Căutare Live

Ziua internațională a pisicii, 8 august. Horoscopul pisicilor îți dezvălui ce personalitate are felina ta

Din 2002, Fondul International pentru Bunastarea Animalelor a hotarat ca ziua de 8 august sa fie dedicata constientizarii nevoilor pisicilor. Cu aceasta ocazie iti prezentam horoscopul pisicilor si iti dezvaluim personalitate felinei tale. Ziua internationala a pisicii 2019.

Din 2002, Fondul Internațional pentru Bunăstarea Animalelor a hotărât ca ziua de 8 august să fie dedicată conștientizării nevoilor pisicilor. Cu această ocazie îți prezentăm horoscopul pisicilor și îți dezvăluim personalitate felinei tale. Ziua internațională a pisicii 2019.

Fondul Internaţional pentru Bunăstarea Animalelor este o organizație non-profit, globală, înființată în 1969. Această organizație are în prezent birouri în 15 țări şi derulează proiecte în peste 40 de state, potrivit https://www.ifaw.org

Pe 8 august, numeroase adăpăsturi pentru animale țin cursuri despre cum ar trebui să îngrijești micile feline. O pisică în viața unui om poate aduce reducerea stresului, alungă singurătatea și îmbunătățește starea generală de sănătate.

Ziua internațională a pisicii 2019. Cercetătorii susțin că prezența unei pisici în cadrul terapiilor îl ajută pe pacient să fie mai puţin anxios, îi transmite o stare de calm şi linişte interioară.

Citește și: Cele 6 boli care pot fi transmise de pisici oamenilor

Horoscopul pisicilor

Pisica Berbec– luptătoarea

Mai întâi zgârie, apoi pune întrebări! – iată un motto perfect pentru pisicuțele Berbec. Luptătoare și vânătoare înnăscute, sunt spaima șoriceilor, păsărelelor, șopârlelor, insectelor și a tuturor vietăților care mișună prin grădină. Dacă nu au un astfel de spațiu natural în care să își facă de cap, stăpânii trebuie să ascundă cu mare grijă pantofii sau gențile din piele și să supravegheze cu atenție canapelele; altfel, acestea vor fi acoperite cu urme de zgârieturi.

Pisica Taur– mâncăcioasa

Sunetul favorit al pisicii Taur este fâșâitul plicului sau al pungii de crănțănele, scoase din sacoșa cu care stăpânul tocmai a sosit de la cumpărături. Ea este pisica mereu flămândă, cea care, la 5 minute după ce a înghițit o cantitate uriașă de mâncare, miorlăie disperat în fața farfuriei goale, jurându-se că sunt zile de când n-a mai mâncat! Se pricepe foarte bine la somn, respectând cu sfințenie cele vreo 18 ore de siestă, în fiecare zi.

Pisica Gemeni – mieunătoarea agitată

Pisica Gemeni miorlăie într-una, pe diferite voci. Îți spune că îi e foame, că vrea afară, că vrea înăuntru, că vrea să se joace, miorlăie și ca să îți spună că nu are nimic de spus. Unele dintre ele sunt agitate inclusiv noaptea, când nu pot suporta liniștea în care e învăluită casa, astfel că se apucă să dea câte o tură pe mobilă, perdele și draperii.

Pisica Rac– iubitoarea

Pisica Rac este una dintre cele mai iubitoare mâțe din întregul zodiac pisicesc. Se freacă de tine nu numai când îi dai mâncare, te urmează peste tot în casă, iar noaptea vine să doarmă alături de tine, fie chiar pe pernă, fie pe pieptul sau spatele tău. O pisică blândă și afectuoasă, care iubește în mod egal fiecare membru al familiei și nu uită să îți toarcă la ureche: „te adorrrrr!“.

Pisica Leu – regele copil

Leul e regele animalelor, iar zodia Leu e semnul astral dominat de Soare, astrul central, în jurul căruia se rotesc toate planetele. În consecință, pisica Leu vrea să fie mereu în centrul atenției, să se bucure de respect și să primească omagiile celor care trăiesc în aceeași casă cu ea. Uneori însă, uită de toate normele de etichetă specifice curților regale și trage câte o joacă în toată regula.

Pisica Fecioară – curățenie și gândire

Pisica Fecioară e de-a dreptul obsedată de curățenie: se spală obsesiv, de 7-8 ori pe zi, nu se atinge de nicio mâncare cu mirosuri ciudate, îngroapă cu grijă orice produs secundar al minunatei sale digestii, astfel că nu își deranjează niciodată stăpânii cu mirosurile imposibile produse de alte pisici, mai puțin curate. Ea se remarcă, de asemenea, prin inteligență și atenție – își privește stăpânul cu ochi vii, inteligenți, dându-i impresia că înțelege tot ce aude, poate chiar mai bine decât el!

Pisica Balanță– partenerul perfect

Pisica Balanță e foarte prietenoasă, atât cu stăpânii – de la care așteaptă o afecțiune egală cu cea pe care o oferă , cât și cu alte surate din neamul pisicesc. Sunt mâțele care nu au nici un fel de probleme să împartă casa cu alte pisici, ba chiar se simt mulțumite să aibă cu cine să se joace și apoi pe cine să țină în brațe, în timpul somnului.

Pisica Scorpion– maestra deghizării

Pisica Scorpion e o adevărată maestră, atunci când își propune să se ascundă. Și își propune des! Îi place să organizeze ambuscade, sărindu-ți în cap de pe mobilă sau făcând „bau“ de după ușa prin dreptul căreia treci. Sunt dependente de atenția stăpânului, dar niciodată nu ar arăta acest lucru! Dimpotrivă, se prefac că nu te-au auzit atunci când le chemi, ele fiind cele care decid când și cum are o sesiune de mângâieli.

Pisica Săgetător– aventură, cu orice risc

Aventurieră și mereu în căutare de ceva noi, pisica Săgetător este cea care se cațără în copaci, fără să se gândească dacă apoi va putea să coboare. Dacă vede o ușă sau o fereastră deschisă pe la vecini, nu ezită să se invite singură, cu riscul de a descoperi că aceștia tocmai și-au cumpărat un câine nu tocmai ospitalier. Dacă aveți o astfel de pisică și stați la etaj, aveți grijă să puneți plase la toate ferestrele!

Pisica Capricorn– liniște și moțăială

Iată o mâță ceva mai liniștită, compania perfectă pentru o bunicuță care croșetează toată ziua, privind la televizor. Pisicuța Capricorn nu doarme mult, dar nici nu e activă, își petrece cea mai mare parte din zi în acea stare de moțăială cu ochii deschiși, atât de specifică neamului pisicesc. Destul de cumpătată și disciplinată.

Pisica Vărsător – libertate

Dacă auziți pe cineva că are o pisică nebună, cu siguranță stați de vorbă cu stăpânul unei mâțe Vărsător. Judecata e totuși prea aspră, nefiind vorba de nebunie, ci doar de originalitate. Așa s-a întâmplat mereu cu vizionarii, e greu să fie înțeleși de semenii lor cu minți ceva mai înguste! Pisica Vărsător mănâncă lucruri care nu te-ai aștepta niciodată să fie pe placul unei feline. Ea descoperă jocuri noi și are preocupări extrem de dubioase.

Pisica Peștie– empatie și visare

Aceasta e mica felină care simte cel mai bine starea emoțională a stăpânului. Dacă ești supărat sau te doare capul, și ea se va moleși, va refuza să mănânce și va da impresia că se simte rău. Când tu îți revii, și ea este în formă. Îți simte starea și simte când ai nevoie de o mângâiere și de un tors la ureche (tors care, după cum s-a constatat în urma unor studii, are virtuți terapeutice).

Sursă: clubmistic.ro

Sursa foto: ro.pinterest.com

Citește și:

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 8 august 2019. Zodia Caprinorn intră în conflict cu prietenii... Horoscop zilnic: horoscopul zilei 9 august 2019. Zodia Taur pregătește o surpriză partenerului de viață...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x