Căutare Live

Mesaje de Dragobete 2018. Cele mai frumoase declarații de iubire

Ai epuizat repertoriul declaratiilor siropoase de Valentine`s Day? Ti-am pregatit cele mai frumoase mesaje de Dragobete, pe care sa i le dedici iubitei/iubitului.

Mesaje de Dragobete 2018. Dragobete, sărbătoarea iubirii la români, este celebrată an de an la data de 24 februarie.

Pe lângă vestitele tradiții populare care aduc noroc în dragoste, de Dragobete, ți-am pregătit o selecție a celor mai frumoase mesaje de dragoste, pe care să i le transmiți partenerului/partenerei. Asta, dacă simți că ai epuizat repertoriul de Valentine`s Day! :)

Mesaje de Dragobete 2018. Iată cele mai frumoase declarații de iubire

  • Iubirea nu e târg: te iubesc pentru că mă iubeşti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru că te iubesc!” – Liviu Rebreanu
  • Tu ai făcut culorile mai vii, frumusețea mai pură, plăcerea mai intensă. Te iubesc mai mult decât iubesc viața, frumoasa mea, minunea mea.
  • „Nu este nici o surpriză mai magică decât surpriza de a fi iubit. Aceasta este degetul lui Dumnezeu pe umărul omului.” – Charles Morgan
  • „Iubirea este singurul răspuns normal și satisfăcător la problema existenței umane.” – Eric Fromm
  • „Când dragostea nu este o nebunie, ea nu este dragoste.” – Pedro Calderon de la Barca
  • „Nu te iubesc pentru că ești frumoasă sau ești frumoasă pentru că te iubesc?” – Richard Rodgers
  • Când te-am văzut prima oară inima mi-a fost cuprinsă de dorinţă. Cu timpul am făcut o pasiune pentru tine, iar azi am puterea să-ţi spun: te iubesc!
  • Când te-am văzut prima oară, mi-ai încălzit inima. A doua oară mi-ai produs scântei, iar acum îmi faci inima să ardă!
  • Aș vrea acum să mă trezesc cu un sărut, cu tine, să-ți spun că te iubesc, să mă atingi pe mine, să nu conteze vreun prieten, ci numai tu și eu. Te iubesc!!!”

Cine a fost Dragobete

Dragobete sau Ziua Îndrăgostiților la români marchează, totodată, și începutul primăverii. Se spune că Dragobetele este întocmai fiul babei Dochia și este reprezentat ca un tânăr chipeș și extrem de iubăreț care seduce fetele, de acolo și celebra zicală: ”Dragobetele sărută fetele!”.

sursă: ziarulunirea.ro, sursă foto: dejulmeu.ro

Când pică Dragobete 2018. Tradiții care aduc iubire și noroc... Ghidul mărțișorului 2018, sfaturi utile...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri