Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Lucruri pe care trebuie să le știi despre transportul cu autocarul în Germania

Calatoriile in Germania sunt din ce in ce mai usor de facut gratie eficientizarii transportului cu autocarul.

Lucruri pe care trebuie să le știi despre transportul cu autocarul în Germania

Exista curse zilnice care ofera transport persoane Germania iar avantajele pe care le ofera sunt foarte mari.

Cei care cauta o solutie de transport Germania Romania si nu au fost niciodata cu autocarul, s-ar putea sa aiba totusi cateva retineri legate de confort, de durata calatoriei sau de alte aspecte.

Tocmai din acest motiv, cei de la euro-trans.ro au facut o lista cu lucruri importante pe care trebuie sa le stie oricine doreste sa plece in Germania cu autocarul.

Ce este important de stiut despre transportul din Romania in Germania si retur?

1. O calatorie dureaza aproximativ 30 de ore, depinzand de orasul din Germania unde trebuie sa se ajunga. Daca timpul nu este o problema insa, cele 30 de ore nu sunt nici pe departe inconfortabile, in conditiile in care autocarele ce fac curse intre Romania si Germania sunt foarte bine dotate.

2. Cel mai adesea, autocarele dispun de prize, de conexiuni Wi-Fi si chiar de toalete, in asa fel incat calatoria sa fie cat mai confortabila. Confortul este amplificat si prin scaune care ofera spatiu pentru picioare si posibilitatea de a se intinde pentru a asigura cateva ore bune de somn.

3. Se poate pleca din aproape orice oras din Romania si se poate ajunge in aproape orice oras din Germania. Sistemul de transport cu autocarul este atat de bine pus la punct incat se poate opta pentru transport Germania la adresa. Practic, cei care trebuie sa ajunga intr-un anumit loc din aceasta tara nu trebuie sa opteze pentru alte variante in afara de compania de la care achizitioneaza bilete.

4. Preturile biletelor sunt relativ mici. Acestea variaza intre cateva zeci de euro si putin peste 100 de euro pentru o singura calatorie. Costul biletului este mai mic decat cel al unui bilet de avion, insa mai exista o diferenta majora: bagajul. Daca in avion exista o multime de restrictii privind dimensiunea bagajelor, greutatea si continutul lor, in autocar se pot transporta bagaje de pana la 45 de kg sau chiar mai mult si nu exista foarte multe limite in ceea ce priveste continutul (atata vreme cat produsele transportate nu sunt ilegale);

5. Exista o flexibilitate foarte mare in ceea ce priveste achizitia si anularea tichetelor de transport. Acestea pot fi cumparate chiar inainte de calatorie iar daca sunt cumparate cu cateva zile sau luni in avans, pot fi anulate fara costuri suplimentare.

6. De-a lungul calatoriei exista numeroase opriri pentru masa, toaleta sau miscare. Per total, asadar, o astfel de calatorie este foarte confortabila.

Dat fiind faptul ca exceptand Romania, calatoria pana in Germania este facuta in cea mai mare parte pe autostrazi, este o solutie ieftina, eficienta si confortabila pe care un numar foarte mare de romani o aleg.

Recomandari