Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Problemele se țin lanț de ele. Care sunt zodiile care vor fi urmărite de ghinion în luna septembrie

Luna septembrie aduce probleme financiare pentru unele zodii din horoscop, iar altele se vor confrunta cu discuții tensionate în relația de cuplu. 

Problemele se țin lanț de ele. Care sunt zodiile care vor fi urmărite de ghinion în luna septembrie

Profimedia Images

Care sunt zodiile care vor avea ghinion în luna septembrie, află mai jos:

Taur
Toți nativii din zodia Taur vor începe toamna cu stângul, iar acest lucru se datorează influenței negative a planetelor, ce vor face viața acestora un adevărat calvar, potrivit Divahair.ro. O serie de probleme din viața personală o să îi împiedice pe nativii din Taur să se bucure de sezonul lor preferat. Ei pot pierde în această perioadă sume mari de bani. Din acest motiv, este indicat să nu facă investiții financiare și să se concentreze mai mult asupra aspectelor ce țin de viața amoroasă.

Horoscopul zilei, 1 septembrie 2020. Nativii Leu primesc bani

Gemeni
Din această toamnă, ghinionul te va lovi prin numeroase probleme de sănătate. Este posibil ca scăderea bruscă de temperatură să îți aducă răceli, dar și boli de plămâni, chiar digestive. Totuși, adevăratul ghinion va fi vizibil în cazul situației financiare, care va începe să îți provoace probleme serioase, dar și multe discuții în contradictoriu cu persoana iubită. Încearcă să te protejezi mai mult și să te ferești de frig, dar și să găsești soluții care să te scoată din acest impas economic.

Septembrie va afecta cel mai mult trei zodii. Ce semne trebuie să se pregatească pentru o lună de foc

Rac

Viața sentimentală a fost destul de roz în ultima vreme, însă acest lucru se va schimba începând cu septembrie. Neînțelegerile și discuțiile în contradictoriu vor fi din ce în ce mai frecvente și toate se vor finaliza cu o despărțire. În această toamnă, vei avea impresia că ești ghinionistă în dragoste, dar îți vei da seama într-un final că fosta ta iubire este cea care a pierdut, nu tu.

Recomandari