Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin

O femeie a fost la un pas de moarte, în timpul unei partide de amor cu un bărbat pe care abia îl cunoscuse: „Nu am vrut ca părinții mei să afle din ziare cum am murit!”

Și-a dat întâlnire cu un băiat pe care îl cunoscuse pe un site de socializare. S-au plăcut și s-au cazat la un hotel. Noaptea de amor s-a transformat într-un coșmar din care fata abia a scăpat cu viață.

Grace Millane și bărbatul care a ucis-o

O tânără din Essex, Marea Britanie, a fost la un pas de moarte, în timpul unei partide de amor cu un bărbat pe care abia îl cunoscuse.

Viețile celor doi s-au intersectat online, pe un site de întâlniri. După ce au schimbat mai multe mesaje, în care au vorbit despre viața fiecăruia, au decis că este momentul să se vadă în față în față. Întâlnirea a decurs bine, cei doi ajungând să închirieze o cameră de hotel. În timp ce făceau amor, tânăra povestește cum partenerul ei s-a schimbat total. La un moment dat, i-a imobilizat brațele și s-a așezat cu toată greutatea pe capul ei.

Tânăra a povestit, în fața unui judecător, cum a reușit să scape cu viață din mâinile unui criminal:

„M-a întins pe pat, mi-a imobilizat brațele si apoi s-a așezat, cu toată greutatea corpului, pe capul meu. Nu mai puteam să respir, mă sufocam. Am început să dau din picioare. Sigur a simțit cum mă zbăteam. Eram disperată”, a povestit victima, în lacrimi, în fața unui judecător din Noua Zeelandă. „Am început să mă gândesc la prietenii mei, la familia mea, mi-am dat seama că ar ajunge să citească despre asta, despre felul înjositor în care am murit. Nu voiam să se întâmple asta, nu așa voiam să mor”, a adăugat ea.

Într-un final, moartea a fost salvarea ei. Tânăra s-a prefăcut că a leșinat, iar bărbatul s-a oprit. Ea a povestit că imediat după ce calvarul a luat sfârșit, s-a îmbrăcat și e plecat din camera de hotel. Cu toate astea, nu s-a dus la poliție și a și păstrat legătura cu omul care a fost la un pas să o ucidă. Cei doi și-au trimis 700 de mesaje în zilele de după atac.

„Am păstrat legătura cu el de frică. Știa totul despre mine: unde locuiesc, unde și când am cursuri la facultate. Nu aveam nicio intenție de a-l mai vedea vreodată, dar nu voia să mă lase în pace. Îmi tot spunea că face parte dintr-un grup periculos”, a povestit tânăra.

A scăpat din mâinile unui criminal

Mărturia cutremurătoare a englezoaicei a fost dată într-o sală de judecată din Noua Zeelandă, unde bărbatul este acuzat de uciderea lui Grace Millane. Tănăra, în vârstă de 22 de ani, și-a dat întâlinire cu criminalul pe același site, pentru o noapte de amor. Totul s-a terminat printr-o crimă oribilă. Tânărul de 27 de ani a sufocat-o până la ultima suflare și s-a fotografiat lângă cadavru, în timp ce privea filme pentru adulți. Mai multe despre acest subiect puteți citi aici.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro