Live acum
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Anastasia are un milion de fani datorită bustului colosal! Cum arată tânăra cu forme naturale amețitoare

O tânără a reușit să devină noua senzație a internetului după ce a dezvăluit că are un bust atât de generos încât uneori nu poate merge pe stradă, de teama celor care o jignesc!

Anastasia Berthier are mai bine de un milion de fani pe Instagram

Aceasta este incredibila poveste a rusoaicei Anastasia Berthier, care a dezvăluit că a avut un trup normal până când, la un moment dat, sânii au început să-i crească văzând cu ochii, trecând astfel de la cupa A la cupa E și apoi KK, adică aproape mărimea maximă pe care femeile o pot găsi pe piață.

ANASTASIA ARE UN MILION DE FANI, DATORITĂ BUSTULUI IMPRESIONANT

Creșterea bruscă a debutat când tânăra avea doar zece ani și nu a mai durat mult până să ajungă ținta glumelor, a ironiilor și a jignirilor celor din jur.

citește și: Se încinge atmosfera! Delia face TWERK și o face mai bine decât Nicki Minaj! Și-a înnebunit fanii cu un dans SUPER HOT | Video

Anastasia Berthier a descris faptul că perioada în care a fost elevă a fost una extrem de dificilă din cauza modului în care se purtau cu ea cei din jur, lucru ce a făcut-o să se distanțeze și să se confrunte cu anxietate.

Anastasia Berthier are mai bine de un milion de fani pe Instagram

Totuși, timpul a trecut și rusoaica a întâlnit un fotograf, care a fost impresionat de modul în care arată femeia și i-a propus o colaborare.

citește și: Interzis minorilor! Ștefania, dans extrem de provocator! Iubita lui Speak e o adevărată bombă sexy

Nu a mai durat mult și Anastasia Berthier a început să facă senzație cu fotografiile sale cu bustul generos!

Acum, Anastasia are mai bine de un milion de urmăritori pe Instagram și fiecare fotografie face senzație!

După așa schimbare de atitudine din partea celor din jur, femeia scăpat de anxietate și spune că acum este mai mult decât mândră de modul în care arată și, mai ales, de bustul său incredibil!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro