Horoscop 14 ianuarie 2019.Peștii primesc mărire de salariu astăzi

Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia care primește mărire de salariu, cadouri financiare binemeriate. Ce anunță horoscopul de mâine, luni 14 ianuarie.

horoscop 14 ianuarie 2019

Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia care primește mărire de salariu, cadouri financiare binemeriate. Ce anunță horoscopul de mâine, luni 14 ianuarie.

Citește și horoscopul săptămânii 14 - 20 ianuarie 2019.

Horoscop 14 ianuarie Berbec

Este o zi excelentă pentru ține. Te simți bine, ai chef de viață și poți face o mulțime de lucruri. În primul rând ar trebui să te ocupi de propria persoană. O vizită la un salon de frumusețe, ceva cumpărături pentru sufletul tău sau îți poți programă cursuri de dezvoltare personală, relațională sau de artă. Cei din jur te vor percepe că pe un personaj destul de agresiv și obositor, astfel că recomandabil este să-ți dozezi forță și să o folosești cu măsură.

Horoscop 14 ianuarie Taur

În prima parte a zilei ești destul de discret și nu ai chef să ieși din casă. Este un moment bun de a studia ultimele evenimente din viață ta și de a face planuri de îmbunătățire a propriei persoane sau a relațiilor cu ceilalți. Organismul tău este obosit, așa că ocupă-te doar de activități ușoare. Spre seară te vei simți mai bine, gândurile și sufletul ți se vor limpezi, iar ceilalți te vor înconjura cu mult drag.

Horoscop 14 ianuarie Gemeni

Ești interesat doar de prieteni. Se pare că este un moment bun de a face o selecție drastică în acest sector de viață. Unele legături pot luă sfârșit, pentru a face loc altora noi, bazate pe seriozitate și sentimente oneste. S-ar putea să nu scapi ușor de unii așa-ziși prieteni sau protectori, dar fi vigilent și nu uită că aparențele înșeală întotdeauna. Vin evenimente foarte importante pentru destinul tău.

Horoscop 14 ianuarie Rac

Prima zi a săptămânii debutează cu aspecte legate de carieră și imagine în societate. Apăr chestiuni pe care le-ai neglijat în ultimul timp. Poate nu ai studii suficiențe pentru a avansa în carieră sau a-ți menține poziția socială sau ai lăsat pe seamă altora îndatoririle tale. Imaginea ta în ochii celorlalți nu este prea grozavă și ar trebui să iei aminte. Vei reuși să depășești situația și să revii pe podium.

Horoscop 14 ianuarie Leu

Dorință de elevare sufletească este la cote înalte astăzi. Recomandate sunt activitățile culturale, cum ar fi vizitarea galeriilor de artă, lecturarea unei cărți deosebite sau vizionarea unui film bun. Îți poți alcătui planuri de călătorii în străinătate sau de studii pe termen lung. Se întrezăresc evenimente interesante, astfel că înarmează-te cu calm, discernământ și fii deschis.

Horoscop 14 ianuarie Fecioară

Este o zi buna de a te ocupa de chestiunile financiare ce vizeaza banii altora: taxe, impozite, datorii sau relatii cu institutiile bancare. Pe de alta parte, daca la locul de munca esti implicat in activitati ce implica banii firmei, s-ar putea sa descoperi anumite nereguli. Va trebui sa remediezi lucrurile. Totusi, ai grija sa nu iasa in evidenta prea mult latura ta materialista.

Horoscop 14 ianuarie Balanță

Relațiile parteneriale sunt foarte dinamice astăzi. Nu prea ai tu chef să te implici în discuții sau activități de grup, însă va trebui să te alături celorlalți. Se pare că este un moment bun de a lămuri anumite chestiuni legate de parteneriatele sau colaborarile în care ești implicat. Unele se află aproape de final, astfel că o verificare atentă a ceea ce ai realizat până acum ar fi binevenită. Divergența de opinii va fi la ordinea zilei.

Horoscop 14 ianuarie Scorpion

În prima zi a săptămânii ești foarte hotărât să te ocupi de activitățile de la serviciu. Sunt multe de făcut, însă concentrează-te doar pe cele importante. Tu ai spor și chef de muncă, dar pe ceilalți nu îi interesează. Pe de altă parte, te gândești serios să-ți selectezi relațiile de colaborare. În a două parte a zilei, oboseală își va spune cuvântul. Stările de sănătate fluctuează destul de mult, așa încât este nevoie să fii prudent.

Horoscop 14 ianuarie Săgetător

Cheful de distracții și aventuri te va face remarcat în anturaj. Vei reuși să-i molipsești și pe cei din jur cu veselia ta. Chiar dacă starea de spirit ți se poate schimbă ușor, farmecul te va însoți întreagă zi. Creativitatea este la cote înalte și ar trebui să dai frâu liber imaginației. Ai idei năstrușnice, astfel că te-ai putea gândi să le joci niscai farse celor dragi. Însă, persoană iubită nu prea este încântată de elanul tău și ți-ar putea spune lucruri mai puțin plăcute.

Horoscop 14 ianuarie Capricorn

Activitățile gospodărești îți deschid sapatamana. Relațiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate. S-ar putea că un membru al familei să-ți ceară ajutorul. Pe de altă parte, gândurile tale zboară către alte ținuturi îndepărtate, în care se pare că ai dori să te muți. Balansul între siguranță locurilor natale și plăcerea de a călători va fi la ordinea zilei. Emoția și farmecul copilăriei îți vor lumina chipul și sufletul întreagă zi.

Horoscop 14 ianuarie Vărsător

Drumurile scurte îți aduc mult de furcă astăzi. Vrei, nu vrei, astrele te îndeamnă să rezolvi diverse chestiuni în locații diferite. Dialogurile sau întâlnirile cu neamurile îți pot oferi informații alarmante legate de patrimoniul familiei sau de starea de sănătate a unui membru al familiei. Fii prudent în toate demersurile, deoarece tendința de a fi prea combativ este destul de mare și îți poate creă neplăceri.

Horoscop 14 ianuarie Pești

Banii sunt subiectul principal al zilei. În special cei câștigați din muncă proprie. O mărire de salariu, o prima sau un cadou sunt binevenite, dar mai ales binemeritate. Recomandabil este să-ți dramuiesti veniturile cu mult discernământ, deoarece luna cadourilor a trecut demult. Tentația de a te avântă în investiții este la cote înalte, dar bine ar fi să rămână la stadiul de tentație și să nu treci la fapte.

sursa: astrocafe

Ultimele știri