Live acumMireasa
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Anunț despre voucherele de vacanță! Bugetarii au motive de bucurie!

Voucherele de vacanţă sunt binevenite! O spun la unison atât bugetarii, dar mai ales hotelierii. Datorită lor, le intră mai mulţi bani în buzunar, iar turismul se dezvoltă.

Voucherele de vacanţă sunt binevenite! O spun la unison atât bugetarii, dar mai ales hotelierii. Datorită lor, le intră mai mulţi bani în buzunar, iar turismul se dezvoltă. Spre exemplu, staţiunea Băile Felix este plină ochi şi în extrasezon. Iar apele termale din zonă şi munţii Apuseni, cu peşterile şi peisajele de basm, au ridicat Bihorul în topul celor mai căutate judeţe ale ţării. Anul trecut, aici au ajuns 1 milion şi jumătate de turişti.

Bazinele cu apă fierbinte, ce ajunge la 38 de grade, sunt pline ochi, chiar dacă nu mai e vârf de sezon. Distracția și relaxarea merg mână-n mână, mai ales că hotelierii le-au pregătit turiştilor tot felul de surprize: de la petreceri cu spumă la Aqua zumba, adică dansuri în apă.

Potrivit unui studiu făcut de INS privind numărul de înnoptări, în topul clasamentului se află Constanţa, urmată de Capitală şi de Brașov

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro