Antena Căutare

Horoscop rune 21-27 decembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Gemenii îşi schimbă viaţa, Vărsătorii au protecţie divină

Horoscop rune 21-27 decembrie 2020. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Adevăruri Ascunse de la Antena 3, horoscopul runelor pentru săptămâna 21-27 decembrie.

Horoscop rune 21-27 decembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Gemenii îşi schimbă viaţa, Vărsătorii au protecţie divină

În apropierea Crăciunului, lucurile se schimbă pentru majoriattea zodiilor. Unele se relaxează, altele se confruntă cu ceea ce au ocolit, și asta pentru că trebuie să facă loc fericirii. Vor exista situații tensionate, dar totul vine din cel care vede situația mai puțin roz. Gura lumii să nu mai conteze, viața să curgă!

Horoscop rune 21-27 decembrie 2020 pentru Berbec

Trebuie să rămână acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante. O schimbare importantă pentru că Berbecii sunt atât de nerăbdători că vor căuta sau se vor întreba când vine. Schimbarea va veni când sunteţi mai puţin pregătiţi, dar vine în săptămâna asta, notează Antena 3.

Horoscop rune 21-27 decembrie 2020 pentru Taur

Ei se gândesc ce bunătăţuri să pună pe masă pentru că sunt nişte gurmanzi. Taurul, care este atât de fascinat de sărbătorile de iarnă şi de orice masă festivă, e sfătuit acum de rună să se relaxeze. Luaţi-o încet pentru că toate vor veni şi vor fi bune pentru voi, iar dacă în săptămâna asta vă mai faceţi şi griji nu are rost. Relaxarea o să vă prindă bine.

Citește și: Cinci zodii care se atașează foarte repede de cineva. Cine își pune sufletul pe tavă de dragul cuiva

Horoscop rune 21-27 decembrie 2020 pentru Gemeni

O săptămână cu surprize. Gemenii vor afla un adevăr foarte important, tocmai acum, spre final, care le poate marca sau schimba viaţa. Ce au făcut ei tot anul, primesc acum veştile bune la final.

Horoscop rune 21-27 decembrie 2020 pentru Rac

Racul încă mai este la lucru şi are de muncă şi va trebuie să îşi mobilizeze toate forţele pentru a demonstra cine e el acolo la serviciu. Dar să nu uite că mai trebuie să iasă şi în societate, mai trebuie să fie şi văzut. Trebuie să îşi mobilizeze sufletul, ambiţia, să demonstreze cine sunt ei.

Horoscop rune 21-27 decembrie 2020 pentru Leu

Leul intră într-un con de umbră, după ce toată vara a fost vesel. E mai puţin volubil, discută cu toată lumea, se înconjoară cu o aură de mister, devine misterios. A băgat mâna în portofel prea mult, a avut cheltuieli prea mari şi acum îşi pune întrebări.

Citește și: Care este cel mai mare ghinion al zodiilor. Scorpionii au mari probleme în relații, află ce se întâmplă cu Gemenii

Horoscop rune 21-27 decembrie 2020 pentru Fecioară

De Crăciun, Fecioara e pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire aşa că fiţi foarte prudenţi şi luaţi hotărâri după o analiză prealabilă amănunţită. Deci nu vă repeziţi să acţionaţi până nu vedeţi ce e la capătul celălalt.

Horoscop rune 21-27 decembrie 2020 pentru Balanţă

Balanţele pleacă cu sărbătorile. Vă mutaţi din casă sau de la serviciu. Lăsăm serviciul, că nu mai muncim acum, şi de mutat din casă e posibil să faci cu copii, cu rudele apropiate. Deci, e o schimbare. Pentru o zi sau două.

Citește și: Lidia Fecioru, cum recunoaştem prietenii toxici: "Prietenia se va rupe, oamenii nu se schimbă"

Horoscop rune 21-27 decembrie 2020 pentru Scorpion

Lăsaţi toate problemele şi grijile legate de trecut. Lăsaţi necazurile în urmă şi pregătiţi-vă pentru un an mult mai bun. La Scorpion e cu anticipaţie. Imediat au sărit peste două săptămâni şi s-au dus direct la anul viitor. Este o lună fantastic de puternică pentru că Scorpionii au tot avut temeri, tot anul au avut sincope şi era cazul să mai vină o veste bună şi la ei.

Horoscop rune 21-27 decembrie 2020 pentru Săgetător

A fost an greu pentru Săgetător. Ăia mai tinerei şi-au cam făcut de cap şi acum se gândesc cu cine merg de Crăciun la mama. Să aveţi forţă, putere şi tărie, să fiţi rezistenţi pentru că aşa vă sfătuiesc runa şi astrele pentru că până acum v-aţi cam epuizat şi tocmai acum de sărbătoarea asta sunteţi cam epuizaţi. Nu mâncaţi în exces, nu greşiţi, vedeţi cum vă îmbrăcaţi, să nu transpiraţi, să nu răciţi.

Horoscop rune 21-27 decembrie 2020 pentru Capricorn

Abia la sfârşitul anului, pe ultima sută de metri, găseşte rezolvarea la probleme. Un an de zile s-a străduit să găsească nişte rezolvări sau să înţeleagă nişte lucruri. Dacă nu va discuta nici acum cu ceilalţi, intră în ultima linie dreaptă că o nebuloasă. Angajaţi o discuţie cu ceilalţi membri ai familiei. E momentul adevărului.

Horoscop rune 21-27 decembrie 2020 pentru Vărsător

Vărsătorul este protejat în această săptămână de toate forţele malefice care îl înconjoară, de ochi răi, de prieteni duşmănoşi şi e protejat şi de şefi pentru că va primi un bonus mai mare decât ceilalţi.

Citește și: Lidia Fecioru, despre cele opt semne care arată că vei întâlni iubirea adevărată: "Timpul nu vindecă, timpul doar trece"

Horoscop rune 21-27 decembrie 2020 pentru Peşti

Peștii au o mică bătălie. Nu fiţi îngrijoraţi şi terminaţi cu tertipurile de a bulversa lumea pentru că totul se rezolvă cu condiţia să nu vă mai îngrijoraţi degeaba.

Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x