Live acumMangalita
Prime Time 20:00iUmor

Ce s-a întâmplat în Mangalița episodul 8. Doctorița Emilia se întâlnește cu Felicia, rivala din copilărie,nepotul edilului se desparte de iubita lui și consilierul protestează în fața primăriei

În episodul 8 din Mangalița doctorița Emilia se întâlnește cu Felicia, rivala din copilărie,nepotul edilului se desparte de iubita lui și consilierul protestează în fața primăriei.

Emilia Vulpe

Supărat că edilul localitătii, Stelian Manole, nu face nimic pentru a le asigura copiilor din comuna învecinată un mijloc de transport care să-i ducă şi să-i aducă de la şcoală, consilierul Dumitru Bozovici decide să protesteze în faţa primăriei.

Echipat cu pancarde și strigând din toți rârunchii „Primărie fără omenie!”, consilierul protestează de zor pentru a le introduce autobuze copiilor.

În timp ce protesta singur, bibliotecara de la primărie a năpustit cu gura pe el acuzându-l că se folosește de copii ca să-și urmărească interesele în primărie. Dumitru Bozovici a încercat să-i explice că ce face el este ceea ce trebuie, însă cu primăria din Mangalița nu te pui!

Din dorința de a lua niște bani în plus, Flori decide să o păcălească pe Doina că i-a murit tatăl. Îmbrăcată în negru, plânsă toată, a stat în fața ei implorând-o pe aceasta să-i dea ajutorul pentru înmormântare.

Surprinsă de încercarea secretarei de a lua banii primăriei, Doina o întreabă direct: „Flori, dar taică-tu nu a murit și anul trecut?”.

Doina nu se lasă așa cu una cu două și îi spune lui Flori că teatrul ăsta ieftin nu mai ține. Tatăl ei tocmai sunase la primărie ca să întrebe de niște taxe la impozit. Însă Flori mai face o ultimă încercare și îi o întreabă pe Doina dacă nu are cumva 50 de lei să-i dea și ei.

Doctoriţa Emilia Vulpe o revede pe Felicia, eterna ei rivală din copilărie şi adolescenţă, are o idee pe care o consideră genială. Şi i-o comunică primarului, cu care are - de altfel - o aventură amoroasă.

Emilia află că rivala ei se căsătorește cu fosta ei iubire din copilărie, fix pe 12 iunie, în ziua în care voia ea să se căsătorească! Furioasă pe Felicia, o minte că și ea se căsătorește și că este și gravidă, ca să nu rămână în urmă cumva.

Deși relația cu primarul Stelian Manole ar trebui să rămâna un ascunsă, Emilia spune totul în fața rivalei ei Felicia.

Gabi, nepotul edilului, îşi face o iubită cam bizară, care într-un vrea să se despartă de el! Acesta se plânge că prietena lui este prea ciudată și îi pune întrebări dubioase. Acesta l-a întrebat ce grupă de sânge are.

Întrebat dacă prietena lui nu suportă lumina, nu-i place usturoiul și are dinții din fața mari și ascuțiți, acesta a răspuns afirmativ: „Eu am văzut că are dinții mai mari, dar nu am luat în seamă că nu mă uit la defecte. Și când am luat shaorma cu usturoi a început să sâsâie”.

🐷 🆕 Vezi serialul Mangalița, online, pe AntenaPlay! Ai episoade integrale, de pe orice dispozitiv. Intră acum ⏩ https://s.a1.ro/RaVT3vA