Căutare Live

Zodiile care vor supraviețui în caz de apocalipsă. Află dacă ești printre norocoși

Zodiile care vor supravietui in caz de apocalipsa. Afla daca esti printre norocosii care vor putea face fata unei apocalipse. Trei zodii pot invinge sfarsitul lumi datorita calitatilor pe care le au.

Zodiile care vor supraviețui în caz de apocalipsă. Află dacă ești printre norocoșii care vor putea face față unei apocalipse. Trei zodii pot învinge sfârșitul lumi datorită calităților pe care le au.

Zodii care vor supraviețui apocalipsei - Fecioară

Nativii au o gândire analitică, cu o memorie foarte bună şi sunt ancoraţi în realitate. Nu le place să fie luaţi pe nepregătite, aşa că vor pregăti atent fiecare detaliu al activităţilor lor. Fecioara gândeşte în perspectivă şi ia în calcul orice posibil efect al acţiunilor ei, aşa că dacă va intui că vine apocalipsa... va găsi o soluţie!

Zodii care vor supraviețui apocalipsei - Berbec

Sunt lideri înăscuţi şi au în sânge instinctul de supravieţuire. Berbecul iubeşte să experimenteze noul, să se aventureze pe tărâmuri necunoscute, să fie activ. De multe ori, nativii acţionează fără să se gândească, dar au o capacitate extraordinară de a se orienta rapid în orice situaţie. În situaţii de criză, Berbecul are o rapiditate uluitoare prin care reuşeşte să găsească soluţii, să se adapteze, să fie primul! Berbecul nu ştie să renunţe, aşa că e foarte posibil ca dacă lumea se va sfârşi ... el să supravieţuiască!

Zodii care vor supraviețui apocalipsei - Vărsător

Este un vizionar înnăscut şi de multe ori îi surprinde pe cei din jur cu imaginaţia lui. Într-un loc arid, nativii din Vărsător vor vedea trandafiri şi bujori, pentru că îşi imaginează ceea ce poate deveni în viitor. Capacitatea lui de a anticipa lucrurile îl face să găsească soluţii la cele mai imprevizibile probleme. Mintea unui Vărsător nu are limite, nu se loveşte de preconcepţii, de temeri, de alte idei... aşa că va găsi calea prin care să se salveze, dacă lumea o să fie lovită de un dezastru.

Zodiile care se vor căsători în anul 2019. Norocul le va surâde pe plan sentimental!... Cele 5 zodii care știu să scoată bani chiar și de acolo de unde nu sunt! Se pot îmbogăți într-o clipă!...
Parteneri
Efectele consumului de hamsii. Ce spun cele mai recente studii ale nutriționiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x