Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

I-a promis amantului o partida de amor nebun, dar jocul erotic i-a adus 13 ani de închisoare. Ce a făcut întrece orice imaginație!

Brenda Barattini, o tânără argenitiniancă de 28 de ani, a fost condamnată la 13 ani de închisoare după un joc erotic șocant cu amantul.

Brenda Barattini, o tânără argenitiniancă de 28 de ani, a fost condamnată la 13 ani de închisoare după un joc erotic șocant cu amantul.

Amanta și-a mințit iubitul că urmează o partidă de amor minunată, greu de uitat. Ce-i drept tânărul nu o să poată uita niciodată cum a rămas fără penis.

Justiția din argentina a condamnat-o miercuri pe tânără pentru tentativă omucidere după ce i-a tăiat penisul iubitului cu niște foarfece.

Aceasta a declarat: „Îmi pare foarte rău pentru ce am făcut, niciiodată nu am vrut să omor pe cineva. Cer să se facă dreptate. Mi-am scricat viața, vreau să-mi continui viața mea normală”, în lacrimi înainte de a auzi sentința.

Brenda a recunoscut că a intenționat să-și rănească partenerul dar nu să-l omoare. Ea a mai spus că a ajuns să se răzbune pe iubitul său pentru o filma și trimitea videoclipuri în ipostaze intime prietenilor săi.

”Mi-a încălcat intimitatea, viața mea și cariera mea. Arătase totul " a spus femeia.

Avocatul său, Iván Sironi, a anticipat că va contesta sentința. "În istoria Justiției argentiniene nu există nicio condamnare pentru tentativă de omor agravat de o vătămare a penisului", a spus el.

Iubitul Brendei a povestit cum i s-a înscenat un joc erotic, i s-a tăiat penisul și a fost lăsat într-o baltă de sânge. Vecinii au fost cei care l-au ajutat. Acesta a suferit mai multe operații de reconstrucție a penisului.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro