Căutare Live

Vlăduța Lupău, petrecere pe scena de la Marea Unire ZU. A interpretat "O fată hoinară" alături de Rapsozii Maramureșului

Pe scena Marea Unire ZU 2020, Vlăduța Lupău a venit însoțită de Rapsozii Maramureșului, iar petrecerea a fost în toi.

Pe scena Marea Unire ZU 2020, Vlăduța Lupău a venit însoțită de Rapsozii Maramureșului, iar petrecerea a fost în toi

Antena 1

Peste 30 de artiști s-au unit cu România la cel mai mare concert care s-a organizat anul acesta, în pandemie. De la Marea Unire ZU nu avea cum să lipsească frumoasa Vlăduța, cea care ridică oamenii la dans de fiecare dată cu piesele ei.

Mihai Morar și Daniel Buzdugan au fost pur și simplu fascinați de ceea ce poate să facă Vlăduța pe scenă, iar la final i-au mulțumit și i-au mărturisit că ea este parte din marea familie ZU. Cei doi prezentatori au cerut BIS la finalul prestației, iar Daniel Buzdugan a provocat-o pe cântăreață să interpreteze și o melodie din zona Moldovei, "Leliță Ioana".

Pe scenă la Marea Unire ZU 2020, Vlăduța a interpretat 3 piese, "O fată hoinară", "Seara asta facem show" și "De-ar fi sa intorc pamantul", alături de Rapsozii Maramureșului.

Vlăduța Lupău, petrecere pe scena de la Marea Unire ZU

Pe scena Marea Unire ZU 2020, Vlăduța Lupău a venit însoțită de Rapsozii Maramureșului, iar petrecerea a fost în toi.

Antena 1

Vlăduța Lupău a impresionat cu o ținută spectaculoasă

Toată lumea cunoaște pasiunea Vlăduței Lupău pentru haine, iar aparițiile în fața publicului sunt mereu impecabile. De această dată, marea artistă a optat pentru o bluză elegantă, o pereche de pantaloni din piele, cizme cu toc, iar în talie a avut o centură stilizată, în culorile drapelului.

Frumoasa cântăreață este recunoscută pentru piesele vestimentare rare, deosebite, care o ajută să își pună mereu frumusețea naturală în evidență.

Citește și: Vlăduța Lupău, dezvăluiri despre copil. Declarațiile pe care le-a făcut cântăreața în direct la TV

Vlăduța Lupău, petrecere pe scena de la Marea Unire ZU

Pe scena Marea Unire ZU 2020, Vlăduța Lupău a venit însoțită de Rapsozii Maramureșului, iar petrecerea a fost în toi

Antena 1

Marea Unire ZU 2020

În fiecare an, de 1 decembrie, Radio ZU păstrează tradiția și invită pe scena Marea Unire ZU artiști români. De 1 decembrie, Ziua României, muzica veche se întâlnește cu muzica nouă. Astfel, artiștii cântă piese românești foarte cunoscute, care au făcut istorie și au intrat în topuri de-a lungul anilor. Prin vocile lor extraordinare, artiștii dau o nouă formă hiturilor nemuritoare.

Lidia Buble și Fuego, duet de senzație pe acordurile melodiei "Of, inimă" la Marea Unire ZU 2020... Alexandra Stan, Bodo și tenorul Bogdan Mihai au transmis emoție pură la Marea Unire ZU 2020. Artiștii au interpretat pie...
Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”
Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată,...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022. Taurii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Castraveții ar putea să îmbunătățească aspectul pielii din jurul ochilor. Ce spun specialiștii în frumusețe despre acest mit
Catine.ro
Ultimele știri
x