Antena Căutare

2010 - anul croazierelor

Criza financiara le permite si romanilor sa se dea in...barci. Scaderea preturilor cu pana 70% la croazierele de lux ii va face pe romani sa aleaga un produs turistic care pana acum era exclusivist.






"Daca pana acum croazierele erau accesibile pentru turistii cu venituri medii spre superioare, incepand de anul trecut au devenit un produs accesibil si pentru multi dintre cei cu venituri medii si mici", spune si Ioan Basea, director general al agentiei croaziere.net. "In 2010, estimam ca vom vinde pachete turistice pentru 2.000 de cabine", a adaugat Basea.

DESTINATII: Mediterana si Caraibele

In alegerea unei croaziere este foarte important cate tari se viziteaza, ce obiective turistice se vad, pretul pachetului, serviciile oferite, dar si costurile suportate de turisti pentru a ajunge la punctul de imbarcare.

Cele mai cautate croaziere in perioada sarbatorilor de iarna au fost cele in Caraibe, iar pentru restul anului romanii prefera Mediterana. Romanii aleg croazierele pentru care nu au nevoie de obtinerea unei vize si in acelasi timp sa se poata ajunge usor la punctul de imbarcare.

"Pretul croazierei nu include si transportul la punctul de imbarcare, iar pentru a ajunge unde trebuie la unele croaziere esti nevoit sa platesti si peste 1.000 de euro", spune Ciprian Enea, consultant besttourism.ro.

sursa: Jurnalul National
foto: o-travelguide.com

Vacanta intre "Nisipurile de aur"... Transilvania: Biserici fortificate si zacusca parfumata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x