Căutare Live

Alexandra Stan, Bodo și tenorul Bogdan Mihai au transmis emoție pură la Marea Unire ZU 2020. Artiștii au interpretat piesa "Cerul"

Marea Unire ZU 2020 este un manifest pentru dragoste, pentru dragoste de țară și aproape. Alexandra Stan și Bodo, solistul trupei Proconsul, au urcat împreună pe scenă și au emoționat audiența pe acordurile uneia dintre cele mai frumoase și grele piese de dragoste, "Cerul".

Alexandra Stan, Bodo și tenorul Bogdan Mihai au transmis emoție pură la Marea Unire ZU 2020. Artiștii au interpretat piesa "Cerul"

Antena 1

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bodo și Alexandra Stan sunt două voci remarcabile din industria muzicală românească. Cei doi artiști au făcut echipă la Marea Unire ZU și le-au oferit tuturor un moment unic, încărcat de emoție.

Cântăreții au ales să interpreteze în duet piesa "Cerul", considerată una dintre cele mai frumoase melodii de dragoste lansate în România.

La ultimul refren al melodiei, pe scenă a urcat și celebrul tenor român, Bogdan Mihai. Cei trei artiști s-au armonizat perfect, iar momentul lor a fost aplaudat la scenă deschisă de publicul prezent la Marea Unire ZU.

"Daniel, mă întreb ce mai cautăm noi aici, pe o scenă atât de mare, pe care ei au făcut-o și mai mare", a spus Mihai Morar la finalul prestației lor de zile mari.

Citește și: Loredana, surpriză de proporții pe scenă la Marea Unire ZU. A făcut show alături de Agurida

Alexandra Stan, in culise la Marea Unire ZU 2020 alături de formația Proconsul

Alexandra Stan, Bodo și tenorul Bogdan Mihai au transmis emoție pură la Marea Unire ZU 2020. Artiștii au interpretat piesa "Cerul"

Antena 1

Povestea melodiei "Cerul"

Melodia a fost lansată de formația Proconsul în anul 2020 și a fost declarată printre primele 15 cele mai frumoase cantece compuse vreodată în România, conform site-ului Proconsul.com.

Fără știrea colegilor, Dragoș Dincă, chitaristul trupei, a trimis hitul "Cerul" la preselecție la Mamaia și le-a făcut o adevărată surpriză colegilor săi. Proconsul s-a calificat la secțiunea Creație și a ocupat poziția numărul 3.

Tot în anul 2000, Dragoș a trimis piesele "Cerul" și "Mi-ai luat inima" la preselecția pentru "Cerbul de Aur". Proconsul a intrat atunci în concurs, devenind prima formație românească pop rock care câștiga marele trofeu "Cerbul de Aur".

"Specială pentru sufletul meu și, din acest motiv, a luat naștere foarte repede. Textul piesei <<Cerul>> a fost scris într-un sfert de oră! Deci în aproximativ 15 minute. M-am gândit la mama mea, pe care, la vremea aceea o pierdusem de puțin timp și mi-a venit să cânt și să scriu așa...", a spus Bodo într-un interviu acordat pentru Infomusic.ro.

Alexandra Stan a impresionat cu ținuta purtată pe scena Marea Unire ZU 2020

După ce a încântat audiența într-o rochie elegantă, de culoare neagră, din catifea, Alexandra Stan a surprins din nou cu un outfit ceva mai îndrăzneț.

Pentru prestația alături de Bodo, artista a ales să se îmbrace în denim, iar sandalele purtate au fost piesa de rezistență.

Geaca și pantalonii din jeans accesorizate cu pene sunt dovada că vedeta a mizat pe o apariție originală, ieșită din tipare.

Citește și: Alexandra Stan, Liviu Teodorescu și Cornel Ilie, moment de excepție la Marea Unire ZU 2020. Artiștii au cântat piesa "Oameni"

Alexandra Stan și Bodo la Marea Unire ZU 2020. Artiștii au interpretat piesa "Cerul"

Alexandra Stan, Bodo și tenorul Bogdan Mihai au transmis emoție pură la Marea Unire ZU 2020. Artiștii au interpretat piesa "Cerul"

Antena 1

Marea Unire ZU 2020

În fiecare an, de 1 decembrie, Radio ZU păstrează tradiția și invită pe scena Marea Unire ZU artiști români. De 1 decembrie, Ziua României, muzica veche se întâlnește cu muzica nouă. Astfel, artiștii cântă piese românești foarte cunoscute, care au făcut istorie și au intrat în topuri de-a lungul anilor. Prin vocile lor extraordinare, artiștii dau o nouă formă hiturilor nemuritoare.

Vlăduța Lupău, petrecere pe scena de la Marea Unire ZU. A interpretat "O fată hoinară" alături de Rapsozii Mar...
Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”
Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată,...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022. Taurii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Castraveții ar putea să îmbunătățească aspectul pielii din jurul ochilor. Ce spun specialiștii în frumusețe despre acest mit
Catine.ro
Ultimele știri
x