Previziuni pentru anul 2022 oferite de un celebru numerolog. Ce semnificație are anul și care sunt predicțiile

Anul 2022 are o semnificație aparte în numerologie și, potrivit specialiștilor care fac previziuni, am putea să resimțim primele efecte ale acestuia încă din luna octombrie a acestui an.

Numerologul a explicat la semnificație are anul 2022 și care sunt primele previziuni

sursa foto: Shutterstock

Horoscopul anunță că am putea începe să simțim încă din luna octombrie influența anului 2022. Ce semnificație are acesta în numerologie și la ce ar trebui să te aștepți?

Anul 2020 a fost unul ce a stat sub semnul marilor provocări și o mare parte din energia acestuia a fost resimțită și în 2021. Acum, specialiștii explica ce semnificație are anul 2022 în numerologie și la ce ar trebui să ne așteptăm, dacă e să ne luăm după previziuni.

Previziuni pentru anul 2022 – ce semnificație are acest an în numerologie

Josh Siegel este un numerolog cunoscut care a analizat atent anul 2022 și a făcut o serie de previzuni. Acesta a dezvăluit la ce ar trebui să ne așteptăm în anul ce vine.

Anul 2020 a fost unul marcat de pandemie și de tot felul de provocări. Oameni din întreaga lume au fost nevoiți să își schimbe stilul de viață sau să iasă din zona de confort. În 2021 încă am resimțit, potrivit numerologilor, energia trecutului, Totuși, specialiștii care fac previziuni pentru anul 2022 au dezvăluit faptul că ar trebui să ne așteptăm să resimțim energia anului viitor încă din luna octombrie a acestui an.

Citește și: Cum ne comportăm cu partenerul de cuplu, în funcție de cifra destinului

Se consideră în numerologie faptul că un an calendaristic trebuie analizat pe două secvențe: primele două cifre (care poartă aceeași energie pe toată durata secolului) și ultimele două cifre, care aduc partea de „noutate”.

imagine cu un om sarind pe stanci reprezentand anii 2021 si 2022

Descoperă ce previziuni există pentru finalul lui 2021 și pentru anul 2022

Astfel, dacă e să analizăm ce semnificație are anul 2022, atunci lucrurile stau în felul următor. „20”, potrivit numerologilor, poartă o energie de opoziție și arată lupta pe care o duc două forțe pentru a găsi un punct comun de armonie. Potrivit lui Josh Siegel, acest lucru s-a resimțit mai ales în 2020, când am avut parte de pandemie, probleme de natură rasială, alegeri prezidențiale controversate și multe altele.

Ce previziuni există pentru ultimele luni din anul 2021

Potrivit numerologului Josh Siegel, chiar dacă avem în continuare energia lui „20” și în anul 2021, finalul anului vine cu șanse mai mari ca oamenii să aibă parte și de perioade mai liniștite. În ultimele luni vom simți că găsim mai ușor soluții la diferitele noastre dileme sau probleme. Afacerile vor merge mai bine și nu vom mai simți la fel de des faptul că suntem „la limită”.

Citește și
colaj de imagini cu laurentiu reghecampf si anamaria prodan care il tine in brate pe bebeto
Cum s-ar împărți imperiul Prodan-Reghecampf și cine ar primi custodia lui Bebeto. Anamaria și Laurențiu divorțează în SUA
Cum s-ar împărți imperiul Prodan-Reghecampf și cine ar primi custodia lui Bebeto. Anamaria și Laurențiu divorțează în SUA
Cleopatra Stratan, imbracata intr-o rochie albă
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Zarug a răspuns întrebării „De spui mereu fă”. Iată care este explicația dată de concurentul de la Asia Express 2021
Zarug, motivul pentru care spune „fă”. Concurentul a explicat totul pe rețelele de socializare
Zarug, motivul pentru care spune „fă”. Concurentul a explicat totul pe rețelele de socializare
Mai multe articole

Citește și: Cum ne dezvoltăm feminitatea, în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie totul

Este și momentul în care oamenii se vor confrunta cu provocarea de-a alege informațiile așa cum trebuie și de-a lua decizii asumat.

Ce previziuni există pentru anul 2022, potrivit numerologiei

Numerologul Josh Siegel este de părere că vom începe să resimțim energia anului 2022 încă din luna octombrie a acestui an. Potrivit acestuia, numărul „22” este simbol pentru ideea de fundație, așadar începând cu anul următor atenția multora va fi îndreptată către ideea de a construe sau de-a reveni la viața de dinainte de pandemie și de evenimentele din ultimii ani, arată cei de la wellandgood.com.

Este important, potrivit previziunilor pentru anul 2022, să găsim echilibrul atât în plan profesional, cât și în plan sentimental. Chiar dacă va fi nevoie de efort mai mare pentru a ajunge la anumite realizări, norocul pare să surâdă multora.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri