Antena Căutare

Tarot 7 - 13 noiembrie 2022 pentru fiecare zodie. Ce îți rezervă următoarea săptămână în funcție de semnul zodiacal

Săptămâna 7 noiembrie - 13 noiembrie 2022 este una interesantă pentru cele 12 zodii ale horoscopului, conform cărților de tarot. Află ce a pregătit Universul pentru următoarele zile. Citește etalarea cărțilot de tarot pentru perioada 7 noiembrie -13 noiembrie 2022.

Săptămâna 7 noiembrie - 13 noiembrie 2022 este una interesantă pentru cele 12 zodii ale horoscopului, conform cărților de tarot. Află ce a pregătit Universul pentru următoarele zile. Citește etalarea cărțilot de tarot pentru perioada 7 noiembrie -13 noiembrie 2022.

Shutterstock.com

Potrivit YourTango, săptămâna aceasta, 7-13 noiembrie 2022, este tot în sezonul Scorpionului și va avea loc o eclipsă în zodia Taurului în timpul Lunii Pline. Interesant cum, indiferent de perioada din an, există întotdeauna aceste lecții personale pe care ar trebui să le primim.

Pe măsură ce anul se apropie de final, există tendința de a crede că lucrurile se vor așeza și totuși, viața încă reușește să se răzvrătească. Conform cărților de tarot, în următoarea perioadă acționăm sub constrângere și multe semne zodiacale vor încerca să fie oarbe în fața lucrurilor care le-ar putea perturba liniștea.

Etalarea pentru următoarele 7 zile ne amintește că suntem autorii propriului destin și că depinde de noi să închidem o perioadă dificilă, dacă de asta este nevoie.

Citește și: Zodiile norocoase ale lunii noiembrie, nativii peste care coboară duhul divin și protecția astrală. Au noroc mare la bani

Tarot 7 -13 noiembrie 2022 pentru fiecare zodie. Ce îți rezervă următoarea săptămână

Urmează o săptămână deosebită pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Iată ce a pregătit Universul pentru următoarele zile, conform cărților de tarot:

Tarot 7 -13 noiembrie 2022 pentru Berbec

Carte de tarot: Three of Swords, reversed

Să îngrijești o inimă frântă poate fi pe lista ta în aceasta săptămână, conform etalării tarot pentru săptămâna 7-13 noiembrie 2022. Simplul fapt că reușești să-ți dai șansa de a te vindeca va grăbi procesul.

În următoarele zile, ești puternic/ă și, deși s-ar putea să treci prin momente grele, știi în sufletul tău că vei reuși să depășești toate obstacolele.

Tarot 7 -13 noiembrie 2022 pentru Taur

Carte de tarot: Eight of Swords

În momentul de față, te întrebi de ce ai luat o anumită decizie, care te-a pus într-o situație dificilă.

Ai acționat impulsiv și acum, mâinile tale sunt legate. Stai pe loc, dar ești și suficient de deștept/deșteaptă pentru a ști că poți folosi acest timp pentru a te gândi la următoarea ta mișcare.

Săptămâna aceasta aduce încheierea unei problemele. Îți vei da seama ce ai greșit și cum acțiunile tale te-au condus până unde ești în prezent.

Tarot 7 -13 noiembrie 2022 pentru Gemeni

Carte de tarot: The Fool, reversed

Uneori, drama este pur și simplu prea mult pentru tine, așa că preferi să te încadrezi în categoria „ignoranță intenționată”.

Săptămâna aceasta vei știi că ești un ignorant, dar alegi în mod conștient să fii așa pentru că este mai ușor decât să te confrunți cu drama, care pare să fie peste tot.

O să renunți la activități știind că, deși pot fi distractive sau captivante, sunt, de asemenea, prea mult pentru tine.

Tarot 7 -13 noiembrie 2022 pentru Rac

Carte de tarot: Knight of Cups

Vei primi o veste bună în materie de dragoste. Acest cavaler are armură strălucitoare și, deși asta nu înseamnă neapărat că vei fi salvat/ă din sau de ceva, vei primi totuși vești bune și cuvinte frumoase.

Există cineva în viața ta la care apelezi pentru veștile bune și vibrații pozitive, iar acea persoană îți va fi de folos în această săptămână. Este o perioadă bună pentru tine și te simți în siguranță, așa cum îți place.

Tarot 7 -13 noiembrie 2022 pentru Leu

Carte de tarot: Ace of Cups

Se pare că Leul este câștigătorul săptămânii, deoarece este cam greu să depășești această carte. Acest As nu ești doar tu, ci poate fi și cineva/ceva din preajma ta. Asta înseamnă că tot ceea ce faci în următoarele zile va avea drept rezultat ceva pozitiv.

Viața ta amoroasă va lua cu siguranță o întorsătură în bine, iar starea ta de spirit, în general, se va simți genială. Te vei bucura de tot ce faci în acest timp și te vei simți încrezător/încrezătoare că norocul tău va continua.

Tarot 7 -13 noiembrie 2022 pentru Fecioară

Carte de tarot: Six of Cups, reversed

Săptămâna aceasta aduce un sentimentul că ești aproape de ceva măreț. Lucrurile arată bine în lumea ta: nu există supărări, certuri și nici oameni care să profite de tine.

Totul e stabil și ușor de îndurat, dar există câteva lucruri care te frământă. Simți că nu le-ai primit încă, dar ți se datorează.

Aștepți ca cineva să vină pentru tine și s-ar putea să pui prea mult accent pe ce ar trebui să-ți aducă. E ca și cum ai avea totul, dar nu ești pregătit/ă să cedezi.

Tarot 7 -13 noiembrie 2022 pentru Balanță

Carte de tarot: Ten of Pentacles

Indiferent ce ai făcut pentru a câștiga acești bani, ține-o tot așa, Balanță, deoarece urmează o săptămână foarte pozitivă din punct de vedere financiar pentru tine.

Ten of Pentacles este ca și cum ai câștiga la loterie, doar că de data aceasta nu este „metaforic”.

Aceasta este săptămâna în care câștigi ceva și, dacă câștigurile tale nu vin ca un bonus, atunci așteptă-te să se întoarcă la tine foarte curând.

Citește și: Horoscop noiembrie 2022. Previziuni astrologice despre dragoste, bani, carieră și sănătate pentru luna a 11-a

Tarot 7 -13 noiembrie 2022 pentru Scorpion

Carte de tarot: Two of Swords, reversed

Totul ține de decizia din această săptămână și s-ar putea să fie ceva ce amâni de o vreme.

Pentru că nu ești interesat/ă să iei această hotărâre, sunt șanse mari să o iei pe cea greșită, ceea ce este mai mult ca sigur că vei face în această săptămână.

Pentru că îți dorești atât de mult să NU te implici, vei ajunge să faci ceva greșit doar pentru a scăpa de asta.

Tarot 7 -13 noiembrie 2022 pentru Săgetător

Carte de tarot: The Devil, reversed

Pare o carte proastă care promite experiențe negative, dar nu este chiar atât de rău. E mai mult un avertisment pentru tine, care îți spune să te retragi și să nu creezi probleme.

Ai tendința de a vorbi mult. S-ar putea să-ți placă chiar să auzi sunetul propriei, însă nu vei dori să exagerezi.

Tarot 7 -13 noiembrie 2022 pentru Capricorn

Carte de tarot: Eight of Wands, reversed

Este ca și cum îți găsești confortul real în muncă, indiferent de situația ta de viață. Niciodată nu rămâi fără loc de muncă, iar în această săptămână, vei fi apreciat/ă la birou, încă o dată.

Nu numai că ești bun/ă în ceea ce faci, dar ești și oarecum un geniu pentru că ai creat o cale către pacea interioară, fără să excluzi cariera.

Tarot 7 -13 noiembrie 2022 pentru Vărsător

Carte de tarot: Page of Swords, reversed

Săptămâna aceasta s-ar putea să regreți că ai ales un anumit lucru care acum e o corvoadă. Ceea ce odată credeai că este grozav s-a dovedit a fi doar un obstacol, dar nu te teme, vei găsi o cale să te eliberezi.

Poate că trebuie să faci o alegere grea săptămâna aceasta, dar dacă preiei frâiele, s-ar putea să transformi totul în ceva minunat, care nu te va mai împovăra.

Tarot 7 -13 noiembrie 2022 pentru Pești

Carte de tarot: Justice

Săptămâna aceasta te pune la echilibru. Ceva din viața ta se va încheia și verdictul este în favoarea ta.

Acest carte de tarot reprezintă adesea ceva „legal”. În cazul tău, mai mult ca sigur vei vedea că un proces se încheie în favoarea ta sau urmează sfârșitul unei situații proaste. Această carte de tarot îți arată că vei merge mai departe.

Horoscop 5 noiembrie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănăta... Cele trei zodii cu care luna noiembrie nu va fi blândă. Ce au pregătit astrele pentru aceste semne zodiacale...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x