Antena Căutare

Ce job-uri ni se potrivesc în funcție de cifra destinului. Corina Stratulat spune cum ne influențează numerologia în profesie

Numerologul Corina Stratulat, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit despre domeniile profesionale în care se simt cel mai bine oamenii, în funcție de cifra lor de destin.

O femeie în sacou, la job și numere Galerie
Numerologul Corina Stratulat ne spune ne spune care este job-ul potrivit pentru fiecare persoană, în funcție de cifra de destin | Shutterstock

Corina Stratulat a explicat că fiecare cifră de destin oferă o serie de caracteristici care îi determină pe oameni să se simtă în largul lor într-un domeniu anume. În timp ce unele cifre de destin oferă spiritul întreprinzător al persoanei, alte cifre de destin conferă un spirit organizat.

Corina Stratulat a explicat cum se calculează cifra de destin. Cifra de destin reprezintă suma cifrelor din data de naștere. Așadar, pentru cineva născut pe 31.03.1980 cifra de destin este 7 (3+1+0+3+1+9+8+0=25, 2+5=7).

Numerologul Corina Stratulat a explicat care sunt caracteristicile cifrelor de destin și ce job-uri se potrivesc persoanelor respective.

Job-ul potrivit pentru persoanele cu cifre de destin 1, 5 și 9

Cei care au ca cifră de destin 1, 5, sau 9 se potrivesc în zona domeniilor inovative, precum cel IT, cel al vânzărilor, sau antreprenoriatul.

„Domeniul IT e unul care a explodat, dar avem foarte multe subcategorii. Avem partea de dezvoltare, partea de creare de softuri. Cei cu 1, 5 sau 9 se simt foarte bine în proiecte inovative, pentru că ei dau startul.

De asemenea, antreprenoriatul și domeniul vânzărilor sunt potrivite pentru cei cu aceste cifre de destin, potrivit numerologului.

„Ei au foarte multe idei, se simt foarte bine în antreprenoriat. Dacă aveți o idee, nu mai fugiți. Porniți o afacere. De asemenea, se potrivesc și în tot ce ține de vânzări. 1,5,9 sunt cei car einițiază, sunt element de foc, se aprind și pot da direcția lucrurilor.

Citește și: Starea de spirit, influențată puternic de numărul casei. Numerologul Stratulat explică ce vibrații au locuințele

Job-ul potrivit pentru persoanele cu cifre de destin 2 și 6

2 și 6 sunt elemente care vin cu mai multă flexibiliatate, cu mai multă răbdare. Ideal pentru persoanele cu aceste cifre de destin este să lucreze în domenii în care pot fi suport sau asistență: suport relații clienți, call center, asistență medicală. „2 și 6 au această capacitate de a-i asculta pe ceilalți, de a-i îndruma și de a-i îngriji”, a declarant Corina Stratulat.

Job-ul potrivit pentru persoanele cu cifre de destin 3 și 7

La 3 și 7 vorbim de persoane foarte creative, care au viziune și care sunt capabile să creeze conținut. 3 și 7 au capacitatea să cerceteze, să studieze.

„Ei sunt curioși din fire, au idei, sunt creativi, au o imaginație bogată și se pot duce pe tot ce înseamnă creare de conținut, că vorbim de video, de foto, de grafică, de design. Au viziunea de a crea lucruri frumoase. De asemenea, 3-ul est un conector care poate fi un foarte bun profesor”, a afirmat numerologul.

Citește și: Ce temeri avem în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat a explicat ce frici avem de gestionat

Job-ul potrivit pentru persoanele cu cifre de destin 4 și 8

Persoanele cu cifrele de destin 4 și 8 sunt foarte organizate.

„Pentru că vorbim de elemente care caută să stabilizeze, sunt persoane organizate, persoane care dau structură și setează obiective foarte clare, se regăsesc în zona de gestiune, de administrare, de management. Profesii care implică ativitate chiar de rutină, activități în care suntem foarte atenți la detalii, suntem foarte practici, foarte pragmatici cum ar fi contabilitatea. Persoanelor cu cifra de destin 8 le plac banii, vor dă fie puternici și lucrează foarte bine în consultanță financiară. În tot ce ține de financiar, 8-ul se simte bine”, a afirmat Corina Stratulat.

Burger de somon cu sos de sfeclă roșie și maioneză, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani... Rețetă de miel în stil marocan cu multe legume și cușcus, preparată de chef Nicolai Tand la Super Neatza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x