Căutare Live

Luna Plină în Gemeni, Ioan Burculeț: profeție sumbră pentru zodii până pe 28 noiembrie: accidente, boli!

Luna Plină în Gemeni, fenomenul astrologic care a început vineri, Astrologul atrage atenția că multe dintre zodii vor fi predispuse la accidente de tot felul, dar și la pericolul îmbolnăvirilor.

Luna Plină în Gemeni, fenomenul astrologic care a început vineri, 23 noiembrie, ora 7:38a.m. București. Astrologul Ioan Burculeț transmite un nou avertisment al efectelor nefaaste ce vor fi resimțite până pe 28 noiembrie. Astrologul atrage atenția că multe dintre zodii vor fi predispuse la accidente de tot felul, dar și la pericolul îmbolnăvirilor.

Luna Plină în Gemeni, Ioan Burculeț. Fenomenul se caracterizează printr-o configurație pe care dacă nu o vom controla de la primele ore ale dimineții, careul în T își va pune amprenta asupra celor 12 reprezentanți al semnelor zodiacale. Zodiile vor fi afectate până marți, 28 noiembrie.

Astrologul Ioan Burculeț atrage atenția că zodiile trebuie să fie vigilente la activitățile pe care le au zodiile, deoarece se întrevăd accidente în trafic, la locul de muncă, accidente casnice, dar și pericol de boală. Din 28 noiembrie, efectele Lunii Pline încep să scadă în intensitate.

Horoscop 2019. 4 zodii victorioase! Reușite pe toate planurile

Luna Plină în Gemeni, Ioan Burculeț: ”Consumul nervos se va evidenția de la primele ore ale dimineții și va trebui să echilibrăm situațiile. Nu ne vor favoriza polemicile, excesele nervoase, nevrozele, incontrolabilitate în contextul persoanelor neevoluate sau care nu gândesc de două ori înainte de a acționă, vor genera probleme indiferent de sectorul activităților în care acestea se manifestă!

În mod deosebit va trebui să avem grijă la tranzacțiile financiare, business, latură asociativității din punct de vedere managerial – colaborarile nu sunt punctul forțe astăzi – în raporturile cu frații, surorile, vecinii și cumnații va trebui să fim precauți! Tot ceea ce are legătură cu accidentările în trafic, domestice sau de muncă dar să nu uităm de accidentările organice, vor trebui luate măsuri pentru estomparea sau descreșterea în intensitate. Acțiunile chiar dacă pot fi ilogice va trebui să ne temperăm de la orice replici sau discuții care ar putea aduce pierderi mari de popularitate, imagine și nuanțe de decredibilizare. Nici capitolul sănătate nu se lasă mai prejos, tot ceea ce are legătură cu respirația, sistemul nervos central, plămânii, nevrozele și impulsivitatea, alergiile și intoxicațiile vor trebui descrescute în intensitate și va trebui să fim mult mai prudenți”, a explicat astrologul pe blogul personal - Constelația Destinului.

Luna Plină în Gemeni, Ioan Burculeț: profeție sumbră pentru zodii până pe 28 noiembrie: accidente, boli!

Luna Plină în Gemeni și zodiile - avrtismentele zilei

Berbec - grijă în sectorul comunicării, documentelor, înscrisurilor și orice nuanța care ar putea aduce blocajul unor contracte importante. Comunicarea va conține nuanțe de orgolii și trebuie să va temperați! Aveți în vedere accidentările indiferent de nuanța acestora.

Taur - Nu este recomandat să va gândiți la împrumuturi indiferent de nuanța lor. Circulația banilor va fi gestionată mai greoi și există tendința de a greși în contextul în care va veți grăbi și deciziile vor fi luate în grabă! Va trebui să va axați pe latură financiară pentru a putea evită pierderile sau fraudele.

Gemeni - Luna plină predispune la toate acestea pentru că are loc în casă I-a în cazul dumneavoastră. Datorită exceselor și nervilor puteți să va afectați imaginea, pierderea popularității și implicit crizele la nivel de proprie identitate care va vor defini astăzi

Rac - Nervii și încordările nu aduc constructivitate și va puteți blocă în stări care nu își au rostul. Este mult mai indicat să evitați mediile toxice, pentru că și așa aveți destule probleme în jur!

Leu - Nu este o zi în care să excelați în orgolii, mai mult aveți în vedere raporturile și relațiile cu cei de la serviciu. Colegii pot să va invidieze datorită rezultatelor dumneavoastră și de aici polemicile care pot urmă și care vor trebui evitate!

Fecioară - Astăzi nu este momentul în care să epatați cu aspectele criticii să fiți egocentriști la locul de muncă pentru că această este sectorul de vulnerabilitate. Nu exagerați în deciziile pe care le luați și încercați să faceți abstracție de tot ceea ce înseamnă negativitate la serviciu.

Balanță - în contextul în care sunteți implicați într-un proces ar fi bine să va asigurați că avocatul este de partea dumneavoastră. Nu este cazul să exagerați cu nemulțumirile dumneavoastră. O zi în care puteți primi sancțiuni și va trebui să fiți mult mai atenți.

Scorpion - o veste tristă despre o persoană apropiată sau care ar putea fi rudă. Emoțional astăzi riscați să fiți afectați și va trebui să va folosiți discernământul, intuiția și evitați excesele! O zi apăsătoare în care optimismul și dinamismul va trebui să preia toate emoțiile negative!

Săgetător - sectorul asociativității din punct de vedere sentimental, colaborarile manageriale și implicarea într-un proces vor fi principalele chestiuni care va vor afecta. Aveți o stare de spirit în care orgoliile, posesivitate și dorință de a domină sunt vizibile!

Capricorn - probleme zilei de astăzi vor avea conotații cu serviciul și sectorul profesional și starea dumneavoastră de sănătate! Orice încăpățânare pe care o să o manifestați în raporturile socio-profesionale va poate costă.

Vărsător - la dumneavoastră problemele venite din partea copiilor va pot da activitățile “peste cap”.Aveți grijă la idile și speculatiile care nu vor prinde contur astăzi!

Pești - raporturile și relația cu ceilalți membri ai familiei va poate genera stări emoționale negative, orice atac venit din partea unui mebru al familiei va poate dezgustă. Către seară va trebui să va gestionați mult mai bine stările sufletești pentru că există posibilitatea să exagerați cu apatia și gândirea negativă!

sursa: constelatiadestinuluiblogsot.com

Horoscop de weekend 24-25 noiembrie. Ce zodii se îndrăgostesc! Își găsesc sufletul pereche... Horoscop 24 noiembrie. Zodia care primește bani și cadouri! O zi de vis...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x