Antena Căutare

Top 3 zodii infidele în anul 2022. Previziunile experților despre iubire și relații stabile

Să înșeli pare a face parte din viața de zi cu zi, iar mulți oameni au creat o obișnuință cu privire la asta. Iată care zodii sunt predispuse în a înșela anul acesta

Top 3 zodii infidele în anul 2022. Previziunile experților despre iubire și relații stabile

Shutterstock

Adevărul este că unii oameni sunt mai predispuși la a înșela, mai mult decât alții. De fapt, planetele responsabile pentru acest tip de comportament fac cea mai grea muncă. Restul depinde de persoana care se află în relație emoroasă.

Acestea fiind spuse, în 2022, 3 zodii sunt la un pas de a înșela persoanele iubite.

3 zodii care vor fi infidele în 2022

Taurii, Vărsătorii și Scorpionii nu vor putea avea relații sănătoase în anul 2022.

Taurii vor înșela persoana iubită în 2022

Principala planetă de vină pentru necazurile tale este Uranus. De fapt, poți spune că această planetă este îngerul rău care stă pe umărul tău drept și îți șoptește lucruri rele. Deși vei avea tot ce îți dorești, poate că ai deja, lăcomia te va corupe și te va face să te gândești cum ar fi dacă ai încerca altceva.

Citește și: Top 5 cele mai ghinioniste zodii din 2022. Previziunile experților despre bani, carieră și iubire

Cel mai mare motiv pentru care cu siguranță vei încerca să cauți fericirea în altă parte este faptul că nu suporți rutina. Relațiile plictisitoare sunt ceva de care ești cel mai speriat. Deci, chiar și la primul semn de rutină care apare, vei ieși acolo și vei căuta aventura. Păcat - se va întoarce rău înapoi.

Vărsătorii vor înșela în anul 2022

Personalitatea ta nu funcționează în favoarea ta. Este un fapt binecunoscut că fiecare Vărsător este destul de egoist și egocentric. Nu este că nu vei ajuta pe nimeni, dar vei calcula întotdeauna care decizie funcționează cel mai mult în favoarea ta. În acest proces, se poate întâmpla să rănești pe cineva pe care îl iubești.

Citește și: Anului Tigrului 2022 în Zodiacul Chinezesc. Care zodii vor fi cele mai norocoase. Predicții pentru dragoste, bani și carieră

În plus, nu ești persoana cea mai potrivită pentru a face compromisuri, ceea ce face lucrurile și mai complicate. Dacă te plictisești, iar șansele să o faci sunt foarte mari, vei merge acolo pentru a găsi entuziasm – poate o mică aventură?

Scorpionii vor fi infideli în anul 2022

Spre deosebire de Rac, acest semn zodiacal merită cu siguranță să fie pe lista trișorilor din 2022. Este un fapt că Scorpionii nu se pot controla, mai ales când vine vorba de întâlniri sexuale.

Din păcate, dacă un partener Scorpion nu acționează conform ceea ce Scorpionul simte că este „normal” sau „suficient”, un Scorpion nu va avea probleme să meargă să caute lucrul care lipsește în altă parte. Chiar dacă sunt prinși trișând, nu se vor simți vinovați și probabil că vor da vina pe partenerul lor pentru că nu a depus mai mult efort în relația lor sexuală.

Horoscop zilnic 27 ianuarie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și... Horoscop zilnic 28 ianuarie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x