Legile atracției, cu Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Ce atragem în viața noastră în funcție de zodie

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au oferit câteva sfatui și au discutat principiile de bază ale Legii Atracției pentru ziecare zodie, la Antena 3.

Lidia Fecioru

Chiar dacă mulți nu cred că suntem înconjurați de mai mult decât putem vedea, energiile există și entitățile spirituale există. Mai mult, Legea Atacției fucționează chiar pe baza miezului de energie lăuntrică și pe dorințele exprimate de noi.

Cum funcționează Legea Atracției pentru fiecare zodie în parte

În emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și numerologul Mihai Voropchievici au explicat Legile Atracției pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Legile atracției - Berbec

Berbecii au dorință mare de experiment, dar își pun frână singuri. Sunteți persoane generoase și aventuroase care iubiți experiențele noi și vreți să experimentați viață cu toate darurile sale. Dar aveți totuși și o frână în dobândirea visurilor voastre și această este frică de eșec.

Citește și: Cum îți cureți aura după un atac energetic. Dezvăluirile tainice ale Lidiei Fecioru

Legile atracției - Taur

Taurii iubesc să se simtă în centrul atenției. Sunt sinceri, curioși, energici, își pot clădi cu succes destinul. Pot manipula cu succes legea atracției. Se străduiesc să își atingă mereu potențialul maxim și investesc mult timp în dezvoltarea persoanală. Au o energie magnetică pe care o pot folosi cu succes dacă reușesc să își clădească o încredere de sine ce este esențială în manipularea Legii Atracției.

Legile atracției - Gemeni

Gemenii se confruntă cu o stare duală, sunt ușor distrați și uneori nu își ating așa ușor visele. Au totuși o energie magnetică și debordantă. În jurul lor oamenii se simt liniștiți și împăcăți. Sunt de asemenea persoane foarte inteligente cu aspirații intelectuale profunde. Acest lucru le poate ajută să transfere mai bine practicile intelectuale, în viață de zi cu zi.

Citește și: Lidia Fecioru, obiectele din dormitor care îți pot distruge relația. Ce nu trebuie să ții niciodată în camera unde dormi

Legile atracției - Rac

Persoanele născute în zodia rac sunt persoane empatice și deschise spre compasiune ceea ce înseamnă că Legea Atracției funcționează foarte bine pentru voi în toate chestiunile legate de relațiile inter-personale.

Legile atracției - Leu

Leii știu foarte clar ceea ce îți doresc și e aproape imposibil să îi oprești. Legea atracției funcționează cel mai bine când ies din strânsura principiilor mentale, nu trebuie să fie prea rigizi. Una dintre marile provocări pe cae le aveți însă este aceea de a rezistă impulsului de a gândi prea mult asupra situațiilor pe care le traversați.

Legile atracției - Fecioară

Fecioarele au multe calități dar trebuie să învețe să nu mai refuze ajutorul celorlalți și să nu îi mai toace la cap pe ceilalți cu propriile principii. Totuși, provocarea persoanelor născute în această zodie este aceea de a fi în contact cu propria valoare.

Legile atracției - Balanță

Și Balanțele trebuie să învețe să primească ajutor, să fie deschise sprijinului celorlalți. Au nevoie de stabilitate și armonie. Persoanele născute în această zodie sunt atrase de stabilitate și coerentă. Astfel încât caută aceste valori în toate aspectele vietiilor lor, fie că vorbim de carieră, de familie, viață amoroasă sau prieteni.

Citește și: Horoscop. Nativii care au șanse să devină părinți în 2021. Ei sunt norocoșii care vor fi binecuvântați cu un copil

Legile atracției - Scorpion

Scorpionul nu își dezvăluie sufletul, având cam multă mândrie. Trebuie să accepte că pot fi și vulnerabili, să se deschidă spre noi oportunități. Chiar dacă această atitudine va păzește de anumite grade ale suferinței, trebuie să știți că frică de a va simți vulnerabili va împiedică pe calea realizrii visurilor voastre profunde. Universul ne ajută atunci când avem curajul de a fi vulnerabili, autentici și sinceri.

Legile atracției - Săgetător

Săgetătorul este magnetic, debordant, își creează mereu situațîi optime. Greșește când nu își ascultă vocea lăuntrică. Să nu mai fie atât de iuți. Aceste persoane trebuie să învețe să își asculte mai bine intuiția și vocea sufletului, intrând astfel în acord cu Sinele superior și creând ceea ce le este benefic în viață.

Legile atracției - Capricorn

Capricornul - lider, educator, influencer. Legea atracției trebuie să funcționeze invers: ei trebuie să îi influențeze pe cei din jur, nu să muncească pentru ei. Ești o persoană cu capacități naturale de lider și de educator, datorită energiei tale și capacității de a avea influență asupra celorlalți.

Legile atracției - Vărsător

Vărsătorul trebuie să aibă răbdare, să facă pași mici, nu să plece cu supersonicul. Prea mult entuziasm strică! În cazul particular al persoanelor născute în această luna, este bine să își amintească că trebuie să aibă răbdare și să facă mici pași spre îndeplinirea țelurilor. Entuziasmul nemărginit va face uneori să uitați acest aspect important al manifestării.

Legile atracției pentru Pești

Citește și: Numerologia iubirii în 2021: Un an în care dragostea e la cote înalte, aventuros, cu riscuri dar și împliniri

Peștii cei visători, vor de toate și nimic. Fac caz pe moment și apoi, gata! Trebuie să își selecteze mai bine oamenii și obiectivele. Persoanele născute în luna martie sunt persoane gențile și în același timp foarte sensibile, puțîn dezorientate cu privire la cee ace își doresc cu adevărat în viață.

Ultimele știri