Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Welcome Early Booking 2020! Delta Dunării, ținutul cu o biodiversitate uimitoare

Gulliver Delta Resort 4✿ a pregătit reduceri de până la 65% la vacanțele Delta pentru toți și Delta pentru Seniori pentru 2020!

Delta Dunarii

Splendoare a naturii ce face parte din patrimoniul mondial, Delta Dunării este una dintre destinațiile de vizitat cel puțin o dată pe an pentru a-i surprinde farmecul unic.

Considerat a fi cel mai tânăr pământ românesc, acest paradis este alcătuit dintr-o sumedenie de rezervații naturale, precum Pădurea Letea, Sărăturile Murighiol sau zona Roşca-Buhaiova (strict protejată). De neratat în deltă sunt experiența plimbării cu lotca pe lacuri și canale și degustatul unui borș de pește gătit de lipoveni pe malul apei!

Tarife tentante la vacanțele pentru 2020!

Pentru a facilita accesul românilor în Delta Dunării, Gulliver Delta Resort 4 a pregătit reduceri de până la 65% la vacanțele Delta pentru toți și Delta pentru Seniori! În plus, lansează și un nou produs pentru 2020: cazare în bungalowri de lux! Cu ocazia inaugurării, turiștii au posibilitatea să achiziționeze pachete Welcome Early Booking la un preț cu totul special: plătești o noapte de cazare cu all inclusive și beneficiezi de tot sejurul!

Pachetele includ 3 sau 4 nopți de cazare în bungalow 3* sau corpul central 4✿, cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese, transport autocar București-Murighiol-București, la tarife începând de la 429 lei/persoană, conform programului ales.

Locuri unde te poți aventura

Delta Dunării este o destinație la fel de impresionantă, indiferent că o vizitezi primăvara, odată cu renașterea naturii, sau vara, când te îmbie la umbra răcoroasă a pădurilor de stejari, frasini și ulmi, ascultând trilurile a sute de specii de păsări. Rezervația Biosferei reușește să atragă în fiecare an mii de turiști străini prin peisajele sale unice.

Explorează Pădurea Letea ce adăpostește stejari seculari cu ramuri întortocheate, viță-de-vie sălbatică, precum și două elemente deosebite pentru România – lianele agățătoare și dunele de nisip ce formează un peisaj magnific. Acesta este și unul dintre ultimele locuri din Europa în care se mai găsesc cai sălbatici, faimoșii „mustangi de Deltă”.

Poți descoperi și localitatea Sfântu Gheorghe, de un farmec aparte, acolo unde se întrepătrund Marea Neagră și Delta Dunării. Te așteaptă aici plante cu iz exotic și specii rare de păsări, de la egrete la vulturul codalb, păduri de arin, dar și plaje sălbatice cu nisip fin. Acesta este locul perfect pentru a te relaxa și pentru a evada din cotidian. Și pentru o experiență completă, îți recomandăm una dintre specialitățile locale, o delicatesă pentru iubitorii de pește: storceagul de sturion.

de Geanina Ichim

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4 Murighiol

  • Delta Seniori 3 nopti - tarife de la 429 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta Seniori 4 nopti - tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 3 nopti - tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 4 nopti - tarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro