Antena Căutare

Dragobete, ziua iubirii. TOP cinci filme de dragoste

Dragobete nu este mai puțin important ca Valentine’s Day. Ba dimpotrivă, am putea să spunem că 24 februarie este o continuare a zilei de 14 februarie. Avem o lună întreagă de iubire, așadar.

Dragobete nu este mai puțin important ca Valentine’s Day. Ba dimpotrivă, am putea să spunem că 24 februarie este o continuare a zilei de 14 februarie. Avem o lună întreagă de iubire, așadar.

Ce am putea face de Dragobete? Păi, noi venim în ajutorul vostru cu o idee care nu face decât să vă arunce în canapea, alături de jumătatea voastră. De pildă, ați putea viziona un film de dragoste, care sigur vă va apropia și mai tare relația voastră de cuplu, în zi frumoasă de Dragobete! : )

Acestea sunt cele mai vizionate cinci filme de dragoste

  • Casablanca - Filmul lui Michael Curtiz rămâne unul memorabil printre poveştile de dragoste ecranizate. Într-un bar din Casablanca, doi foşti amanti se reîntâlnesc în timpul războiului. Dar femeia pe care încă o iubeşte este la Casablanca, măritată cu un marcant lider ceh, căutat de nazişti, astfel că Rick riscă să o piardă din nou. Un film splendid cu o distribuţie pe măsură: Ingrid Bergman şi Humphrey Bogart.

  • The Notebook - Allie Hamilton și Noah Calhoun s-au întâlnit într-o seară la carnaval și se îndrăgostesc. Părinții ei nu consimt legătura fiicei lor, deoarece familia lui Noah nu este suficient de bogată și cunoscută, și hotărăsc să se mute departe, cât mai departe de Noah.

  • A Walk to RememberLandon Carter și prietenii săi sunt cei mai cool puști dintr-un liceu din Beaufort. Poartă hainele adecvate, conduc mașinile potrivite și intră în bucluc atât cât să-și asigure o reputație de rebeli. Jamie Sullivan e opusul lor – nimic nu pare cool la ea. E fiica predicatorului și poartă haine care-i ascund formele și același pulover în fiecare zi.

Pretty Woman - Julia Roberts şi Richard Gere sunt protagoniştii uneia dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste, în regia lui Garry Marshall. Filmul spune povestea unei femei de moravuri uşoare care se îndrăgosteşte de Edward Lewis şi, în ciuda lumilor diferite din care provin, cei doi renunţă la prejudecăţi.

The fault in our stars - E considerată una dintre cele mai frumoase povești de iubire ale ultimilor ani. Un film emoționant despre viată, moarte și prima iubire pe care e interzis să-l vezi fară șervețelele aproape, inspirat de cartea cu același nume, scrisă John Green. Shailene Woodley (Divergent, The Spectacular Now) face din nou un rol senzațional, de data aceasta alături de Ansel Elgort (Divergent, Carrie).

Sursa: cinemagia, unica

Lidia Buble a făcut marele anunț! Luni, 26 februarie, îi va dedica mamei ei acest VIDEO!... "Schiul înseamnă spirit de competiție" - Cele cinci beneficii pentru copilul tău...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x