Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Raluka și Balkanic Project, spectacol la Marea Unire ZU. Prestația lor a depășit toate așteptările

Raluka este nelipsită de Marea Unire ZU. Chiar ea a mărturisit că în cei 10 ani de când se organizează, a urcat pe scenă de cel puțin patru ori.

Cele mai mari nume din industria muzicală din România au urcat pe scenă la cel mai mare concert al anului 2020. Pe scena Marea Unire ZU a făcut mare show și Raluka. Acesta a interpretat piese celebre alături de Balkanic Project.

Raluka și Balkanic Project au pus în scenă o prestație care a depășit toate așteptările, iar melodiile interpretate de ei au fost pe placul celor prezenți la cel mai mare concert al anului 2020.

Daniel Buzdugan: "Raluka este artistul care poate cânta orice gen muzical, cu orice coleg din breaslă."

Citește și: Raluka, mai provocatoare ca niciodată. Puține vedete ar îndrăzni să îmbrace colanți atât de mulați | Foto​

Raluka și Balkanic Project, spectacol la Marea Unire ZU

Frumoasa artistă a primit și o provocare din partea celor doi, Mihai și Daniel, și anume să cânte cu Proconsul. Piesa "Să nu-mi iei niciodată dragostea", a celor de la Holograf a fost alegerea lor, iar cei prezenți i-au ascultat până la ultimele acorduri.Raluka, artista cu cele mai frumoase picioare

În cea de-a zecea ediție a Marii Uniri ZU, Raluka a strălucit pe scenă, în fața unui public care pur și simplu a sorbit-o din priviri. Frumoasa artistă a arătat impecabil și a impresionat cu vocea ei, dar felul în care arată este pur și simplu demn de invidie.

Raluka a optat pentru o rochie neagră, foarte scurtă, cu pene, care a atras atenția tuturor chiar de când a pășit în culise. Ținuta specială a pus în valoare foarte bine picioarele artistei, iar silueta ei a fost apreciată chiar și de prezentatori.

Daniel Buzdugan: "Ai cele mai frumoase picioare din showbiz-ul românesc."

Raluka și Balkanic Project, spectacol la Marea Unire ZU

Marea Unire ZU 2020

În fiecare an, de 1 decembrie, Radio ZU păstrează tradiția și invită pe scena Marea Unire ZU artiști români. De 1 decembrie, Ziua României, muzica veche se întâlnește cu muzica nouă. Astfel, artiștii cântă piese românești foarte cunoscute, care au făcut istorie și au intrat în topuri de-a lungul anilor. Prin vocile lor extraordinare, artiștii dau o nouă formă hiturilor nemuritoare.

Recomandari