Amanții perfecți sunt muzicienii! De ce orice femeie și-ar dori un astfel de bărbat!

 

 Dintre toate tipurile de bărbați, artiștii sunt cei mai râvniți. Iată de ce orice femeie își dorește să aibă un iubit sau un amant muzician. 

 1. Dexteritate și mâini de aur 

Chitariștii fac minuni nu doar la instrumente, ci și în pat. Fiindcă au o anumită dexteritate a mâinilor și a degetelor, femeile au ajuns la concluzia că bărbații muzicieni știu să facă o femeie să simtă plăcerea la cote inimaginabile.

Avertisment: cei care cântă la bass sunt cei mai „periculoși” în pat.

Domnișoarelor?! Cum arată bărbatul ideal pentru fiecare zodie

 2. Pricepuți la sărutări și sex 

Fiindcă anumite instrumente le solicită limba și buzele, artiștii se pricep de minune la sărutări și alte activități fierbinți din pat.

 3. Fac mai multe lucruri în același timp 

Capabili să își gestioneze eficient concentrarea, muzicienii pot reține numeroase detalii și pot face simultan mai multe activități. Deci cu siguranță nu te vei plictisi în preajma lui, mai ales dacă este o persoană extrem de energică.

                                               Brian Molko, membru al trupei Placebo

 4. Sunt buni la sentimente 

Fiindcă iubesc muzica și artele, aceștia înțeleg mult mai bine sentimenele oamenilor și pot empatiza chiar și în cele mai stranii situații. Nimeni nu-ți va alina durerea mai bine decât un artist. Nimeni nu te va lua în brațe și nu te va săruta cum o va face el. 

 5. Condiție fizică 

Nici nu este nevoie ca un muzician să meargă la sală, fiindcă orele de repetiții și spectacolele îl solicită destul fizic, astfel încât să aibă un corp bine făcut. Și desigur, inclusiv partidele de amor durează mai mult.

 6. Se îmbracă și arată bine 

Simțul artistic îi face pe bărbații muzicieni să se priceapă de minune atunci când vine vorba de modă sau alegerea unui stil vestimentar. Întotdeauna te va surprinde în mod plăcut, iar unii chiar vor ieși în evidență cu ținute excentrice. Unii au tatuaje și piercinguri, alții au frizuri rebele sau un corp de care te vei simți imediat atrasă. 

                                          Se pare că femeile nu pot rezista bărbaților artiști

 7. Sunt interesanți 

De cele mai multe ori, un artist va avea o cultură generală ceva mai mare decât alți bărbați, fapt ce înseamnă că veți purta discuții interesante în orice moment. Veți face multe nopți albe vorbind câte-n lună și în stele. 

 8. Complexul „băiatului rău” 

Un artist este de obicei excentric și pătimaș. Este maestru la frânt inimi, dar luptă ca nimeni altul pentru iubirea lui. Cu siguranță își va arăta dragostea mai ceva ca o vedetă de la Hollywood, dacă i s-au aprins călcâiele după tine. Unii sunt nervoși și aruncă adesea cu instumentele, alții au consumat cantități uriașe de droguri, dar cu siguranță toți au un farmec aparte ce te face să te simi atrasă de ei, indiferent dacă e băiat bun sau băiat rău.

                                                       Iubiți sau amanți perfecți?

 9. Stilul de viață 

Spre deosebire de alți bărbați, stilul de viață al unui muzician este mult mai interesant și palpitant. El va face mereu lucruri la care alții nici nu se gândesc, fix în cele mai neașteptate momente. Nu sunt fanii unui program plin de rutină, nu au reguli, au vicii și nimic de obiectat atunci când vine vorba de distracție.

 10. Știu că sunt sexy și te vor atrage cu asta 

Bărbații muzicieni știu că sunt sexy și profită din plin de asta. Sunt maeștri atunci când vine vorba de arta seducției și se pricep de minune să cucerească o femeie și să o facă să radieze de fericire. De obicei, un artist vine la pachet cu o atitudine de cavaler, ce te va fermeca pe loc.

Eventual dacă are și o atitudine ușor indiferentă față de ceea ce este în jurul lui, atunci ești o victimă sigură (fiindcă normal, orice femeie își va dori acel bărbat pe care nu îl poate avea).

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe