Live acum
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Anamneza sexuala - cati parteneri sunt "prea multi"?

Traim intr-un secol in care opiniile oamenilor se bat cap in cap. Nu mai stim ce este bine si ce este rau. Daca in tarile arabe si muslmane femeile inca se acopera in totalitate, pentru a se arata doar sotilor, sau femeile doresc sa fie virgine pana la casatorie, deoarece cred ca nu se vor mai marita niciodata daca nu vor fi astfel, in Europa si in alte tari occidentale, femeile isi pot alege singure stilul de viata. Aventuri de-o noapte, distractie, parteneri multipli, relatii de scurta durata si cat mai multa libertate. Societatea contemporana ne invata ca suntem individuali si ca avem liberul arbitru. In fond, cum iti asterni, asa iti vei duce viata.

De ce ne este teama sa facem ceea ce simtim? Pentru ca inca sunt persoane in ziua de astazi care se conduc dupa un conservatorism absurd si care sunt de parere ca o femeie care are stilul de viata al unui barbat este o ...usuratica. Suntem egali si nu avem cum sa dovedim asta, decat daca facem aceleasi lucruri. Ceea ce putini domni inteleg. Pentru ca este dificil sa schimbi o genetica ce s-a format de-a lungul a mii de ani si care a stat astfel, neschimbata, pana in secolul XX, cand femeile din toata lumea s-au razvratit si au zis: lucrurile TREBUIE sa se schimbe!

Ne-am trezit la realitate. Religia a inceput sa isi piarda din putere si directiile ei sexiste sa nu mai fie bagate in seama ca in trecut. Canoanele religioase determina indivizii sa nu isi mai traiasca viata in modul ei real si simplu, asa cum natura ne-a format si creat. Sa iti restrictionezi impulsurile sexuale este o decizie gresita, ale carei ramasite le putem observa in cuplurile din ziua de astazi. Divortul in tarile occidentale a crescut cu 40% in ultimele doua decenii, asta pentru ca acele cupluri au realizat ca viata nu trebuie sa aiba un curs social impus, ci ca acel curs ni-l facem noi cu mainile noastre.

Ce relevanta are daca o femeie s-a culcat cu peste 100 de barbati? Atata timp cat ea a avut grija de sanatatea si corpul ei si s-a protejat, nu poate interveni nici o problema. Insa de aici porneste teama: barbatilor le este frica de faptul ca nu mai au cum sa invete femeile, sa le modeleze. Ele stiu deja ce vor. Nu este nici o dereglare emotionala aici, deoarece a avea sau nu parteneri sexuali multipli este alegerea fiecaruia in parte.

De ce este rau sa faci in viata lucrurile care te fac fericit? Ne chinuim sa gasim fericirea si sensul ei, insa ne lovim de absurditatile unei societati frustrate, care spune STOP exact atunci cand suntem pe punctul de a striga raspicat: SUNTEM FERICITI!

Te-ai culcat cu un singur barbat, cu doi, cu cinci, cu o suta sau o mie? Ai vrea mai mult de atat insa iti este teama sa nu fii judecata? Ce rost are sa iti pierzi viata gandindu-te la ce este bine si ce este rau si sa te trezesti, cand este prea tarziu, ca ai facut doar ce au spus ceilalti?

Barbati, femei, prostituate, conservatori, usuratice, parteneri multipli. Toti mergem in aceeasi directie. Toti ne vom transforma in particule nesemnificative in acest Univers nemarginit. Poate isi va aminti o generatie de noi, poate doua. Iar apoi nu vom fi decat alti oameni care au trait pe acest pamant si de care nu ii mai pasa... nimanui.

Recomandari