Antena Căutare

Starea de spirit, influențată puternic de numărul casei. Numerologul Stratulat explică ce vibrații au locuințele

Numerologul Corina Stratulat, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit despre numărul casei și despre cum putem să aducem energia pozitivă în căminul nostru.

Colaj cu o femeie pe canapea și numere Galerie
Numerologul Corina Stratulat, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, ne spune cum putem să aducem energia pozitivă în căminul nostru | Shutterstock

Numerologul Corina Stratulat a explicat că este important să ne simțim bine în propria locuință, pentru a avea o energie pozitivă. Numărul fiecărui apartment, sau al fiecărei case are o energie specifică și se potrivește unui anumit tipar de oameni. Dacă urmează să ne mutăm, Corina Stratulat ne-a sfătuit să urmărim și ce vibrație are căminul pe care îl alegem. În același timp, dacă dorim să ne creăm sediul unei firme, este de recomandat, de asemenea, să fim atenți la numărul acestuia. Corina Stratulat spune că pentru afaceri este de recomandat un sediu cu număr impar pentru că numerele impare induc mai multă inițiativă.

Pentru a cunoaște vibrația generală a casei trebuie să calculăm suma cifrelor care compun numărul casei sau al apartamentului. Astfel, dacă cineva locuiește la apartmanetul cu numărul 42 are o vibrație generală a casei de 6 (4+2).

Numerologul a explicat că un burlac nu s-ar simți bine într-o locuință cu vibrația interioară 2, în timp ce o prsoană riguroasă nu și-ar găsi liniștea într-o casă cu numărul 3.

Vibrația casei poate avea un impact serios asupra stării de spirit a locatarilor

„Toată lumea stă acasă și își dă seama cum se simte în acel loc. Evident că numărul pe care îl are căminul ne explică foarte multe lucruri”, a precizat Corina Stratulat.

Numerologul a precizat cărui tip de persoană i se potrivește fiecare vibrație generală a casei.

Cui i se potrivește o casă cu vibrația 1

Casa/apartamentul cu numărul 1 este casa bărbatului. „Acolo se cere un bărbat puternic, hotărât, ferm, care să-și asunme rolul de bărbat, să aibă inițiativă și să nu fugă de îndatoririle pe care le are. Se cer oameni independenți”, a explicat numerologul.

Cui i se potrivește o casă cu vibrația 2

La 2 avem mai multă emoție: „În casa cu numărul 2 putem avea foarte multe probleme cu apa. Ni se strică instalațiile. Însă e important la 2 să avem o femeie primitoare. Un burlac nu se va simți bine într-o casă cu numărul 2”, a precizat numerologul.

Cui i se potrivește o casă cu vibrația 3

La 3 e un loc potrivit pentru studiu: „E destul de gălăgios, destulă dezordine acolo, nu se simt foarte bine oamenii riguroși, organizați. 3 e un loc pentru studenți, de exemplu. Ei se vor simți bine. E un loc pentru studiu”, a precizat Corina Stratulat.

Citește și: Ce temeri avem în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat a explicat ce frici avem de gestionat

Cui i se potrivește o casă cu vibrația 4

Dacă avem 4, atunci este ne aflăm într-un „câmp de muncă. „Știm despre 4 că este gospodar. Într-un cămin cu numărul 4 se simt bine oamenii muncitori, cu tradiții, organizați. Se întâmplă ca atunci când ne mutăm într-un astfel de loc viața noastră să devină mai stabilă. Ne ajută această vibrație”, a declarat numerologul Stratulat.

Cui i se potrivește o casă cu vibrația 5

5 este un cămin pentru petreceri: „Cinciul e mai petrecăreț, e cu aventuri, acolo tot timpul va fi gălăgie și cineva va vrea să petreacă. Se știe în bloc cine stă la 5, pentru că e multă zarvă”, a precizat Corina Stratulat.

Cui i se potrivește o casă cu vibrația 6

6 este casa familiei: „Aici e foarte important să fie respectate principiile și valorile familiei”, a spus numerologul.

Citește și: Cum se comportă o femeie în relația de cuplu și în familie în funcție de vibrația interioară. Sfaturi de la numerologul Stratulat

Cui i se potrivește o casă cu vibrația 7

La șapte de cele mai multe ori se simt bine oamenii singuri, care au nevoie de introspecție, care vor să studieze ceva: „Mare atenție la mirosuri! În momentul în care apar mirosuri neplăcute ceva nu este echilibrat în viața celor de colo”, a precizat numerologul.

Cui i se potrivește o casă cu vibrația 8

Căminul cu numărul 8 este unul justițiar. „Dacă nu suntem foarte corecți și acționăm la limita legii, atragem justiția. Dacă stăm la 8 e important să fim atenți și la ceilalți. Dacă obținem succes, să nu o facem în defavoarea noastră”, a precizat corina Stratulat.

Cui i se potrivește o casă cu vibrația 9

La 9 e un loc ideal pentru evoluția noastră, pentru a trece la un alt nivel calitativ în viața noastră: „E un loc în care ne trasnformăm”, a spus numerologul.

„Noi avem nevoie de energie. Contează foarte mult de unde ne luăm energia. De la casă ne luăm 30%. Dacă eu mă duc într-o casă și nu mă simt deloc bine, nu se potrivește cu ceea ce-mi doresc, pierd 30% din energie. Acel loc ne poate ajuta sau încurca. Dacă tot urmează să facem niște alegeri, de exemplu urmează să-mi fac un sediu d efirmă, să fac ceva potrivit buisness-ului meu

Mousse de dovlecei cu legume de primăvară, rețetă de post preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani... Ramona Olaru și-a făcut apariția într-o rochie extrem de decoltată. Ce detaliu au observat imediat fanii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x