Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Sacrificiul

Orașul Mangalița – cel mai căutat oraș de pe harta României

Vestea bună circulă repede, așa spune o vorbă! Dar în Mangalița nu se vorbesc doar vorbe; aici, e pe fapte! Iar fapta spune că acest oraș a devenit atât de cunoscut încât curioșii nu ezită să îi treacă hotarul.

Vestea bună circulă repede, așa spune o vorbă! Dar în Mangalița nu se vorbesc doar vorbe; aici, e pe fapte! Iar fapta spune că acest oraș a devenit atât de cunoscut încât curioșii nu ezită să îi treacă hotarul.

„Într-o zi, stateam liniștit în biroul meu – adică nu stăteam - munceam la mine în birou, când deodată, o echipă de filmare a intrat peste mine în birou, fără nici măcar să o înștiințeze pe Flori de aceste intenții, ca să mă acuze că le-a dispărut camera de filmat încă de la intrarea în orașul nostru. Să mă acuze pe mine că cineva le-a furat camera este un lucru aproape jignitor, pentru că eu mi-am depășit mie așteptările și le-am dat mangalițenilor mei locuințe mari, cu mai mult de o cameră: două camere, trei camere, patru camere. Apartamente, case, gospodării. S-ar încurca cineva cu o amărâtă de cameră?”, declară mirat și indignat domnul Stelu, primarul orașului.

De-a lungul timpului, administrația orașul s-a mai confruntat cu vizite neașteptate, dar foarte bine primite de comunitate. Întrucât numele orașului Mangalița este foarte similar cu numele orașului de la malul mării, Mangalia, în fiecare an, minimum 10 turiști ajung în localitate căutând valurile mării. Mai mult, într-un an, primăria a fost complet luată prin surprindere de o livrare fulger care număra 45 de hidrobiciclete și o banană, în condițiile în care cea mai apropiată apă curgătoare este la minimum 50 de kilometri distranță.

„Noi suntem oameni primitori, transparenți și foarte bine intenționați. Așa cum îi primim la noi pe turiștii care vin la noi chiar dacă nu sunt turiștii noștri, așa i-am primit și pe cei din echipa de documentare. Bine, dacă eram la birou când au ajuns ei la primărie, le-aș fi urat un călduros

‹Bine ați venit, rău ați nimerit! ›, dar din păcate rămăsesem fără consumabile și trebuia neapărat să refac stocul. Stocul meu de acetonă și oje.”

Ce căuta echipa de filmare în frunte cu reporterul Marian Duță la porțile orașului nostru? Probabil vom afla cât de curând. Tot orașul Mangalița este cu ochii pe Răzvan și Dani, mâine dimineață, când acest caz va fi elucidat de însuși reporterul Marian Duță.

🐷 🆕 Vezi serialul Mangalița, online, pe AntenaPlay! Ai episoade integrale, de pe orice dispozitiv. Intră acum ⏩ https://s.a1.ro/RaVT3vA