Căutare Live

S-a stabilit care este cel mai frumos oraş din Europa în 2017! Este pe primul loc în această categorie pentru a zecea oară în ultimii 11 ani

Casă a peste un milion de opere ale artei renascentiste, un paradis gastronomic şi o vibrantă scenă a modei, Florenţa a fost votată cel mai frumos oraş din Europa în 2017, în cadrul Travel + Leisure World’s Best Awards.

Casă a peste un milion de opere ale artei renascentiste, un paradis gastronomic şi o vibrantă scenă a modei, Florenţa a fost votată cel mai frumos oraş din Europa în 2017, în cadrul Travel + Leisure World’s Best Awards.

Cele mai frumoase oraşe au fost alese de către cititorii T+L în funcţie de o serie de factori printre care cultură, bucătărie, nivel de prietenie, shopping sau turism.

Oraşul se află pe râul Arno şi este cunoscut pentru istoria şi importanta sa în Evul Mediu şi în Renaştere, în special pentru artă şi arhitectură să. Un centru comercial şi economic medieval, fiind unul dintre cele mai bogate oraşe ale timpurilor, Florenţa este considerat locul de naştere al Renaşterii italiene. A fost mult timp sub conducerea de facto a Familiei Medici. Din 1865 până în 1870 oraşul a fost de asemenea capitala Regatului Italiei. Realmente un uriaş muzeu în aer liber, Florenţa include cele mai multe opere de artă din Italia şi una dintre cele mai mari colecţii din lume.

Florenţa înseamnă şi un paradis culinar, unde poţi degusta cele mai gustoase delicatese, de la mozzarella proaspătă la paste, cea mai bună pâine sau ciocolată, ricotta, rravioli, gelato ori tiramisu. Aici te poţi delecta şi cu unele dintre cele mai bune vinuri din lume.

sursa: mediafax

Uitaţi de city-break-urile din străinătate! Suceava, destinație europeană de excelență! Care sunt atuurile oraşului?... Insula unde femeile au accesul interzis a fost inclusă în patrimoniul UNESCO. Acesta este unul dintre cele mai misterioa...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri