Căutare Live

Raluka și Balkanic Project, spectacol la Marea Unire ZU. Prestația lor a depășit toate așteptările

Raluka este nelipsită de Marea Unire ZU. Chiar ea a mărturisit că în cei 10 ani de când se organizează, a urcat pe scenă de cel puțin patru ori.

Cele mai mari nume din industria muzicală din România au urcat pe scenă la cel mai mare concert al anului 2020. Pe scena Marea Unire ZU a făcut mare show și Raluka. Acesta a interpretat piese celebre alături de Balkanic Project.

Raluka și Balkanic Project au pus în scenă o prestație care a depășit toate așteptările, iar melodiile interpretate de ei au fost pe placul celor prezenți la cel mai mare concert al anului 2020.

Daniel Buzdugan: "Raluka este artistul care poate cânta orice gen muzical, cu orice coleg din breaslă."

Citește și: Raluka, mai provocatoare ca niciodată. Puține vedete ar îndrăzni să îmbrace colanți atât de mulați | Foto​

Raluka și Balkanic Project, spectacol la Marea Unire ZU

Raluka și Balkanik Project au pus în scenă o prestație care a depășit toate așteptările

Antena 1

Frumoasa artistă a primit și o provocare din partea celor doi, Mihai și Daniel, și anume să cânte cu Proconsul. Piesa "Să nu-mi iei niciodată dragostea", a celor de la Holograf a fost alegerea lor, iar cei prezenți i-au ascultat până la ultimele acorduri.Raluka, artista cu cele mai frumoase picioare

În cea de-a zecea ediție a Marii Uniri ZU, Raluka a strălucit pe scenă, în fața unui public care pur și simplu a sorbit-o din priviri. Frumoasa artistă a arătat impecabil și a impresionat cu vocea ei, dar felul în care arată este pur și simplu demn de invidie.

Raluka a optat pentru o rochie neagră, foarte scurtă, cu pene, care a atras atenția tuturor chiar de când a pășit în culise. Ținuta specială a pus în valoare foarte bine picioarele artistei, iar silueta ei a fost apreciată chiar și de prezentatori.

Daniel Buzdugan: "Ai cele mai frumoase picioare din showbiz-ul românesc."

Raluka și Balkanic Project, spectacol la Marea Unire ZU

Raluka și Balkanik Project au pus în scenă o prestație care a depășit toate așteptările

Antena 1

Marea Unire ZU 2020

În fiecare an, de 1 decembrie, Radio ZU păstrează tradiția și invită pe scena Marea Unire ZU artiști români. De 1 decembrie, Ziua României, muzica veche se întâlnește cu muzica nouă. Astfel, artiștii cântă piese românești foarte cunoscute, care au făcut istorie și au intrat în topuri de-a lungul anilor. Prin vocile lor extraordinare, artiștii dau o nouă formă hiturilor nemuritoare.

Loredana, surpriză de proporții pe scenă la Marea Unire ZU. A făcut show alături de Agurida... Lidia Buble și Fuego, duet de senzație pe acordurile melodiei "Of, inimă" la Marea Unire ZU 2020...
Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”
Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată,...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022. Taurii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Castraveții ar putea să îmbunătățească aspectul pielii din jurul ochilor. Ce spun specialiștii în frumusețe despre acest mit
Catine.ro
Ultimele știri
x