Antena Căutare

Top 5 zodii care înșală cel mai des. Care sunt cei mai infideli nativi, potrivit horoscopului

Astrologii au realizat un top 5 al zodiilor care înșală cel mai des. Află care sunt cei mai infideli nativi din horoscop.

barbat care se tine de mana cu o femeie si se uita dupa alta
Descoperă care sunt cele 5 zodii care înșală cel mai des, potrivit horoscopului | sursa foto: Shutterstock

Unul dintre cele mai neplăcute lucruri atunci când vine vorba despre viața de cuplu este acela de-a descoperi faptul că partenerul tău te-a înșelat. Astrologii au realizat un top 5 al zodiilor care înșală cel mai des și de care ar trebui să te ferești dacă vrei să ai o relație fericită. Descoperă în rândurile de mai sus care sunt cei mai infideli nativi, potrivit horoscopului.

Top 5 zodii care sunt infidele. Ce nativi înșală cel mai des, potrivit horoscopului

Oricât de greu ar părea de crezut se pare totuși că și zodia joacă un rol destul de important atunci când vine vorba despre infidelitate. Unii nativi se poartă de parcă efectiv ispitele sunt mereu mult prea mari și ei nu se pot abține.

Citește și: Horoscop 2022 pentru toate zodiile. Previziuni astrale pentru tot anul

Ca să vină în ajutorul tău, astrologii au realizat un top 5 al zodiilor care înșală cel mai des. Descoperă care sunt semnele zodiacale ce ar putea să te rănească la capitolul dragoste.

Berbecul este una dintre zodiile care au cele mai mari șanse de-a înșela partenerul. Acești nativi iubesc adrenalina și schimbările și tânjesc mereu după distracție și noutate, dar mai ales după lucrurile care le oferă entuziasm. Unele zodii reușesc să își înfrâneze dorința de-a înșela, dar nu același lucru se poate spune și despre cei născuți în zodia berbec. Acești nativi, potrivit horoscopului, sunt impulsivi și sunt mai degrabă atrași de o aventură decât de o relație de termen lung.

Gemenii sunt greu de „stăpânit” într-o relație, fiindcă acești nativi au mereu tot felul de sentimente contradictorii. Cei născuți în această zodie își vor căuta fericirea și împlinirea într-o aventură de scurtă durată atunci când relația în care se află nu mai merge atât de bine. Mai mult decât atât, cei născuți în această zodie pot fi destul de imaturi și nu le place deloc să se simtă „prinși” într-o relație.

Citește și: Zodiile care vor avea un an dificil în 2022. Iată despre ce nativi este vorba

În top 5 zodii care înșală cel mai des se află și leii. Potrivit horoscopului, acești nativi sunt infideli din cauza vanității de care dau adesea dovadă. Le place să domine și să iasă în evidență și acest lucru îi poate face să devină infideli, fiindcă au impresia că totul le este permis și că totul li se cuvine. Cei născuți în această zodie vor deveni infideli și vor înșela mai ales atunci când vor simți că nu sunt îndeajuns de bine tratați și răsfățați de către partenerul lor.

Tot în top 5 zodii care înșală cel mai des se află și săgetătorii. Cei născuți sub acest semn zodiacal au reputația de parteneri infideli fiindcă nu pot sta departe de aventuri. Pentru cei născuți în această zodie, libertatea este cel mai important lucru în viață, arată cei de la yourtango.com.

Pe locul 5 în topul zodiilor care înșală se află vărsătorul. Mulți dintre acești nativi se vor purta admirabil într-o relație și, după un timp, vor ajunge chiar să își deschidă sufletul. Totuși, există și unii nativi care au ceva negativ în ei și care vor deveni infideli. Cei care au fost răniți în trecut vor încerca prin tot felul de aventuri să compenseze pentru acele sentimente care lipsesc.

Horoscop zilnic 7 ianuarie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și ... Horoscop zilnic 8 ianuarie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x