiune neașteptată. Încrederea pe care o dă schimbarea va îmbunătăți lucrurile și pe plan personal.

S-ar putea, de asemenea, ca unele planuri de călătorie să se concretizeze pentru Scorpioni.

Viața de familie se dovedește a fi ușoară, iar cea amoroasă va fi atât pasională, cât și liniștită. Dacă sunteți părinți, vă puteți aștepta la surprize din partea copiilor.

Sănătatea este un alt plan care arată bine și asta se datorează, în pricipal, faptului că nativii Scorpion sunt atenți la ceea ce le place.

Săgetător (22 noiembrie- 21 decembrie)

Ați avut zile mai bune, mai ales când vine vorba de familie, care e puternic influențată de sentimentul vostru natural de autonomie și independență.

Totuși, indicat este ca Săgetătorii să acționeze cu precauție pentru că în primele două săptămâni ale lunii martie 2020 tind să fie în ofensivă.

Dacă lăsați stresul problemelor familiare să vă ajungă, atunci veți plăti cu sănătatea.

Tot ce vi se întâmplă are legătură cu efectul Uranus: întotdeauna provoacă probleme pentru nativi, așa că depinde doar de ei să-l combată.

Capricorn (22 decembrie- 19 ianuarie)

Dacă de obicei cariera este pe primul loc pentru nativii Capricorn, influența lui Marte poate adăuga câteva provocări în acest plan.

În luna martie va fi dificil să folosiți succesul ca barometru și baza pe care construiți toate celelalte tipuri de relații. Cu toate acestea, Capricornii vor avea parte de liniște în căminul conjugal, lucru care poate ajuta la echilibrarea nivelului de stres.

De asemenea, nativii se pot aștepta să audă mai multe plângeri din partea colegilor și atmosfera proastă va domina oriunde sunt prezenți.

Cu tot ce se întâmplă în afara casei, veți dori să vă grăbiți acasă la persoana iubită în fiecare seară, de parcă acolo se află cel mai prețios lucru din lume.

Vărsător (20 ianuarie- 18 februarie)

Vărsătorii vor simți multă responsabilitate pe plan familial, iar eforturile nativilor vor fi apreciate de către cei apropiați. Asta nu înseamnă că tensiunile vor fi uitate, căci sunt șanse mari să vă certați cu un membru mai tânăr al familiei, dar și asta va trece.

Ar trebui să evitați să faceți planuri de călătorie pentru că acest lucru vă poate lăsa cu datorii. În plus, este posibil să aveți parte de provocări în carieră, dar nimic care să modifice evenimentele viitoare.

Luna Plină este un moment bun pentru nativii dornici să-și arate recunoștința, întrucât luna martie promite să ofere fericire și siguranță.

Pești (19 februarie- 10 martie)

Sunt șanse mari ca nativii Pești să se simtă agresați de incapacitatea de a comunica corect. Pare că nimeni nu-i ascultă și asta îi frustrează.

Este posibil să existe conflicte și în relația de cuplu deoarece lipsa banilor se va simți din plin în această lună.

Una dintre lecțiile pe care martie o va preda Peștilor este că trebuie să ignore tot ce nu merge ca la carte și să caute liniște în interior.

Horoscop săptămânal rune, februarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Berbecii au parte de o surpriză, află ce se întâmplă c... Horoscopul zilei 27 februarie 2021. Informațiile momentului pentru zodii...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Parteneri
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Catine.ro
Ultimele știri
x