Previziuni astrale pentru iunie 2021. Ce evenimentele îți vor transforma viața, în funcție de zodie

Astrologul Cristina Demetrescu ne povestește ce evenimente vor avea loc în luna iunie a anului 2021 din punct de vedere astrologic.

Universul lucrează și poziția planetelor se schimbă constant, drept pentru care apar noi efecte pe care le creează planetele.

profimedia

Universul lucrează și poziția planetelor se schimbă constant, drept pentru care apar noi efecte pe care le creează planetele.

Eclipsa totală de lună

La final de lună mai, va avea loc eclipsa totală de lună în zodia Săgetătorului, de pe 26 mai, în timp ce următoarea va avea loc pe 10 iunie. Cele două eclipse se petrec pe axa Gemeni – Săgetător, având legătură cu drumurile pe care noi le facem, atât drumurile scurte, cât și drumurile lungi.

Axa nodurilor lunare, care se mai numește și karmă, darmă sau destin, arată că drumurile, dintr-un motiv sau altul, sunt în continuare în stare de alertă, de tensiune. Axa Gemeni – Săgetător se referă și la cei care vor să studieze, care la momentul de față.

Citește și: Ce job-uri ni se potrivesc în funcție de cifra destinului. Corina Stratulat spune cum ne influențează numerologia în profesie

Eclipsa de lună totală pe karmă aduce multe efecte ale trecutului în viața noastră. Pot apărea consecințe care sunt în strânsă legătură cu evenimente din trecut. Această eclipsă de lună ne ajută să fim mai înțelepți, de a învăța din greșeli.

Mercur retrograd

Pe 30 mai Mercur intră în retrograd, iar această perioadă va dura până în 22 iunie. De această dată, schimbarea din mediul astral va influența planurile de viitor, deciziile pe care le vom lua și contractele pe care le vom semna.

Mercur retrograd ne pune în situația de a reface anumite lucruri sau de a reveni asupra unor discuții care nu s-au finalizat sau determinat.

La toate aceste situații se adaugă faptul că planeta Neptun în zodia Pești, care va crea niște tensiuni pentru toate zodiile duble, nu ne atenționează cu privire la ceea de gândim și la ce decizii luăm. Tocmai de aceea, vom avea nevoie de mai mult timp de gândire și mai multă informare.

Nu este indicat să semnezi un contract nou, să pleci la drum nepregătit sau să încerci ceva nou în această perioadă.

Tensiuni Venus - Jupiter

La început de iunie, pe data de 4, comuniunea dintre Venus și Jupiter pe semne de apă reușește să transmită emoții și astfel pot apărea marile iubiri.

Citește și: Ce calități avem, în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat a explicat pe ce puncte tari ar trebui să mizăm

Pe 6 iunie, apar tensiuni pe axa Rac – Capricorn, între Marte și Pluto, două planete personale, și vizează un război între generații, dar și între ceea ce simțim și ceea ce trebuie să facem. Toate zodiile cardinale ar putea fi influențate de aceaste tensiuni, precum Racii, Balanțele.

Pe 10 iunie va avea loc o eclipsă de soare în zodia Gemeni. De aceea ar trebui să fim mai prudenți și mai atenți la evenimentele din jurul nostru.

Jupiter retrograd

Pe 20 iunie, Jupiter retrogradează până în octombrie. Jupiter, care este planeta dreptății, a căutării și a sincerității, ne face să fim mai precauți. Poate ar fi mai bine să revizitați locuri pe care le-ați mai văzut. În luna iunie, până pe 28 iulie chiar, Jupiter va fi retrograd în zodia Pești, iar asta înseamnă vindecare și explorarea spiritualității.

Ultimele știri