Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Pepe și Mario Fresh la Marea Unire ZU 2020. Ce a făcut cântărețul latino cu Drăgulin și Popescu înainte să urce pe scenă

Pepe și Mario Fresh au făcut spectacol pe scena Marea Unire ZU 2020, unde au interpretat una dintre cele mai iubite piese ale cântărețului latino.

”Numai iubirea” s-a auzit într-o variantă unică și, în ciuda faptului că Mario preferă alt gen muzical, artistul s-a descurcat de minune alături de Pepe.

Dar cei doi au făcut show și separat la Marea Unire ZU 2020. După duetul de senzație, Mario Fresh a cântat piesa lui The Motans: ”Înainte să ne fi născut”.

De cealaltă parte, Pepe a ales ”De-ai fi tu salcie la mal”, iar momentul a fost unul de excepție.

Ce a făcut Pepe înainte să urce pe scena Marea Unire ZU 2020

Înainte de a performa la Marea Unire ZU 2020, Pepe a stat de vorbă cu Vlad Drăgulin și Răzvan Popescu.

”Nu m-am gândit niciodată că o să ajung să stau față în față cu Pepe. Suntem terminați”, a glumit Vlad.

Citește și: Alina Eremia, show total pe scenă la Marea Unire ZU 2020. Ce a făcut la final a întrecut toate așteptările

Artistul a intrat rapid în jocul celor doi: ”Hai, mă, terminați cu vrăjeala asta că suntem oameni populari. Ne cunosc oamenii, nu întoarcem spatele fără să răspundem la salut. Ba din contră, noi inițiăm discuția”.

”Pepe este unul dintre cei mai mișto oameni din showbizul ăsta. Nu vorbim de talent, mulți au și degeaba, e important să fii om. Ca sa fii vedetă, trebuie să fii om”, a spus și Răzvan.

Curând, Pepe i-a oferit și câteva lecții lui Drăgulin, care a notat rapid toate calitățile pe care un star trebuie să le aibă, în concepția cântărețului.

10 ani de Marea Unire ZU

În fiecare an, de 1 decembrie, Radio ZU păstrează tradiția și invită pe scena Marea Unire ZU artiști români.

Citește și: Alexandra Stan, Liviu Teodorescu și Cornel Ilie, moment de excepție la Marea Unire ZU 2020. Artiștii au cântat piesa "Oameni"

Excepție nu face nici 2020, în care Marea Unire ZU a adus cel mai mare concert din pandemie.

Astfel, de 1 decembrie, Ziua României, pe scena de la Marea Unire ZU vor urca 30 de artiști care se vor bucura să fie din nou alături de fanii lor, în fața unui public, într-un concert așa cum nu s-a mai văzut în anul 2020.

Recomandari