7 lucruri neașteptate pe care femeile le găsesc sexy la bărbați. Cu numărul 4 o cucerești garantat!

 

Pentru bărbați cea mai mare problemă o reprezintă modul în care aleg să iasă în evidență. Adesea excesiv de aroganți, unii îndepărtează femeile doar prin felul în care se comportă.Există, însă, numeroase detalii pe care orice femeie le găsește atrăgătoare la un reprezentant al sexului puternic. Vocea, de exemplu! 

1. Vene care ies în evidenţă pe lângă muşchi
Poate că nu îţi plac cele mai proeminente vene, dar cele care ies în evidenţă pe lângă mâinile musculoase sunt notate şi apreciate, notează virale.ro. Nu toţi bărbaţii au vene spectaculoase, dar cei care au sunt destul de musculoşi.
Femeile adoră această imagine de bărbat puternic.

2. O voce somnoroasă
Poate că unii bărbaţi se simt ciudat în legătură cu vocea lor de dimineaţă, dar multor femei le place foarte tare vocea somnoroasă. Găsesc această voce atrăgătoare, aşa că nu este cazul că bărbaţii să o mai ascundă.

3. Părul facial
Femeile găsesc bărbaţii care au o barbă plină mult mai atrăgători decât pe cei care sunt proaspăt raşi, susţin studiile. Barba este un simbol al masculinităţii şi un bărbat cu o barbă bine întreţinută este apreciat.

Aşadar, recomandăm bărbaţilor să încerce să îşi lase barba să crească, fără nicio reţinere.

4. Bărbaţii care iubesc animalele şi copiii
Bărbaţii nu se simt mereu confortabil în jurul copiilor şi a animalelor, dar femeile aprecieaza bărbaţii care îşi lasă partea emoţională să iasă la suprafaţă atunci când este cazul. Bărbaţii care nu se tem de ideea de familie sunt foarte apreciaţi.

5. Un vocabular impecabil
Unele femei adoră bărbaţii care introduc în conversaţie cuvinte lungi şi pompoase, demonstrând că au un nivel de inteligenta ridicat.

6. Bărbaţii care îşi rulează mâneca lungă
Arată nişte piele şi rulează mâneca aia lungă până la cot. De ce le place fetelor atât de mult? Poate pentru că înţeleg că sunt foarte muncitori şi că nu se tem să îşi murdărească puţin mâinile.

7. Gâtul
Un gât lung şi bine structurat le atrage imediat pe femei. Bărbaţii care îşi lasa gâtul la vedere sunt remarcaţi imediat.facebook whatsapp twitter pinterest