Antena Căutare

Alexandra Stan, Liviu Teodorescu și Cornel Ilie, moment de excepție la Marea Unire ZU 2020. Artiștii au cântat piesa "Oameni" 

Alexandra Stan s-a numărat printre artiștii care au urcat pe scenă și au încântat audiența la Marea Unire ZU. Artista i-a avut pe Cornel Ilie și Liviu Teodorescu și împreună au interpretat melodia "Oameni". 

Galerie
Alexandra Stan, Liviu Teodorescu și Cornel Ilie, moment de excepție la Marea Unire ZU 2020. Artiștii au cântat piesa "Oameni"

Nume mari au urcat pe scenă la Marea Unire ZU, iar printre aceștia s-au numărat și Alexandra Stan, Liviu Teodorescu și Cornel Ilie. Cei trei au interpretat una dintre cele mai frumoase piese românești din toate timpurile, "Oameni".

Prezența pe scenă la Marea Unire ZU în această formiulă s-a dovedit a fi extrem de inspirată, prestația muzicală a celor trei artiști depășind toate așteptările.

"Ăsta a fost un moment 100% de muzică românească, de unire între stiluri diferite", a spus Mihai Morar.

Cornel Ilie a fost cel care a ales această melodie, artistul considerând că subtilitatea versurilor este perfectă pentru a exprima niște emoții și trăiri puternice.

Alexandra Stan, Liviu Teodorescu și Cornel Ilie, moment de excepție la Marea Unire ZU 2020. Artiștii au cântat piesa "Oameni"

Citește și: Vlad Drăgulin, în culisele Marea Unire ZU. Cum a reacționat când a întâlnit-o pe Alina Eremia și ce i-a cerut Alexandrei Stan

Alexandra Stan a fost prințesa serii

În cea de-a zecea ediție a Marii Uniri ZU, Alexandra Stan a strălucit pe scenă, în fața unui public care a primit-o cu ropote de aplauze.

Artista a arătat impecabil și a impresionat nu doar cu vocea, ci și cu modul în care arată. Îmbrăcată într-o rochie neagră, cu crapături adânci, Alexandra Stan a atras atenția publicului din prima secundă în care a pășit pe scenă.

Ținuta specială din catifea de culoare neagră a fost accesorizată cu mănuși lungi și o centură aurie din lanțuri. Machiajul vedetei a fost și el unul aparte și i-a pus în evidență ochii și frumoasele trăsături ale feței.

"M-am conectat cu mine, cu familia, cu prietenii și, ce e mai important, cu Dumnezeu", a spus Alexandra Stan atunci când a fost întrebată ce i s-a întâmplat bun în această perioadă atât de dificilă pentru toți.

Alexandra Stan, într-o rochie neagră, pe covorul roșu la Marea Unire ZU 2020

Alexandra Stan, fotografiată pe covorul roșu la Marea Unire ZU 2020

Antena 1

Marea Unire ZU 2020

În fiecare an, de 1 decembrie, Radio ZU păstrează tradiția și invită pe scena Marea Unire ZU artiști români. De 1 decembrie, Ziua României, muzica veche se întâlnește cu muzica nouă. Astfel, artiștii cântă piese românești foarte cunoscute, care au făcut istorie și au intrat în topuri de-a lungul anilor. Prin vocile lor extraordinare, artiștii dau o nouă formă hiturilor nemuritoare.

Alina Eremia, show total pe scenă la Marea Unire ZU 2020. Ce a făcut la final a întrecut toate așteptările... Ana Baniciu, Nicole Cherry și Florian Rus la Marea Unire ZU 2020. Frumoșii artiști au impresionat prin voce și ținute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x