Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Top 3 cele mai dezatruoase compatibilități între zodii

Ai observat vreodata ca exista cel putin o zodie cu care nu te poti intele orice ai face? Ganditi și simțiți total diferit. Top 3 cele mai dezastruoase compatibilitati intre zodii.

Ai observat vreodată că există cel puțin o zodie cu care nu te poți înțele orice ai face? Gândiți și simțiți total diferit. Top 3 cele mai dezastruoase compatibilități între zodii.

1. Compatibilitați dezastruoase între zodii. Zodia Pești și Zodia Berbec

Niciodată!

Nativii zodiei Pești sunt niște visători, inofensivi și pașnici. Această zodie caută liniștea echilibrul și realizează aceste lucruri prin interiorizare. Detestă să i se perturbe liniște și ritmul de viață. La pol total opus se află zodia Berbec. Acest nativ are o personalitate violentă, agresivă și greu de stăpânit. Posesivitatea și dorința de exprimare îi perturbă liniștea zodiei Pești.

2. Compatibilitați dezastruoase între zodii. Zodia Vărsător și Zodia Fecioară

Tensiuni!

Nativii zodiei Vărsător urăsc persoanele rigide, iar acest cuvânt definește cu succes Fecioarele. Un simplu refuz nemotivat din partea zodiei Fecioară și Vărsătorul deja simte cum ia foc și nu se mai poate stăpâni. Categoric un mare optimist cu e Vărsătorul nu are ce căuta lângă depresiva Fecioară.

3. Compatibilitați dezastruoase între zodii. Zodia Leu și Zodia Rac

Prea multă bătaie de cap!

Leul caută o persoană cel puțin la nivelul său de ambiție și tărie de caracter, iar zodia Rac este chiar opusul acestei descrieri. Lider prin definiție, Leul urăște oamenii care persistă în greșeli așa cum o face nativul zodiei Rac.

Recomandari