Căutare Live

Lidia Buble și Fuego, duet de senzație pe acordurile melodiei "Of, inimă" la Marea Unire ZU 2020

Muzica unește inimi, iar emoția este cuvântul care descrie perfect momentul pus în scenă de Lidia Buble și Fuego la Marea Unire ZU 2020. 

Lidia Buble și Fuego, duet de senzație pe acordurile melodiei "Of, inimă" la Marea Unire ZU 2020

Lidia Buble s-a numărat printre artiștii invitați să facă spectacol la Marea Unire ZU. Artista a urcat singură pe scenă și acompaniată de un band de senzație a transmis emoție pură pe acordurile piesei "Mai rămâi și nu pleca", a Aurei Urziceanu.

Vocea specială a Lidiei Buble a încântat audiența, iar uralele și aplauzele la scenă deschisă au încununat un moment artistic de excepție.

Mihai Morar și Daniel Buzdugan au recunoscut că prestația vedetei i-a fascinat.

"Cineva de acolo cred că te iubește tare mult (...) Ăsta este oful tău, nu?", a spus Mihai Morar după ce Lidia Buble și-a încheiat prestația la Marea Unire ZU.

Pentru a ridica nivelul și mai sus, Mihai Morar și Daniel Buzdugan i-au dat Lidia Buble o provocare și l-au invitat pe scenă pe Fuego.

Citește și: Eric Dobriceanu la Marea Unire ZU 2020. “Deșteaptă-te, române” într-o variantă cum doar el o poate cânta

Lidia Buble și Fuego au interpretat în duet melodia "Of, inimioară"

Seara nu ar fi fost completă fără duetul dintre Lidia Buble și Fuego. Artiștii le-au oferit tuturor un moment unic pe acordurile melodiei Luminiței Dobrescu, "Of, inimioară".

"Regii Ardealului și a întregii Românii", a spus Daniel Buzdugan la finalul prestației muzicale de pe scena Marea Unire ZU.

Lidia Buble i-a mulțumit lui Paul pentru ocazia de cânta alături de el, iar Fuego a dezvăluit că are în plan o colaborare cu frumoasa cântăreață.

"Dacă voi doi faceți echipaj, noi venim dansatoare la voi", a fost replica lui Mihai Morar atunci când a aflat vestea cea mare.

Lidia Buble a impresionat cu o ținută extrem de elegantă

Lidia Buble, una dintre cele mai iubite artiste ale momentului în România, nu a impresionat doar la capitolul voce. Cântăreața a surprins și printr-o apariție extrem de elegantă.

Pentru momentul pus în scenă la Marea Unire ZU, Lidia Buble a optat pentru o rochie într-o nunanță specială de albastru, cu un decolteu adânc și un șlit pe măsură.

Citește și: Alexandra Stan, Liviu Teodorescu și Cornel Ilie, moment de excepție la Marea Unire ZU 2020. Artiștii au cântat piesa "Oameni"

Lidia Buble într-o rochie albastră, decoltată, în culise la Marea Unire ZU 2020

Marea Unire ZU 2020

În fiecare an, de 1 decembrie, Radio ZU păstrează tradiția și invită pe scena Marea Unire ZU artiști români. De 1 decembrie, Ziua României, muzica veche se întâlnește cu muzica nouă. Astfel, artiștii cântă piese românești foarte cunoscute, care au făcut istorie și au intrat în topuri de-a lungul anilor. Prin vocile lor extraordinare, artiștii dau o nouă formă hiturilor nemuritoare.

Raluka și Balkanic Project, spectacol la Marea Unire ZU. Prestația lor a depășit toate așteptările... Vlăduța Lupău, petrecere pe scena de la Marea Unire ZU. A interpretat "O fată hoinară" alături de Rapsozii Mar...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Parteneri
Beneficiile consumului de gutui. De ce recomandă nutriționiștii să le incluzi în dieta ta
Catine.ro
Ultimele știri
x