Antena Căutare

Dezvăluiri de senzație! Actrița Ilona Brezoianu, despre Flori, personajul ei din ”Mangalița”: ”Sunt mâna dreaptă a primarului, dar...nu fac nimic!”

N-a mai rămas mult timp până când Mangalița, noul serial de comedie de la Antena 1, va debuta pe micile ecrane, iar actorii Ilona Brezoianu și Alex Bogdan, protagoniști în Mangalița, au venit la Observator, unde au oferit detalii picante despre noua producție. 

N-a mai rămas mult timp până când Mangalița, noul serial de comedie de la Antena 1, va debuta pe micile ecrane, iar actorii Ilona Brezoianu și Alex Bogdan, protagoniști în Mangalița, au venit la Observator, unde au oferit detalii picante despre noua producție.

Ilona Brezoianu, Flori din ”Mangalița”, este mâna dreaptă a primarului. De cealaltă parte, Alex Bogdan este polițistul Sică, care este pedant, îngrijit și mână în mână cu mafia locală. Astăzi, însă, cei doi au venit la ”Observator”, unde au oferit detalii neștiute despre noul serial.

Citește și: Doamnelor și domnilor, faceți cunoștință cu agent șef Marius Petcu, polițistul din ”Mangalița”: ”Meseria de polițist e similară cu cea de manelist!”

”Suntem foarte fericiți că am venit aici și vrem să vă spunem că o să fie foarte tare. Cred că îl trimitem și la Cannes.”, a spus Alex Bogdan.

”O să vedem o radiografie a realității, este ceva de care cu toții ne-am tot lovit, o să vedem cum birocrația asta ne omoară încet, când toată lumea te trimite la altcineva”, a declarat Ilona despre noul serial de la Antena 1.

De asemenea, Alex Bogdan, actorul care interpretează rolul lui Sică a oferit și detalii despre personajul lui. ”Sică este un tânăr care se aranjează foarte bine. Am vrut să creez un personaj atipic. Dacă ar exista un polițist ca Sică, n-ar fi bine.”, a povestit el.

Citește și: Neatza cu Răzvan și Dani. Distribuția comediei Mangalița. Amănunte din culisele celui mai așteptat serial al toamnei

De cealaltă parte, actrița Ilona a mărturisit că personajul ei din serial...nu face nimic: ”Eu sunt un fel de mâna dreaptă a primarului, dar nu poți să spui că sunt mâna dreaptă a lui, pentru că nu prea fac nimic. Mă ocup de păr, de machiaj și îi dau informații primarului. Sunt convinsă că există genul ăsta de secretare, mai ales în orășelele de provincie. Am avut de unde să mă inspir.”, a povestit Ilona.

Doamnelor și domnilor, faceți cunoștință cu agent șef Marius Petcu, polițistul din ”Mangalița”: ”Meseria de polițist e s... Cum a apărut ”Mangalița”, cel mai nou serial de la Antena 1! Scenarist: ”Ideea mi-a venit de la un primar care şi-a acor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x