Antena Căutare

O zodie se DESPARTE azi de partener! Ce anunță horoscopul zilei de 11 ianuarie

Ziua de vineri aduce răsturnări de situație, probleme în cuplu și chiar vestea unei despărțiri pentru anumite zodii! Ție ce ți-a pregătit horoscopul zilei de vineri, 11 ianuarie?

Ziua de vineri aduce răsturnări de situație, probleme în cuplu și chiar vestea unei despărțiri pentru anumite zodii! Ție ce ți-a pregătit horoscopul zilei de vineri, 11 ianuarie?

Capricornii vor fi înconjuraţi de prieteni şi este posibil să se înfiripe o idilă care le va aduce multă fericire şi linişte.

Dragi Vărsători se anunţă o zi puţin cam agitată. Se poate să existe o desincronizare cu partenerul de viaţă şi totuşi, cu puţină bunăvoinţă, o să vă şi înţelegeţi.

Şi Peştii vor întâmpina dificultăţi de ordin sentimental. Lipsa comunicării le poate crea mici divergente cu cei dragi.

Mare atenţie dragi Berbeci! Astăzi astrele nu prea sunt de parte voastră, aşadar tot ce trebuie să faceţi este să evitaţi o discuţie în contradictoriu cu partenerul de viaţă.

Taurii vor vedea viaţa cu alţi ochi astăzi. Îi preocupă poveştile de viaţă ale unor oameni pe care îi consideră modele.

Dragi Gemeni astăzi vă concentraţi pe sectorul sentimental. Ce-i drept amicilor le va lipsi atenţia voastră, dar în cele din urmă vor înţelege!

Dragi Raci bucuraţi-vă mai mult de viaţă. Nu sunteţi obişnuiţi să riscaţi, însă acum se întâmplă ceva pentru care merită să aveţi mai mult curaj.

Energia Leilor este molipsitoare. Aceştia vor fi toată ziua cu zâmbetul pe buze şi nimeni nu îi poate refuza. Indicat ar fi să profite de acest avantaj.

Nativi Fecioară! Faceţi tot posibilul să aveţi un cămin fericit şi să vă faceţi partenerul să radieze. Treceţi printr-o perioadă de schimbare care va fi benefică.

Simtul umorului îi va ajuta pe nativii zodiei Balanţă să trecă peste orice hop astăzi. Vor lua totul în glumă şi nimeni nu le va ştearge zâmbetul de pe faţă.

Sănătatea nu pare să figureze pe lista de priorităţi a Scorpionilor. Indicat ar fi să reducă din lucrurile care nu le fac bine.

Iar Săgetătorii simt o mare bucurie în suflet dar încă nu îndrăznesc să vorbească despre asta. Sunt mai superstiţioşi şi le este teamă ca nu cumva visul frumos să se destrame.

Lovitură cumplită pentru o zodie! Ce anunță horoscopul zilei de vineri, 11 ianuarie... Horoscop dragoste. 2019, anul marilor despărțiri: 5 cupluri de zodii își spun adio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x