Loredana, surpriză de proporții pe scenă la Marea Unire ZU. A făcut show alături de Agurida

Marea Unire ZU este cel mai mare concert al anului 2020, iar de ce scenă nu avea cum să lipsească Loredana. 

Frumoasa artistă a făcut mare show. A interpretat unele dintre cele mai vechi piese românești, populare, care sunt nelipsite de la orice mare petrece. Loredana a cântat melodii celebre din toate zonele țării și a pus în scenă un spectacol așa cum numai ea știe să facă, demn de Ziua Națională a României.

Cu o voce inconfundabilă, artista a reușit să unească toate colțurile țării. Acompaniată de Agurida, jurata X Factor a făcut senzație la Marea Unire ZU. Un show care greu poate fi descris în cuvinte și pe care nu trebuie să-l ratezi.

Citește și: Loredana, răvășitoare cu decolteu amplu și pantaloni scurți din piele. Ținuta sexy aleasă de divă pentru o apariție live

Loredana, ținută de senzație pe scenă

În cea de-a zecea ediție a Marii Uniri ZU, Loredana a strălucit pe scenă. Publicul a primit-o cu brațele deschise, iar la final aplauzele au curs fără încetare.

Loredana a impresionat și de această dată cu ținute spectaculoase. Îmbrăcată cu sacou și fustă, Loredana a atras atenția publicului din primele secunde. Ținuta specială a fost remarcată și mai mult atunci când vedeta a renunțat pe scenă la fustă și sacou și a rămas într-un body cu corset, accesorizat cu franjuri de la talie în jos.

Ținuta a fost completată de o pereche de cizme peste genunchi, cu tocuri înalte, care au făcut-o pe marea artistă să strălucească în fața publicului de la Marea Unire ZU 2020.

Loredana, surpiză de proporții pe scenă la Marea Unire ZU

Loredana, surpiză de proporții pe scenă la Marea Unire ZU

Antena 1

Marea Unire ZU 2020

În fiecare an, de 1 decembrie, Radio ZU păstrează tradiția și invită pe scena Marea Unire ZU artiști români. De 1 decembrie, Ziua României, muzica veche se întâlnește cu muzica nouă. Astfel, artiștii cântă piese românești foarte cunoscute, care au făcut istorie și au intrat în topuri de-a lungul anilor. Prin vocile lor extraordinare, artiștii dau o nouă formă hiturilor nemuritoare.

Parteneri
3 tipuri de aplicații recomandate femeilor. Ce platforme trebuie să ai pe telefon
Printre numeroasele aplicații recomandate femeilor se numără platforme ce pot ajuta utilizatorii la nivel psihic, dar și fizic. Platformele au avansat de-a lungul anilor și acum oferă opțiuni ce pot ușura viața utilizatorilor.
Catine.ro
Ultimele știri