Căutare Live

Alexandra Stan, Liviu Teodorescu și Cornel Ilie, moment de excepție la Marea Unire ZU 2020. Artiștii au cântat piesa "Oameni" 

Alexandra Stan s-a numărat printre artiștii care au urcat pe scenă și au încântat audiența la Marea Unire ZU. Artista i-a avut pe Cornel Ilie și Liviu Teodorescu și împreună au interpretat melodia "Oameni". 

Alexandra Stan, Liviu Teodorescu și Cornel Ilie, moment de excepție la Marea Unire ZU 2020. Artiștii au cântat piesa "Oameni"

Nume mari au urcat pe scenă la Marea Unire ZU, iar printre aceștia s-au numărat și Alexandra Stan, Liviu Teodorescu și Cornel Ilie. Cei trei au interpretat una dintre cele mai frumoase piese românești din toate timpurile, "Oameni".

Prezența pe scenă la Marea Unire ZU în această formiulă s-a dovedit a fi extrem de inspirată, prestația muzicală a celor trei artiști depășind toate așteptările.

"Ăsta a fost un moment 100% de muzică românească, de unire între stiluri diferite", a spus Mihai Morar.

Cornel Ilie a fost cel care a ales această melodie, artistul considerând că subtilitatea versurilor este perfectă pentru a exprima niște emoții și trăiri puternice.

Citește și: Vlad Drăgulin, în culisele Marea Unire ZU. Cum a reacționat când a întâlnit-o pe Alina Eremia și ce i-a cerut Alexandrei Stan

Alexandra Stan a fost prințesa serii

În cea de-a zecea ediție a Marii Uniri ZU, Alexandra Stan a strălucit pe scenă, în fața unui public care a primit-o cu ropote de aplauze.

Artista a arătat impecabil și a impresionat nu doar cu vocea, ci și cu modul în care arată. Îmbrăcată într-o rochie neagră, cu crapături adânci, Alexandra Stan a atras atenția publicului din prima secundă în care a pășit pe scenă.

Ținuta specială din catifea de culoare neagră a fost accesorizată cu mănuși lungi și o centură aurie din lanțuri. Machiajul vedetei a fost și el unul aparte și i-a pus în evidență ochii și frumoasele trăsături ale feței.

"M-am conectat cu mine, cu familia, cu prietenii și, ce e mai important, cu Dumnezeu", a spus Alexandra Stan atunci când a fost întrebată ce i s-a întâmplat bun în această perioadă atât de dificilă pentru toți.

Alexandra Stan, într-o rochie neagră, pe covorul roșu la Marea Unire ZU 2020

Alexandra Stan, fotografiată pe covorul roșu la Marea Unire ZU 2020

Antena 1

Marea Unire ZU 2020

În fiecare an, de 1 decembrie, Radio ZU păstrează tradiția și invită pe scena Marea Unire ZU artiști români. De 1 decembrie, Ziua României, muzica veche se întâlnește cu muzica nouă. Astfel, artiștii cântă piese românești foarte cunoscute, care au făcut istorie și au intrat în topuri de-a lungul anilor. Prin vocile lor extraordinare, artiștii dau o nouă formă hiturilor nemuritoare.

Alina Eremia, show total pe scenă la Marea Unire ZU 2020. Ce a făcut la final a întrecut toate așteptările... Ana Baniciu, Nicole Cherry și Florian Rus la Marea Unire ZU 2020. Frumoșii artiști au impresionat prin voce și ținute...
Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”
Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată,...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022. Taurii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Castraveții ar putea să îmbunătățească aspectul pielii din jurul ochilor. Ce spun specialiștii în frumusețe despre acest mit
Catine.ro
Ultimele știri
x