Căutare Live

Horoscop astrolog Ioan Burculeț. Avertisment pentru fiecare zodie! Ce se întâmplă de miercuri

Horoscop astrolog Ioan Burculeț. Ce se întâmplă de miercuri cu fiecare zodie în parte. 

horoscop astrolog ioan burculet

Horoscop astrolog Ioan Burculeț. Renumitul astrolog Ioan Burculeț aduce previziunile săptămânii pentru fiecare zodie în parte, dar și vibrațiile zilelor săptămânii luni-duminică, 19- 25 noiembrie 2018. Ce se întâmplă de miercuri cu fiecare zodie în parte.

Citește și horoscopul zilei de miercuri, 21 noiembrie

Horoscop astrolog Ioan Burculeț Berbec

Berbecul are săptămâna plină de responsabilitate. Acesta trebuie să aibă în vedere actele, documentele și siguranță în trafic;

Horoscop astrolog Ioan Burculeț Taur

Taurii sunt avertizați în ce privește imprudența financiară și erorile de judecată în acest sector.

Horoscop astrolog Ioan Burculeț Gemeni

Gemenii se confruntă cu nuanțe de criză la nivel de proprie identitate și sunt rugați să se abțină de la excese nervoase pentru că riscă să își păteze popularitatea;

Horoscop astrolog Ioan Burculeț Rac

Racii sunt sfătuiți să aibă grijă maximă în privința sănătății. Se pot confrunta cu insomnii, iar fenomenul de luna plină va afecta;

Horoscop astrolog Ioan Burculeț Leu

Leii se vor confrunta cu probleme la serviciu venite din partea colegilor. Atenție, învățați să gestionați situațiile la timp.

Horoscop astrolog Ioan Burculeț Fecioară

Zodia Fecioară trebuie să fie mai prudente în relațiile și raporturile cu socrii. În sectorul profesional riscați să luați decizii nu dintre cele mai bune;

Horoscop astrolog Balanță

Pentru Balanța, va fi o săptămâna a suprasolicitării în care raporturile și relațiile internaționale, spiritualitatea sau studiile superioare vor fi afectate dacă nu se menține un echilibru.

Horoscop astrolog Scorpion

Scorpionii se vor confrunta cu pierderi financiare dacă nu sunt atenți la modul de investiții și gestionare.

Horoscop astrolog Ioan Burculeț Săgetător

Săgetătorii sunt îndemnați să aibă în vedere raporturile și relațiile sentimentale și implicarea într-un proces care nu va aduce finalizarea lui. Așteptare.

Horoscop astrolog Ioan Burculeț Capricorn

Capricornii au probleme în sectorul profesional, pe care vor trebui să le gestioneze ca atare și să aibă în vedere starea de sănătate care poate avea de suferit;

Horoscop astrologIoan Burculeț Vărsător

O săptămâna delicată pe întreg parcursul ei. Principalele aspecte pe care va trebui să le menajați au legătură cu sectorul imobiliar și membrii familiei;

Horoscop astrolog Ioan Burculeț Pești

Pești trebuie să își controleze emoțiile negative care nu vor lipsi ca mod de manifestare și crizele la nivel de proprie identitate. Latură emoțională poate avea de suferit;

Astrolog Ioan Burculeț Vibrația zilei. Dinamismul zilei de Luni 19 Noiembrie

Latură profesională va cunoaște o îmbunătățire vizibilă, pentru că toți cei 12 reprezentanți ai semnelor zodiacale vor fi motivați la început de săptămâna să confere proiectelor vechi dinamismul corespunzător aici și acum. În plan emoțional, astăzi ne vom controla bine sentimentele, emoțiile și vom deborda de energie pozitivă.

Astrolog Ioan Burculeț Vibrația zilei. Marți 20 Noiembrie

Este o zi guvernată de planetă Marte, dar fără cele trei ceasuri rele va fi o zi sensibilă din toate punctele de vedere. Dinamismul zilei poate fi grefat pe formă de manifestare negativă a emoțiilor noastre, de aici rezultând agitația, polemicile, orgoliile că formă de manifestare.

O zi mai agitată din toate punctele de vedere în care trebuie să ne păstrăm cumpătul, să nu ne lipsească rațiunea și va trebui gândit de două ori înainte de a trece la acțiune. O formă de agresivitate verbală care va trebui eliminată din sectorul profesional și care predispune la analize greșite, incoerență și acțiunile hazardate care să ne păteze popularitatea în rândul superiorilor și al colegilor! Atenție la investiții, achiziții și parteneriate. Va trebui să evităm pierderile care pot fi considerabile. Migrenele, problemele care vizează dentiția, sistemul nervos central vor fi afectate cu ușurință datorită conjuncției Luna-Uranus în semnul zodiacal Berbec.

Astrolog Ioan Burculeț Vibrația zilei. Ziua guvernată de planetă Mercur, Miercuri 21 Noiembrie

Se evidențiază investițiile, acumulările și întreg sectorul financiar va fi important că și formă de manifestare. Ne vor avantaja proiectele viabile în plan profesional și ne vom îndreptă atenția către câștig. O zi favorabilă din acest punct de vedere! Tot ceea ce are legătură cu promovarea și organizarea din planul profesional va fi binevenit.

Multe deschideri și oportunități, însă va trebui să constientizem nuanțele favorabile din acest punct de vedere și să ne cuantificăm activitățile în toate direcțiile care duc către realizare, în caz contrar lăsăm să treacă norocul pe lângă noi. Starea de sănătate va cunoaște cunoaște o ușoară depreciere și vulnerabilitățile la tronsonul inferior, picioare, genunchi, articulațiile și oasatura în general pot avea de suferit.

Astrolog Ioan Burculeț Vibrația zilei. Joi 22 Noiembrie, oportunități în planul financiar

O zi mult mai relaxanta din toate punctele de vedere în care situațiile de moment ne vor motiva atât în sectorul profesional, financiar, sentimental dar și realizările și schimbările la nivel de proprie personalitate!

Începe tranzitul Soareleui în semnul zodiacal Săgetător și vom cunoaște un dinamism aparte, corespunzător elementului foc. Un beneficiu pentru nativii care au ocupații în sectoarele de activitate care are legătură cu raporturile și relațiile internaționale, jurnalismul, scrisul, politică și cadrele didactice.

Astrolog Ioan Burculeț Vibrația zilei. Începutul de weekend, Vineri 23 Noiembrie

Ziua culminează cu fenomenul de luna plină în constelația Gemeni. O zi complexă din toate punctele de vedere în care va trebui să dăm dovadă de foarte multă tolerantă în raporturile și relațiile socio-umane, atât în mediul profesional dar și relațiile dintre noi și anturaje, grupuri de prieteni, cunoscuți! Condensarea formei de energie va fi unul puternic activat pe latură emoțională negativă!

Turbulențe în sectorul profesional și în comunicare. O zi predispusă la accidentări organice, în trafic va trebui să fim mult mai precauți și totodată să nu luăm decizii la impuls. Sistemul nervos central va trebui menajat și dacă renunțăm la tot ceea ce înseamnă dezordine că formă de manifestare o să avem de liniște!

Astrolog Ioan Burculeț Vibrația zilei. Sambata 24 Noiembrie

Situația se mai detensionează insă vor mai fi unele reminescente pe care va trebui să le controlăm în prima parte a zilei. Din a două parte a zilei, situația va fi mult mai echilibrată și se vor evidenția dorință de a călători, a cunoaște și comunicare. O revenire în sectorul stării de sănătate și modul de manifestare emoțional, ceea ce contribuie la un echilibru perfect pentru acest final de săptămâna.

Astrolog Ioan Burculeț Vibrația zilei. Duminica 25 Noiembrie

Stare de armonie, liniște și echilibru în interiorul căminului. Luna și prezența ei în constelația Rac motivează toți cei 12 reprezentanți ai semnelor zodiacale să își îndrepte atenția către acest sector de manifestare. Discuțiile, stările de reverie, rememorarile din trecutul apropiat și bilanțul de pe întreg parcursul săptămânii va contribui la schimbarea direcției de manifestare și interese pentru mulți dintre noi.

sursa: blog astrolog Ioan Burculeț - Constelația Destinului

Femeile Anului 2019! Norocul le surâde în dragoste și la bani: Vor da lovitura pe toate planurile... Horoscop dragoste. Zodii care iubesc în secret...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x